GSmart Maya M1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » stř 28. kvě 2014 19:19:02

Super, spust mtk droid tools a dej vytvorit rom pro flash tool. Vyber files.md5 z toho adresare ze ktereho je printscreen.Vytvori se novy adresar a ten zabal a hod treba na uloz to. :-) a je to to :-)

@phone


Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » stř 28. kvě 2014 20:02:26

Pokusím se.. :D :D :D


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » pát 30. kvě 2014 10:40:06

Už mám mayu v pořádku. Rozjel se po nějaký době recovery a udělal jsem celkový formát.
Chtěl bych vedět, kde seženu na mayu program na dočasný root?
Díky za odpovědi


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » stř 04. čer 2014 17:06:56

http://fabosums.blogspot.cz/2014/01/miu ... vices.html zkouseli jste už někdo MIUI na maya m1 v1?


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » ned 08. čer 2014 19:44:39

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:29:22, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » ned 08. čer 2014 19:47:20

A v servisni menu ti funguje? Zapnout s vol- a dat camera test.


@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » pon 09. čer 2014 13:52:39

Kdyz zapnu power+vulume - tak se zobrazi nabidka a je cela cinska :D
V enineer Mode *#*#2584560#*#* jsem dal Camera-Start preview a hodilo me to zpatky do hardware testing. :evil: :evil: :evil:
A ted jsem zjistil ze nejde ani svitilna- mobil pravdepodobne nevi o soucastce fotoaparatu a ledky- apka svitilny se zmenila tak ze se cely displej rozsviti bile.


Niké
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 20. čer 2014 9:53:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1V2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Niké » pát 20. čer 2014 9:59:19

Ahoj přátelé, mám takový problém, moje Mája mi pořád hlásí nedostatek místa na uložišti a já už fakt nevím, jak to řešit, smazala jsem přebytečné aplikace, všechny další jsem přesunula na kartu a pořád mám volné tak 30MB. A přitom paměť telefonu je zaplněna z 30 procent. Prosím, co s tím ?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » pát 20. čer 2014 10:03:09

Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


petk0
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 30. kvě 2013 14:06:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MAYA M1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od petk0 » pát 01. srp 2014 18:51:14

Treti den sa snazim stiahnut EPO file a nic. Spadne to pri 0percent, obcas prejde na 25, ale zase skoci na 0. Je to chyba wifi pripojenia?


Tommy919
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03. čer 2014 22:02:23
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Gigabyte Gsmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Tommy919 » stř 13. srp 2014 9:32:15

Ahoj , potreboval bych pomoct. Vcera jsem si nasel navod jak zvysit vnitrni pamet telefonu pro aplikace, abych nemel tech blbejch 1004MB :DD Ale trochu jsem se v tom zamotal a ted mi nechce nabehnout mobil :facepalm:
Zapnu ho a zustane vyset na logu gsmart , Zkousel sem preinstalovat oficialni ROMku z SD karty, ale napise mi to
set_perm: some changes failed
Installation aborted.
Please continue to update your system !

Uz si nevim rady, rad bych to vyresil sam a ne pres reklamaci :oops:
Diky za rady

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » stř 10. zář 2014 21:58:39

ahoj nevíte jestli se dá nějak taktovat procesor třeba na 1.5 GHz a jestli by to mělo třeba nějaký vyznamný vliv na výkon?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22250
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od LivArt » pát 12. zář 2014 7:13:24

Nemá.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


emil83
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 21. zář 2014 15:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gsmart maya m1v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od emil83 » ned 21. zář 2014 15:13:29

Tommy919 píše:Ahoj , potreboval bych pomoct. Vcera jsem si nasel navod jak zvysit vnitrni pamet telefonu pro aplikace, abych nemel tech blbejch 1004MB :DD Ale trochu jsem se v tom zamotal a ted mi nechce nabehnout mobil :facepalm:
Zapnu ho a zustane vyset na logu gsmart , Zkousel sem preinstalovat oficialni ROMku z SD karty, ale napise mi to
set_perm: some changes failed
Installation aborted.
Please continue to update your system !

Uz si nevim rady, rad bych to vyresil sam a ne pres reklamaci :oops:
Diky za rady
Regards form Croatia :)
as first sorry for my English because I don't speak Czech language, but need your help.
I have the same problem like Tommy919 :(
I have maya m1v2 and a problem with it. After rooting i tried to install cwm recovery, root was successful but after trying to install cwm mobile phone stuck at boot logo.
Stock recovery works fine and i even tried to install firmware downloaded from gigabyte server but still it won't boot.
Do you have any suggestion, please help.

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » úte 14. říj 2014 20:32:49

ahoj mam novej problem nevim proč ale u vodafonu mi furt vypadava signal skousel jsem to v obou slotech a stejny o2 mi jede asi ale v poho nejaky rady? díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 14. říj 2014 20:34:51

Novou SIM kartu?

@Grace
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » úte 14. říj 2014 21:38:33

sim kartou to nebude zkoušel jsem 3 různe vodafony a všechny dělaj to stejný ke všemu mam asi pul roku novou mívam tak 2 čárky pak to naroste úplně do plna asi na pul sekundy a pak je tam křížek a vyhledává to a třeba po pěti minutách to zase najde na chvíli a tak se to opakuje

ještě bych k tomu mohl přidat že když dám ten vodafon do jakéhokoliv jiného telefonu tak mám signál v pohodě

už mi to dělá i O2 ve více patrovém baráku to vyhodí že neni signál, nevím nemám to reklamovat? nebo když to hodím do Nokia 3110c tak tam je signál na stejných místech bezproblémovej

kdyby někdo měl uplně komplet romku pro maya m1v2 tak mi pošlete odkaz prosím děkuji :)

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » pon 20. říj 2014 14:41:13

no odeslal jsem to na reklamaci

Uživatelský avatar

fazolista
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 23. lis 2014 13:56:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte gsmart maya m1v1

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od fazolista » ned 23. lis 2014 14:00:31

Zkoušel jsem tu MIUI co je uvedena výše ale nefunguje,telefon se nerozběhl.Musel jsem obnovit ze zálohy.Možná jsem dělal něco špatně.Nemá někdo s MIUI na Mayu m1v1 zkušenost?Děkuji.

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » čtv 27. lis 2014 1:58:12

ten andrid 4.4 pro mayu v2 už asi nehrozí co?

Uživatelský avatar

jurinacek14
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 13. zář 2013 22:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11
Rom: 4.4.2 MOD

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jurinacek14 » pát 09. led 2015 13:07:57

našel někdo něco o maya m1v2 a android Lollipop ?


FiTTi
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 20. úno 2014 11:23:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet 2 / ROM: Lenovo TAB 2 A10-70F

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od FiTTi » pát 13. bře 2015 9:14:29

Ahoj všichni, nemáte někdo radu nebo tip, kolik by mohla stát výměna prasklého skla, popř. jestli bych to dokázal vyměnit i sám? Displej se zdá být v pořádku. A pokud by ta výměna šla "doma", máte tip, kde to sklo koupit?

Předem moc děkuji.


puresoul
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 09. kvě 2015 7:42:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: d605
Mobil 2 / ROM: maya v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od puresoul » sob 09. kvě 2015 7:51:58

prave provozuji aktivne MIUI uz druhym dnem a musim rict, ze telefon je lepsi nez na stock rom. Subjektivne lazeny nazor: Fungujici Xposed, lepsi reakce dotiku a stabilnejsi system.

Edit: Jinac, za ty prachy co tento krap tenkrat stal, je velkym zklamanim. Jeste bude trvat mnoho let, nez mobilni divize Gigabyte dosahne podobne kvaliti jako maji PC komponenty. Pred delsim casem jsem stahl na oficialnim ftp zdrojove kody kernelu, compilace prosla, ale kernel nebootoval. Dnes uz mam s tvorbou romek mnohem vetsi zkusenosti, takze jestli bude cas a zajem, muzu se pokusit pro tento telefon neco udelat. (Lolipop to rozhodne nebude)

PS: Mediatek jsou pekne spiny a jejich zdrojove kody jsou jeste vetsi odpad. :-D


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » pát 19. úno 2016 13:03:04

Dobrý den,
na GSmart Maya M1 v2 jsem byl na ploše a začali padat všechny aplikace když jsem je chtěl spustit. Restartoval jsem telefon a po restartu mi to napsalo Encryption interrupted a nabízelo mi to tlačítko factory reset. Restartoval jsem to znovu a to samé. Tak jsem tedy klikl na reset a nic se nedělo. Poté jsem spustil recovery a tam dal wipe data/factory reset. Telefon se zresetoval, ale už nenaběhl. Vždy se spustí logo GSmart a mobil potom chcípne.

Stáhl jsem si z oficiálních stránek originální ROM a zkusil ji přes recovery nainstalovat. Zamítlo to. Zkoušel jsem přes ADB nainstalovat jiné recovery, ale telefon vůbec neodpovídal. Nejspíš je uzamčená složka /data a /sdcard

Nevím si rady. Nic jsem na tom telefonu nedělal, najednou se sám "bricknul". Máte nějaký řešení, jak do toho dostat novou ROMku?

Odpovědět

Zpět na „GSmart Maya M1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host