GSmart Maya M1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Odpovědět

jaha86
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 05. říj 2013 15:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 stock
Bydliště: Žilina, SR

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jaha86 » pon 20. led 2014 14:54:44

mam tam ale nahraty gravitybox tak snad to moze byt....


LG G2 32GB, stock rom Lolipop, stock recovery, rooted, armor case, tempered glass
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLD: Samsung Galaxy Spica (root) -> Gsmart Maya M1v2 (root) -> HTC Wildfire S (root,CM11)



T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pon 20. led 2014 14:57:39

Jo může. Máš mayu m1 v1


jaha86
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 05. říj 2013 15:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 stock
Bydliště: Žilina, SR

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jaha86 » pon 20. led 2014 15:03:02

nie mam v2... takze pase ...
LG G2 32GB, stock rom Lolipop, stock recovery, rooted, armor case, tempered glass
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLD: Samsung Galaxy Spica (root) -> Gsmart Maya M1v2 (root) -> HTC Wildfire S (root,CM11)


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pon 20. led 2014 15:06:28

škoda. neznáš nekoho z v1.


jaha86
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 05. říj 2013 15:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 stock
Bydliště: Žilina, SR

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jaha86 » pon 20. led 2014 15:15:43

pokial viem tak v mojom okoli som siroko daleko jediny s mayou.. teda aspon nikoho ineho nepoznam
LG G2 32GB, stock rom Lolipop, stock recovery, rooted, armor case, tempered glass
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLD: Samsung Galaxy Spica (root) -> Gsmart Maya M1v2 (root) -> HTC Wildfire S (root,CM11)



T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » stř 22. led 2014 22:29:53

T.snyrch píše:
T.snyrch píše:Dobrý den
Potřeboval bych od někoho pomoc.
Mám gsmart maya m1 v1 a při nahrávání jiné rom přes sp flash tool (což byla blbost) jse po nahrátí nezapne. (nejspíš brick) :(
Žádám vás jestli by někdo zvás nezálohoval mobil přes mtk droid tool a zálohu jsem nahrál. Prosím
(Omlouvám se za porušení, ale vy ste tady hodně aktivní)
Tohle je moje poslední šance jak ten mobil rozchodit.

Mtk droid tool:http://uloz.to/x8XY9C6z/mtkdroidtools-v245-rar
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=REihP7Wy9cQ
Prosím pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mroj
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. led 2014 3:00:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GIGABYTE GSmart Maya M1v1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Mroj » čtv 23. led 2014 3:05:55

Mám Mayu M1v1, je to super telefon, ale momentálně bohužel mám vylomený USB konektor a než to dám do servisu (kde mobil zapnou, když nebude fungovat, dají factory reset a když opět nebude fungovat, tak ho zahodí a dají mi novej - nesnáším servisy) rád bych si udělal full backup. Jenže jsem nenašel žádnej CFW, kterej by byl kompatibilní a uměl to... Mám root, ale to mi je k ničemu, system si zkopčím za běhu jen částečně, neudělám komplet image... Nevíte někdo jak na to?

@T.snyrch - rád bych ti nějak pomohl, ale nenapadá mě jak, kdybych neměl vylomenej ten konektor, tak by to vyřešilo i můj problém se zálohou. Ten telefon s emomentálně fakt blbě používá, musím ho dobíjet přes ušmyklej USB konektor s oholenými drátky, který mám izolačkou přímo na pinech pod baterkou. :D


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » čtv 23. led 2014 13:55:50

Zálohuj to přes TWRP 2.6
a soubory co se ti vytvoří na sd budou ve formátu ext.4 což by mělo jít převést na img.

http://teamw.in/project/twrp2

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2224864


Mroj
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. led 2014 3:00:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GIGABYTE GSmart Maya M1v1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Mroj » pát 24. led 2014 4:05:38

Hm, hm... pěkné to TWRP, ale nějak tam nevidím žádný GSmart (natož Máju) v seznamu podporovaných zařízení. Jakou verzi mám stáhnout a pošlape to vůbec?


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pát 24. led 2014 15:10:08

Sory ted jsem si tak zpomnel ze to do toho nenahraješ. Funguje totiž jenom cmw a nato bys potřeboval funkcní micro usb.


Mroj
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. led 2014 3:00:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GIGABYTE GSmart Maya M1v1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Mroj » sob 25. led 2014 23:15:14

Jinak to nejde? Nějak tam nahrát FW na kartu, dočasně do něj bootnout a z něj udělat image systému a pak zas běžet na standardním FW?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22250
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od LivArt » ned 26. led 2014 3:03:01

Ne.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » ned 26. led 2014 15:20:52

T.snyrch píše:
T.snyrch píše: Prosím pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » ned 26. led 2014 21:56:47

Tohle ti nepomuze?

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=454089

Vsechny ofiko FW i custom ROM pro MAYA M1 v1 a v2
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Mroj
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. led 2014 3:00:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GIGABYTE GSmart Maya M1v1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Mroj » pon 27. led 2014 2:18:56

To byla odpověď pro mě nebo ne? Našel jsem tam jedno TWRP pro Máju, ale je to všecko rusky, takže jsem trochu v obavách. Podle toho co jsem zjistil počítač ani USB nepotřebuji, prostě si to stáhnu na SD kartu a pak použiju nějaký SW z Play Stóru, třeba Flashify. (root mám)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » pon 27. led 2014 13:45:44

to byla spis odpoved pro T.snyrch.

Jinak pro tebe jak pises pocitac ani usb nepotrebujes. Staci stahnou CWM nebo TWRP a pres SW z GP flashnout recovery.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pon 27. led 2014 14:57:17

Nevím jestli to google špatně přeloží, ale je tam nějaká rom, která se dá instalovat přes Sp flash tool?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » pon 27. led 2014 15:08:49

Jo to netusim. Nestahoval jsem je.

@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pon 27. led 2014 21:16:17

Dík za odkaz, ale je mi k níčemu.Já potřebuji rom(zálohu jak prosím výše),kterou lze flashout přes sp flash tool (je to jediná věc co telefon najde)!!!
Takže prosím zas jestli má někdo tenhle mobil funkční a nerozbitý a demu připojit k pc nebo nt ad ho zálohuje programem uvedeným výše.

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » stř 29. led 2014 21:25:09

ahoj,
otázka. Dělá to jen mě, že když dám automatické osvětlení, že to ty změny nejsou plynulé, ale skokové.Příklad: vlezu do tmy a dysplej místo toho, aby se stlumil plynule, tak se to stlumí jakoby hned. Plus by mě zajímalo, když je v notifikační liště stažená 2ma prsty, jak sou tam tam skratky pro zapnuti wifi GPS atd.. Příklad: Sundám notifikační lištu dvěma prsty, a při potržení wifi ikony by mě to mělo hodit do nastevení wifi. Zajímalo by mě jestli se to dá nějak opravit a jestli jo tak jak, nebo jestli mám napsat gigabytu aby se na to mrkl on. snad víc srozumitelný :D
Naposledy upravil(a) jurinacek14 dne stř 29. led 2014 21:51:30, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22250
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od LivArt » stř 29. led 2014 21:40:18

Není. Ve větách se používají věci, jako jsou čárky a tečky.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » stř 29. led 2014 21:45:11

lepší? :D


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » čtv 30. led 2014 14:00:34

Dobrý den
Potřeboval bych od někoho pomoc.
Mám gsmart maya m1 v1 a při nahrávání jiné rom přes sp flash tool (což byla blbost) jse po nahrátí nezapne. (nejspíš brick) :(
Žádám vás jestli by někdo zvás nezálohoval mobil přes mtk droid tool a zálohu jsem nahrál. Prosím
(Omlouvám se za porušení, ale vy ste tady hodně aktivní)
Tohle je moje poslední šance jak ten mobil rozchodit.

Mtk droid tool:http://uloz.to/x8XY9C6z/mtkdroidtools-v245-rar
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=REihP7Wy9cQ

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » ned 02. úno 2014 2:29:44

ahoj,
otázka. Dělá to jen mě, že když dám automatické osvětlení, že to ty změny nejsou plynulé, ale skokové.Příklad: vlezu do tmy a dysplej místo toho, aby se stlumil plynule, tak se to stlumí jakoby hned. Plus by mě zajímalo, když je v notifikační liště stažená 2ma prsty, jak sou tam tam skratky pro zapnuti wifi GPS atd.. Příklad: Sundám notifikační lištu dvěma prsty, a při potržení wifi ikony by mě to mělo hodit do nastevení wifi. Zajímalo by mě jestli se to dá nějak opravit a jestli jo tak jak, nebo jestli mám napsat gigabytu aby se na to mrkl on. snad víc srozumitelný :D


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » čtv 06. úno 2014 7:49:14

T.snyrch píše:Dobrý den
Potřeboval bych od někoho pomoc.
Mám gsmart maya m1 v1 a při nahrávání jiné rom přes sp flash tool (což byla blbost) jse po nahrátí nezapne. (nejspíš brick) :(
Žádám vás jestli by někdo zvás nezálohoval mobil přes mtk droid tool a zálohu jsem nahrál. Prosím
(Omlouvám se za porušení, ale vy ste tady hodně aktivní)
Tohle je moje poslední šance jak ten mobil rozchodit.

Mtk droid tool:http://uloz.to/x8XY9C6z/mtkdroidtools-v245-rar
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=REihP7Wy9cQ

Uživatelský avatar

vitavirgl
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 18. kvě 2012 13:01:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1v2 - 4.2.2
Tablet: Asus Vivotab Note 8 - Win8.1
Tablet 2 / ROM: Vido Mini One - 4.2.1
Bydliště: Kroměříž a Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od vitavirgl » pon 10. úno 2014 1:34:49

T.snyrch: dostaneš se do recovery/cwm? (sorry jestli si to někde už psal)
VITAVIRGL


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » pon 10. úno 2014 10:45:55

Ne do recovery se nedostanu,jediny program,ktery mi mobil najde je sp flash tool do ktereho bych potreboval uplnou zalohu systemu umi to vyse zminovany program Mtk droid tool. Jinak CMW zalohu mam.

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » pon 10. úno 2014 22:30:33

ahoj nevíte někdo jak můžu napsat na Gigabyte aby mi pak nedošlo něco v čínštině? :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » pon 10. úno 2014 22:37:30

Komunikujou anglicky. ;)

@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


T.snyrch
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 16. led 2014 18:53:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy sII

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od T.snyrch » úte 11. úno 2014 15:05:32

T.snyrch píše:Dobrý den
Potřeboval bych od někoho pomoc.
Mám gsmart maya m1 v1 a při nahrávání jiné rom přes sp flash tool (což byla blbost) jse po nahrátí nezapne. (nejspíš brick) :(
Žádám vás jestli by někdo zvás nezálohoval mobil přes mtk droid tool a zálohu jsem nahrál. Prosím
(Omlouvám se za porušení, ale vy ste tady hodně aktivní)
Tohle je moje poslední šance jak ten mobil rozchodit.

Mtk droid tool:http://uloz.to/x8XY9C6z/mtkdroidtools-v245-rar
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=REihP7Wy9cQ

Odpovědět

Zpět na „GSmart Maya M1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host