GSmart Rio R1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Rio R1

Odpovědět

janci188
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 10. zář 2014 9:17:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od janci188 » ned 14. zář 2014 17:24:54

je to len po anglicky stále... neviem to spraviť...





mr_ace_sk
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 18. zář 2014 8:19:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od mr_ace_sk » čtv 18. zář 2014 8:30:10

ta Nexus Rom 2 je super! slape ako hodinky, rychle to je... ten telefon je teraz normalne ze pouzivatelny...
kokos, s v1.27 bolo take , ze telefon zvoni a nevedel som prijat hovor... skype, im+ , icq ci nedajboze facebook vsetko bolo nepouzitelne... a o nejakom browsovani s chrome uz radsej pomlcim - proste šrot :facepalm:
takze zatial uplna spokojnost!


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 27. zář 2014 12:02:58

janci188...k tej NEXUS ROMKe je aj update.Skúšal Si ho????
https://yadi.sk/d/Woku6qQJPjL2t
Snažím sa tú romku preložiť cez ten JBart,ale nejde mi to.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » stř 01. říj 2014 19:52:38

Chalani.Ak sem ešte niekto chodí,viete mi prosim Vás poradiť?Z ničoho nič prestalo fungovať sluchátko.Dal som doň aj originál rom,kedže som si myslel,že custom zblbla,ale nieje to tým.Mobil som rozobral a žiadne viditeľné poškodenie som nevidel.Prosím o radu a pomoc

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » stř 01. říj 2014 20:19:51

Ten samej problem se sluchatkem jsem mel taky, z niceho nic mi prestalo jit sluchatko.Rio jsem pak vyreklamoval, a ze servisu mi poslali nove.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz



Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » stř 01. říj 2014 23:02:46

Ja som reklamaciu uz davno zrusil,takze tu nepochodim.Je to softverova chyba,pretoze ani nepridam hlasitost pocas volania.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » čtv 02. říj 2014 12:52:20

Viete mi aspoň poradiť ako sa dostanem k tej cherry miui romke???Odkazy tu na forku su už mŕtve a na nete ju neviem najsť.

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » čtv 02. říj 2014 19:03:23

Tady posílam ten odkaz na tu CHERRY ROM.
http://ulozto.cz/xMbvdL13/cherry-zip

A tady je několik ROMek.
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » čtv 02. říj 2014 20:15:29

Dakujem Ti.AKo Si sa k nim dostal???
Ktorú by som tam mal dať ak vieš poradiť???Cherry,alebo inú???

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » pát 03. říj 2014 18:10:46

Pár ROMek mám doma ještě uloženejch na disku.Mě nejvíc vyhovovala ta NEXUS rom!
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pát 03. říj 2014 19:54:23

Aj mne,lenže nieje v SK ani CZ.


jaho1
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 10. kvě 2014 11:48:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia
Tablet: gc elipso 71

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od jaho1 » pát 10. říj 2014 20:22:22

ahoj NEXUS room je super! Jen je to predelany ze samsungu a taky se to tak tvari a bohuzel nejdou nektere hry z googl play. Píse to dokonce android 4.4.2. Nevite kde a jak prepsat nazev telefonu ?

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » pát 10. říj 2014 21:51:59

Myslím že to je kořenová složka Ria, adresář System v něm je soubor build.prop ten dáš editovat a v něm je řádek ro.product.model=GT-I9505.Za to = můžeš napsat třeba RIO R1, uložíš, restart telefonu a je přejmenováno.Tak nějak by to mělo být, Rio už nemám tak ti to ale na stopro nepotvrdím.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 11. říj 2014 11:55:21

nech sa páči.Vlož Si to do romky a znova nahraj.
http://leteckaposta.cz/340376957
Do system
Prepísaná aj verzia androida na 4.2.2


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » čtv 16. říj 2014 15:00:50

Ahojte.neviem či ešte niekto poradí,ale mám dosť závažný problém s tým pojebaxxx riom.Ked tam bola original romka,tak sa občas stalo,ze vypadlo sluchátko.Nepočul som druhu stranu.Vypadlo a po chvíli zas naskočilo.teraz keď som dal custom romku,tak už nejde vôbec.Dokonca ani mikrofón.V čom môže byť problém???Je to soft chyba.


janocheats
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. zář 2013 10:13:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte rio

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od janocheats » sob 01. lis 2014 17:40:13

Ahoj jen pro zaimavost s nexus room od janci188 v antutu benchmarku 9517 score a na original rom kolem 6200 takze supr a hlavne je to svizne .-) diky za romku a za praci co tu delate.


lubo007
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 01. čer 2014 17:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od lubo007 » stř 12. lis 2014 21:57:39

zdravim, vlastnim tento telefon, ale cim dalej, tym sa castejsie zasekava a pod, tak som rozmyslal ze by som si tam dal nejaku lepsiu romku, ktora by mi plynule ficala aj na tych 512(necelych)MB RAM-ke....nikdy som to ale nerobil, tak vas prosim o radu aku romku tam dat, a co by som mal o tom este vediet? bude sa dat potom telefon pouzivat tak ako predtym? nestratim pristup k google play? atd(nejake tipy, upozornenia)
telefon rootnuty nemam, ale s tym by nemal byt problem
dik

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11105
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Jumbo78 » stř 12. lis 2014 22:04:48

Co se podívat do vlákna ROM/root/firmware?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


janci188
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 10. zář 2014 9:17:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od janci188 » úte 20. led 2015 13:48:02

Ahojte.

Ak by sa o to ešte niekto zaujímal, tu je posledná verzia čo teraz používam. Je tam preložená väčšina do slovenčiny a nedokázal som odstrániť aplikáciu terminal emulator, ktorá je tam podľa mňa na nič ale dá sa zakázať. Myslím že tie základné potrebné aplikácie tam sú a kto chce si nainštaluje čo potrebuje ;)

http://ulozto.sk/xvCEopug/sk-nexusrom-janik-zip

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » úte 20. led 2015 14:45:38

Jak si tu Nexus ROM přeložil?
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


todos1
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 08. zář 2015 16:54:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart rio R1

Re: [ROM][I9505] Echoe Rom v48 (LP 5.0.1)

Příspěvek od todos1 » ned 25. říj 2015 12:04:30

Zdravim majstri.
Prosim poradte,viem ze toto sa tyka hlavne okolo Samsungov.Ale ja mam
Gsmart RIO r1 mam v nom nexus rom2,android 4.4.2 GT-19505 a potreboval
By som vediet ci sa tam da dat LTE.Skusam kadejako co som tu cital ale
Bez uspechu.Potrebujem len nakopnut ci ANO alebo NIE.Aby som zbytocne
Nepatral.Za odpoved moc dik!!!!!!Este raz prepacte ze sem pisem ked je to
Samsung....

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3972
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 278
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: [ROM][I9505] Echoe Rom v48 (LP 5.0.1)

Příspěvek od verny94 » ned 25. říj 2015 13:50:29

Vůbec nechápu proc pises sem..
A jak chceš dostat LTE do telefonu který nemá potřebný HW?
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


todos1
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 08. zář 2015 16:54:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart rio R1

Re: [ROM][I9505] Echoe Rom v48 (LP 5.0.1)

Příspěvek od todos1 » ned 25. říj 2015 14:04:33

verny94 píše:Vůbec nechápu proc pises sem..
A jak chceš dostat LTE do telefonu který nemá potřebný HW?
Ospravedlnil som sa ze tu pisem.Viem ze to neni spravny link.
A co sa tyka HW dik za radu.Nie som odbornik a nevedel som ze
to nema potrebný HW.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 21. lis 2015 15:37:35

Nechce niekto (smazáno)
EDIT by jumbo78: Na prodej tu máme bazar! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!

Odpovědět

Zpět na „GSmart Rio R1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host