GSmart Rio R1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Rio R1

Odpovědět

Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » úte 31. pro 2013 20:02:04

Problém vyriešený.
Chcem sa len opýtať,aký CWM mod tam mám nahrať???
Akú custom rom???
a akým Cyanogenmod???





Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Beris » úte 31. pro 2013 20:51:20

Žádná Custom rom zatím pro RIO není a CyanogenMod RIO nepodporuje (zatím).

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od c.data » úte 31. pro 2013 21:41:09

Je ale zase jen na základu originální romky...
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » stř 01. led 2014 21:25:39

Takže CWM nahratý,custom rom tiež.Tak snáď bude aj Cyanogenmod


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Beris » čtv 02. led 2014 6:26:49

Tož dej odkazy,co si tam nasypal.



J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » pát 03. led 2014 19:55:45

Kolegove, dalsi doplnujici tip pro vsechny, kteri to s timhle kramem jeste nevzdali - krome zakazani Google Backup Transport sluzby (viz vyse) pomerne pomaha (pri nadale rootnutem telefonu) instalace AutoKiller Memory od AndRS, vice info napr. zde: http://andrs.w3pla.net/autokiller

Pri nastaveni na optimum a povoleni kernel tweaku "Sprava pameti", "Baterie" a "UI" se to je schopne i pri intenzivnejsim pouzivani drzet v pouzitelne nezpomalenem stavu 3-4 dny, i dele. Pokud si nekoupite full verzi, je nutne po kazdem nabehnuti telefonu apliakci spustit rucne, pak uz se udzri v behu az do dalsiho vypnuti. Nepovolovat "Planovac" a "IO planovac", nejakym zpusobem to nakopne systemove sluzby poskytovani medii a obcas telefon prestane "videt" dostupne zvukove soubory v telefonu a tudiz prestane zvonit, upozornovat na udalosti, atd.

Ja mam ten sunt zatim taky (Roma R2 nic neresila, tentyz memory (ne)management, akorat pozdeji nastupujici problemy diky 1 GB RAM), ale asi zkusim v nejblizisich dnech Sencor P400, ktery uz klesnul pod 3000.-

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Androidě » pát 03. led 2014 22:37:53

Takže tyhle problémy se týkají všech gsmartu? Nové Roma R2 či starších Maya M1 v2, či Sierra S1? V tématech jsou majitele spokojeni, zatím tohle vítám jen u rio r1 kde to mohu potvrdit, krátce jsem jej měl také.
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » ned 05. led 2014 10:21:25

Jestli vsech, to fakt nedokazu rict.

Mel jsem RIO R1 a ROMA R2, tech se to tyka - zaseky, memory management. ROMA R2 jsem tri hodiny testoval v aute pred obchodem - abych si usetril pripadnou druhou cestu s vracenim - a narust obsazeni pameti nemanagovanou sluzbou provider nastaveni byl naprosto stejny jako u R1. Ze by to bylo u vsech modelu se mi nechce verit, protoze hodne, ne-li vsechny nove (= od dob, kdy skoncily jejich G-ctrycislovane modely) mobily jsou rebrandy a viditelne od ruznych dodavatelu.

U RIA je to kazdopadne velka skoda, protoze jinak velmi slusny HW (cpu, povedeny displej, rychlou GPS, atd.) naprosto znicili neodladenym SW. A jejich komunikativni support je hodne aktivni, ale bohuzel jen verbalne. Neopravili z mych reportu nic, ani bugy, ktere zreprodukovali. Je to fakt skoda, protoze v tehle tride ma malokterej treba i podsviceny tlacitka a silnej, pouzitelnej blesk s kterym lze osvitit celou velkou mistnost.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » ned 05. led 2014 10:59:14

Tu máte Autokiller Pro ak budete chciet

Kód: Vybrat vše

http://walkingdeadfreedownload.blogspot.com/2013/06/autokiller-memory-optimizer-pro-85188.html#.UsksTrR3QdU


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » úte 07. led 2014 16:17:32

Tak po otestovani Sencoru P400 (aktualne 2990.-) stale docasne zustavam u RIA, dostal jsem vadny a uz nekym vraceny kus (blbla dotykova vrstva). I tak bylo mozne hodne vyzkouset. Oproti R1 velmi hladky beh, zadne problemy s pameti, po dvou hodinach non-stop hrani si s telefonem a nastavenimi RAM stale na 146 MB volnych (RIO za stejnou dobu uzere 20-25 MB RAM i takovymto nicnedelanim). Displej: IPSko je o neco lepsi prekvapive na R1 (pozorovaci uhly, rychlost prekreslovani), nicmene kvalitni sklo na P400 je znat, povrch na Sencoru pusobi opravdu odolne. U Sencoru me naopak zarazil mizerny reprak, drncici na vyssi hlastiosti jak pri hovorech, tak pri upozornujicich tonech (ale to mohlo byt taky horsim kusem, nezachytil jsem, ze by si na to nekdo jinde stezoval), hlastiost jinak stejna jako u RIA, tzn. prumer = pouzitelne i v urcitem okolnim hluku bez vetsich problemu. Nepotesilo me hodne plastove provedeni, ani ramecek kolem displeje neni alespon castecne kovovy. Telefon je diky tomu lehky, ale moc padu na hranu zrejme neprezije. V ruce se jinak drzi lepe nez RIO (zdrsneny zadni povrch + lepsi tvar hran). Rychlost GPS fixu a silu blesku coby nouzove nocni baterky jsem netestoval, s vedomim, ze budu obratem vracet. A co me zarazilo - nevim, zda to neni v Androidu 4.1.X standard - neni tam automaticka regulace jasu, pouze moznosti na dynamicky jas pro videa nebo standardni jas.

Cili vyvstava otazka - provozuje nekdo na RIO tu alternativni MIUI ruskou mixaz, zmienou o par stranek driv nekym zkusenym? Nebo jine uspesne nahrady toho tovarniho bastlu?


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » čtv 09. led 2014 22:17:29

Ja mám tu ruskú chochotinu.najradšej by som ju dal preč,ale neviem ako.Dnes som sa pokúšal,ale neúspešne.Premýšlam nad tým AndroTronic A30
Hneď po pár min mi zmyzla klávnesnica.Musel som nainštalovať ručne.
Prehrávanie MP3 čistá smrť.Všetko mi seká.
ROm mám stále na 80% aj keď sa snžím čistiť.
Po reštarte čakám asi 2min kým nabehne mobil.Najrpv logo GSmartu čo je celkom rýchlo,ale potom nabehne logo Android a to trvá dosť dlho.


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » čtv 09. led 2014 23:05:50

No, tak to jsem rad, ze to pises, nebudu se poustet do zadnych anabazi podobneho typu. V poslednich dnech jsem znovu laboroval s tim AndRS killerem a pri nastaveni na Strict (coz je ve skutecnosti takovy stredni level) to udrzuje RAM kolem 80-100 MB a hlavne - pri live monitoringu sluzeb to ukazuje, ze tem nejvic zeroucim sluzbam (SettingsProvider.apk a souvisejici) prubezne klesa a stoupa, tedy nejen konstatne stoupa, sezrana pamet - takze to udrzeni je opravdu dlouhodobejsi. Samozrejme to neresi vse, pokud se dlouho surfuje na vice tabech, telefon se i tak nekdy zrestartuje, ale porad je to nesrovnatelne lepsi. A asi to moc nepomuze lidem, kteri chteji mit soucasne otevreny GMail, nejaky kecaci klient a/nebo FB, tem bude drhnout telefon i tak, ale pro ty jako ja, co hlavne textuji a telefonuji, to beh zrychli znacne a zpomaleni k nutnemu restartu oddali na delsi dny.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pát 10. led 2014 23:42:01

Rád by som vedel ako vrátim originál rom...???
Spravil som wipe data,wipe chache atď cez CWM
Začal nahadzovať ...
GSmart_Rio R1_V.1.11.0_ENG
GSmart_Rio R1_V.1.18.0_ENG
GSmart_Rio R1_V.1.24.0
GSmart_Rio R1_V.1.27.0
Vo všetkom bol error
Takže som musel znova nahodiť tu rusku špinu
Keby som aspoň vedel ako nahodiť tú Androtronic romku


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » sob 11. led 2014 8:29:53

A nedelas nahodou tu chybku, ze na kartu zkopirujes cely ten stazeny soubor? Je nutny ho rozbalit a na kartu zkopirovat pouze ten archiv GBC_update.zip.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 11. led 2014 13:45:45

Ono to je ten GBC update.Je som si to pomenoval,aby som vedel poradie.


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » úte 14. led 2014 13:26:21

Opravdu nejlépe funguje ta rusácká verze MIUI. Má ji přítelkyně, už cca 2 měsíce a bez problému. RAM se krásně drží na 150Mb bez tweaků.

S klávesnicí, MP3 a ani žádnou smrtí jsem problém nikdy neměl. Jede bez problému. Jediná nevýhoda je, že to není úplně počeštěné.


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » úte 14. led 2014 18:35:13

Ahoj ... a byl bys schopen postnout nejaky step-by-step postup pro cloveka, ktery nikdy custom ROM nikam neinstaloval? Asi nas tu takovych bude vic :) Jinak ten puvodni odkaz na jeji stazeni nefunguje, pokud se nemylim ...


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » ned 19. led 2014 8:30:45

Ano, vytvořím. Dnes večer na to sednu. :)


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » ned 19. led 2014 12:17:10

To by bylo super, hned vecer to vyzkousim, vcera uz Rio malem letelo z okna, a s tim memorykillerem se zasralo tak, ze prestaly fungovat notifikace kalendare (uz se mi to parkrat stalo) a malem jsem kvuli tomu zmeskal schuzku :)
Pokud bys byl tak hodny a nahral treba na uloz.to vsechny potrebne soubory (ROMka, updatery, atd.), bylo by to dokonaly ;) Predem diky, jiste nebudu sam, kdo to oceni. Neuplna lokaliazce nevdi, necham si to cele v anglictine.


nostradamus
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pon 03. čer 2013 19:26:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S THL W200 THL W100 LG G2
Tablet: GoClever TAB T76GPSTV Nexus 7II Zettaly Avy

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od nostradamus » ned 19. led 2014 21:36:45

Taky se těším. Dcerka pořád otravuje že je Rio nepoužitelný a musím ji dát za pravdu. Je to hrozný křáp.
Proto bych rád taky zkusil tu Miui Romku.

Jedno vím jistě, Gigabyte už nikdy více. Zlaté čínské napodobeniny...


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » ned 19. led 2014 21:43:20

Update (pro vsechny) pred Tvym postem: chtel jsem se trochu "pripravit", takze jsem se snazil nahrat si tam CWM recovery. Dle posledniho znameho navodu, tzn. bez adb, pomoci CWMRecoveryRioR1.apk do rootnuteho telefonu. Na firmwaru 1.27 se to chova presne tak, jak driv popsal jeden slovensky kolega vyse, tzn. instalace se zda, ze probehne, telefon se zrestartuje, ale CWM se nezepta na zadny fix telefonu a nabehne do cerne obrazovky. Nasledne vypnuti / zapnuti prinese nezadouci vysledek - boot s defaultnim boot loaderem.

Ale HLAVNE - pri pokusu downgradnout na 1.11 zpusobem popsanym Zemanielem nekde v pulce threadu jsem se dostal do stejneho stavu jako jiny slovensky kolega nedavno - brick. Do ziveho stavu jsem to dostal pomerne rychle timto: "Volume UP+POWER - chvíli počkat > Jednou Volume Down- Enter (POWER) > Znovu Jednou Volume down - Enter (POWER) - tím jsi najetý na zipu a entruješ flash, cca do 4 min by měl flešnout a restartnout telefon.", pricemz na SD karte jsem si pres PC prejmenoval soubor se stock 1.27ckou tak, aby byl prvni. Lze downgradnout bez bricku jeste na 1.24, ale niz ne. A ani v 1.24 nefunguje korektne instalace CWMRecoveryRioR1.apk - takze hned na uvod neco k rozlousknuti. Moznost adb / pripojeni k PC nemam - zpusoby popsanymi po netu (mam pouze linuxove stroje, navody i utility jsou vsechny pro win).

Edit: tak jsem zkusil na CWM vsechno mozny a neni tam - funkcni. Downgradovat na 1.08 nemuzu, pokazde brick. Takze jsem zkousel z 1.24 vse od toho .apk az po instalaci z Rom Managera, ktery se tvari, ze bude bootovat do CWM 2.5.1.3, kde jsem dle ruskeho navodu zvolil jako telefon ten Z72 Boston (nebo tak nejak), ale zase nabootuje do defaultniho ; nepohlo ani prejmenovani tech /system/recovery-from-boot.p a /etc/install-recovery.sh z Root Explorera. A mam zabrany tam natvrdo nahrnout CWMxxx.img, protoze instalace toho CWMRecoveryRioR1.apk se jevi mit na 1.24 stejny "zobrazovaci" problem, jako bricknute downloady - telefon ocividne zije, ale displej je cerny. Nejakou zahadou se mi tam dostal i jakysi TWRP recovery - rucne jsem neinstlaoval, musi to byt z toho apkcka, ale chova se stejne - cerna obrazovka.

Edit 2: Tak s CWM je skutecne problem v tom, ze je stejne slepy, jako downgradnuty system na cokoliv niznsiho nez 1.24 - zkousel jsem to namackat podle struktur menu CWM z videa na youtube a ocividne to do nej najede, akorat bez obrazku (menu je asi trochu jine, nez na videu, udela mi to vzdy backup). Zkusim jeste UniFlash for Android a pak to prozatim vzdavam.

Edit - final: tak nakonec se mi tam povedlo natlacit Cherry ROM nekde z poloviny tohoto threadu. Pres nekolik bricku a naslepo tim "blind" hacknutym bootloaderm, pres adb radku a tak dale. Bylo rovnez nutne flashnout adbckem puvodni boot.img z firmwaru 1.24, aby to nenabihalo stejne "slepe", jak downgradnuty original. Prilis jsem netesoval, prisla mi dost bugozni a nekomfortni, pricemz se mi uz nechtelo zabyvat intalaci defaultniho launcheru mistu MiHome, ale sviznejsi nez jakykoliv orignalni FW to pusobilo. Takze zatim tam vracim 1.24 a pockam, s cim prijde kolega. Za stezenjni problem ale povazuju po te mnohahodinove zkusenosti nemoznost downgradovat z 1.2X tak, aby byl vysledkem viditelny custom boot recovery (stejny problem se "slepotou" ma i hacknuty 3e, pokud se pouziva na 1.2X verzi originalniho FW).


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » pon 20. led 2014 12:45:30

Mel bych jeste prosbu pro kolegu chystajiciho navod a zaroven varovani pro vsechny nezkusene jako ja - nechci to lepit k predchozimu textu, shrnujicimu pokusy dostat do Ria pouzitelnou ROMku:

- je naprosto zasadni mit pripravene zalohy stock souboru boot.img a recovery.img (pro reflash adbckem v pripade netotalniho bricku). Boot.img lze vykopirovat z kazdeho original firwmaru, ale stock recovery.img jsem tam nenasel, vypada to, ze nejak "kompiluje" skriptama pri (re)bootech. Pokud ho sem kolega zkusenejsi flasher prida k navodu, ktery chysta, bude to fajn ;)


mmiipplll
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 20. led 2014 13:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od mmiipplll » pon 20. led 2014 13:18:31

Zdravim vsetkych,

Rio r1 mam uz asi dva tyzdne, po precitani fora som ocakaval najhorsie, ale zatial nebol problem. Telefonujem 30-40 minut denne, cely den mam zapnuty facebook chat, obcas gmail, pocasie, navigacia, spravy. Zatial tyzden bez restartu a problemy so sekanim nepozorujem. Telefon nerootnuty, nemam nainstalovany ziaden cleaner ani ram booster. Manzelka ma tento telefon uz par mesiacov, posledny mesiac ho urcite nevypla a tiez zatial bezi bez problemov.
Urcite to nie je ziaden rychlik, niektore prechody nie su uplne plynule, ale nie je to nic, co by vadilo (za tu cenu)

Neviete niekto ci sa da na to zohnat ten taky gelovy obal?

Dik


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » pon 20. led 2014 15:22:44

Zdravím všechny,

příprava návodu je cca ve 20%, protože jsem to v neděli večer nestihl.

Počítám, že nejpozději do konce týdne dám vše do kupy a postnu Vám to tu. NEJPOZDĚJI v pátek (počítám dříve).

Díky za pochopení. :)


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » pon 20. led 2014 23:54:03

Diky :), jsem si jisty, ze spouste lidi udelas radost a radi si pockame. Pokud by se Ti nahodou chtelo postup psat z pohledu telefonu, ktery ma jako vychozi stav stock 1.24 nebo 1.27, coz bude beztak asi pripad vetsiny lidi, bylo by to dokonaly. Jinak z mych dosavadnich zkusenosti je 1.24 opravdu z hlediska pouzitelnosti o neco malo lepsi nez 1.27 (nebot 1.24 se pri totmez pouzivani pozdeji "zaseka", nepatrne mene laguje a ani kdyz je zraly na restart, neseka se tak, jako 1.27, se ktou nekdy neni mozne ani prijmout hovor) ; a to co psal kolega o dvou kusech u nej v rodine je naramne zajimave, je dost mozny, ze je postizena treba jen nejaka vyrobni serie nebo pozdeji v produkci udelali nejakou drobnou HW zmenu).


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » stř 22. led 2014 9:50:50

Zdravím,

návod hotov. Můžete checknout zde. 8-)


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » stř 22. led 2014 10:02:07

Ahoj, diky, ale bohuzel to neresi (nejen) muj zakladni problem - CWM, ktere neni videt na displeji a ve kterem lze pracovat pouze naslepo. Coz se da, ale nelze zalohovat, nelze wipenout dalvik atd. - coz po flashi ROM naslepo pusobi velke problemy. Dostal jsem tam timto zpusobem jak Cherry, tak MIUFlight mod v2 ROM, ale nebezelo to korektne (nefunkcni wifi x samovolne restarty pri zapnuti toho ci onoho, atd) ; od vcera testuju MIUFlight.socet.GSmart s par vlastnimi preflash upravami (zcela tam chybi google apks pro synchronizaci, je tam pouze ruska klavenisce, atd.).

Zkusim nainstalovat to Tvoje apk (i kdyz na byte stejne oproti tomu, co jsem zkousel uz driv) a uvidim. Ale problem je ten, ze pokud se toto apkcko nainstaluje z originalu RIO 1.24 nebo 1.27, tak pri poweru a vol+ sice problikne a vleze do CWM, ale v nem se musi pracovat naslepo (podle youtubu v mem pripade).

Jinak je navod pekny :), diky a pro ty, kteri chteji experimentovat, tak nejake romky napr. zde:

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Naposledy upravil(a) J77 dne stř 22. led 2014 10:04:53, celkem upraveno 1 x.


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » stř 22. led 2014 10:04:46

Mrkni do FAQ :)


J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » stř 22. led 2014 10:07:04

Asi ctu blbe, ale to mi nic neresi :). Klikanim naslepo to vyresit umim. Nepotrebuju videt originalni recovery :), potrebuju videt CWM :)


MarrowB83
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 21. lis 2013 21:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od MarrowB83 » stř 22. led 2014 10:19:27

Už chápu. V průběhu hodinky to dopíšu do FAQ. Snad to bude fungovat.

EDIT: Je to tam.

Odpovědět

Zpět na „GSmart Rio R1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host