LG G2 (D802) - ROM/ROOT/FWLG G2 32GB LP TO KK

Moderátor: IQLogic

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 15. črc 2015 11:03:06

Dobrý den
Mám doma LG G2 32 GB verzi EU distribuce.
Rád bych se vrátil na KITKAT než bude LP v5.1.1 . Chybí mi hrozně funkcí a další věci....
Mám VERZI SW : V30b-EUR-xx
Cislo sestaveni LRX22G
Verze jadra 3.4.0
Jak se vrátit na KITKAT? Mohl by mi tu někdo pomoc moc vtom nejsem znalý. Děkuji za informace




Uživatelský avatar

energy100
Androiďák!
Příspěvky: 576
Registrován: ned 26. kvě 2013 17:01:50
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: One+2
Rom: CM13 by @Grarak
Bydliště: Slovensko

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od energy100 » stř 15. črc 2015 16:46:04

http://androidforum.cz/unroot-seznam-mo ... .html#wrap
Použi druhú metódu.
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ - tu zadaj svoje imei a stiahni príslušné kdz.
Zvyšok máš popísaný v prvom poste.


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 15. črc 2015 21:55:33

Hezký ale co je to CDMA. chci vedet co delam. V servisu mi rekli ze na KITKAT to nejde a me to osobne tak sere a nemam co rict. LP je horsi a npouzitelny. Hodne problemu s RAM, hovory, Zvuky kdyz nekdo vola. Stalo se mi ze mi nekdo volal ale telefon nezvonil i kdyz mel... Proste ze ja blbec delal UPGRADE na LP.... nejsem moc zkuseny v tomto tak to nechci posrat a mit cihlu. Moc to neumim :(

Uživatelský avatar

rikardoso
Androiďák!
Příspěvky: 652
Registrován: pát 22. kvě 2015 15:39:38
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFONE MAX PRO-32GB SD - Pie 9 -Vodafone
Bydliště: okr.Louny

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od rikardoso » stř 15. črc 2015 22:23:13

Dělal si po aktualizaci hardreset?Někdy to chce i dva aby to šlapalo...
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.

Uživatelský avatar

ne_ználek
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: čtv 05. led 2012 19:06:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od ne_ználek » stř 15. črc 2015 22:25:26

proste se rid presne podle navodu a bude to OK. Tady ti asi moc lidi neporadi co je nejaky CDMA... navod je odzkouseny, takze muzes byt v klidu.
Je jasny, ze servis ti rekne, ze downgrade na KK nejde, prtze pri oficialnim upgrade na LP ti to jinymi slovy pise, ze neni cesty zpet - tedy oficialni cestou.
btw. hard reset jsi delal pri prechodu na LP?



Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od VeganCzechTeam » čtv 16. črc 2015 1:06:23

No nejprve jsme se bal. Kdyz jsem zacal asi po 20s aplikace prestala odpovidat a pak naskocilo toto ->
Obrázek
Potom jsem koukal na mobil jak prizabity a cekal a na mobilu bezely procenta v DOWNLOAD MODU nebo jak se top nazyva.
Ale aplikace neodpovidala. zacala odpovidat az bylo vse hotovo a telefon nabehl na prvni spusteni. Zadny HardReset nebyl potreba. KITKAT D80220H_00 pouzita v20H. Konecne mam zpatky muj KITKAT. Ale reknu mel jsem strach a nadelano. Snad to pobezi a nic se neposere.

Jinak jak se dela kdybych mel zajem ROOT a TWRM nebo jak to je. Chtel bych nahodit od Samsungu CAMERU. Ta od LG nic moc ani ta novejsi. Chybi mi ruzne mody co ani LG G2 na KITKAT STOCK camere nema. a jeste jde z LP sehnat nekde ta klavesnice byla super. Ta z KITKAT neni bad ale z LP byla jeste vymakanejsi. Jinak :) teda VELIKE DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKYYYYYYYYYYYYY
Takze snad to pobezi bez problemu. Jeste dam vedet jak je to s pouzivanim ale zatim spokojenost.
A jeste ROM jsme bral odsud tamta stranka na prd.... http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Osobne doufam ze LG udela LP 5.1.1 ale mohlo by tam dat nejaky vylepseni i z KITKATU. jako ruzne vychytavky ze po pripojeni jacku mi vyjede nabidka aplikaci :3. a tak dalsi....
¨Takze dik a jeste dam vedet jak to pujde po tydnu. Doufam ze problemy nebudou :3
PS. HARD RESET nebyl delan vubec jen se zapl a jelo se..... :) takze pohoda. Snad to tak ZUSTANE

Uživatelský avatar

kosan123
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: pát 26. zář 2014 17:30:49
Reputace: 70
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od kosan123 » čtv 16. črc 2015 8:47:21

Boha jeho.. Hledej :)
Pokud jsem ti pomohl, je tu tlačítko palec hore.

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 4014
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3 Frontier
Bydliště: Kladno

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od verny94 » čtv 16. črc 2015 9:17:18

VeganCzechTeam:

Hard reset je ovšem základ každé aktualizace....
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od VeganCzechTeam » čtv 16. črc 2015 11:53:43

Nevím, telefon přišel o všechny data pri flash rom na 4.4 z 5.0.2 . Takže nevím. Telefon beží v pohodě .

Uživatelský avatar

Phaeton
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: čtv 28. črc 2011 19:22:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB 5.0.2

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od Phaeton » pát 17. črc 2015 20:04:05

Co stím ... :/ Obrázek ? ,už si nevím rady.

Už sem zjistil příčinu ,ale opět netuším jak sní naložit ,po připojení telefonu do USB se špatně nainstalují ovladače MTP USB ,googlím a nic nepomáhá - komplet odinstalování ovladačů ,programů LG

Ovladače sou nefunkční jen při download modu win 7 i win 8 ,při normálním propojení při spuštěném tel. MTP šlape jak hodinky. Napadá někoho něco či tu cihlu mám hodit z okna ?
Alcatel OT DB silver - Nokia 3310 - Nokia 6230i - Nokia 6300 - Samsung S8500 wave - HTC desire S black - LG G2 32GB black

Uživatelský avatar

kosan123
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: pát 26. zář 2014 17:30:49
Reputace: 70
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od kosan123 » sob 18. črc 2015 20:09:57

To je správně. Tohle ti to vyhodit může. Důležité je, co se děje v mobilu. Až tohle naskočí tak nic nedělej, za chvilku se ti telefon začne updatovat.
Pokud jsem ti pomohl, je tu tlačítko palec hore.

Uživatelský avatar

Phaeton
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: čtv 28. črc 2011 19:22:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB 5.0.2

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od Phaeton » sob 18. črc 2015 21:32:11

Nechal sem to snad pul hodiny a na mobilu nic 0 procent
Alcatel OT DB silver - Nokia 3310 - Nokia 6230i - Nokia 6300 - Samsung S8500 wave - HTC desire S black - LG G2 32GB black

Uživatelský avatar

kosan123
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: pát 26. zář 2014 17:30:49
Reputace: 70
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od kosan123 » sob 18. črc 2015 21:53:18

Tak je někde chyba, po téhle hlášce by se to mělo spustit.
Pokud chceš nahraju moje soubory a můžeš to zkusit s nimi.
Pokud jsem ti pomohl, je tu tlačítko palec hore.


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: LG G2 32GB LP TO KK

Příspěvek od VeganCzechTeam » ned 19. črc 2015 14:43:40

Tuhle hlasku mi to taky nahodilo. Ale v telefonu zacali jet procenta a jakmile bylo 100% napsalo dokonceno a zavrit. Jinak ja to delal na PC s WIN 7 64bit. A vse v pohode. Stahl jsme si ovladace a vse odtud http://androidforum.cz/unroot-seznam-mo ... .html#wrap
a ROM odtud - > http://androidforum.cz/posting.php?mode ... 26&t=67241
A vse jede v pohode. KITKAT bezi a oproti Lollipopu super. baterka tak nepada jako predtim. odpojim rano v 7 jako vzdy a k veceru okolo 6 hodiny mam 40-60% dle vytizenia to furt mam zaply wifi, DATA,volani, smsm a posloucham dost music. takze pohoda. Lip umi spravovat RAM . + SE mi libi Usporny a Nocny rezim. hlavne usporny rezim je lepsi... na lollipopu je hrozne divny neda se poradne nastavit. zde na KITKATU se muze nastavit dost veci u usporneho rezimu a nocni rezim je taky super. V Lollipopu jsme to nikde nenasel coz nechapu proc to tam neni :( :cry: :cry: Pokud byste vedeli ukazte ci reknete zajima me to.
Jinak za me super. LG G2 32GB ANDROID : KK jede super. Vse bezi a spokojenost uplna. Nemohu vynachvalit :3

Odpovědět

Zpět na „LG G2 (D802) - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti