GSmart Rio R1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Rio R1

Odpovědět

J77
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: úte 05. črc 2011 17:12:27
Reputace: 1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od J77 » stř 26. úno 2014 16:06:17

Hlavni podekovani patri autorovi puvodni ROMky, musel bych ho dohledat nekde v ruskych forech.

Ja jsem pouze provedl par uprav a doladeni, ktere jeho ROM postradala (g-sync aplikace, standardni goole klavesnice, boot.img ktery na nekterych verzi RIA nebotoval korektne, atd.) nebo ji naopak prebyvaly (defaultni rustina, ...). A pote to vse dukladne otestoval a nasledne dal sem. Takze me tesi, ze to je k uzitku aspon ostatnim :).




Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » čtv 06. bře 2014 21:27:50

Výsledky testů ROMek v AnTuTu

STOCK ROM v1.27
Spoiler:
Obrázek

CHERRY MIUI ROM
Spoiler:
Obrázek

MIUFlight.socet.GSmart.j77v2
Spoiler:
Obrázek

Díky J77 za tu upravenou ROMku, šlape bez problémů :yes:
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne sob 29. bře 2014 20:27:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Obrázky patria do spoilerov !!!
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 08. bře 2014 15:01:41

Ako je to s tou upravenou romkou???Je v nej Sk???Alebo nejaký spôsob aku ju tam dostat???
Je v nej potrebné ešte niečo dolaďovať???Doinštalovať???

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » sob 08. bře 2014 23:01:58

ROMka MIUFlight.socet.GSmart.j77v2 je v Angličtině ale částečně se dá Čeština doinstalovat programem MORELOCALE 2 ale v něm jsem Sk lokaci nenašel, na Google Play je několik programů které upravují lokaci to jestli obsahují Sk jazyk to bys musel vyzkoušet. Po upravě MORELOCALE 2 mám jen systémové menu a hlášky systému v Angličtině vše ostatní je v Češtině.
Po instalaci ROMky stačí nahrát jen své oblíbené programy nic zásadního není už potřeba, ROMka je stabilní a odladěná.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » ned 09. bře 2014 10:05:42

Ďakujem.Možno vyskúšam.



Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 29. bře 2014 10:29:10

Ahojte.Máte nejaké nové onfi ako vylepšiť ten diablov vynález???
Neviete mi povedať,prečo mi padajú hry???
Napríklad: hrávam tetris od EA games.Po aktualizácii hra nejde.
Ostatné hrý sekajú.Telefón sa prehrieva

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » sob 29. bře 2014 17:53:48

Geordie69, co používáš za ROMku?
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pon 14. dub 2014 22:56:52

Už originál.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » ned 04. kvě 2014 12:47:15

Chodí sem ešte niekto???

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » stř 07. kvě 2014 3:40:22

Ten tetris od EA mi také nejde , ono Rio na hry moc není ale něco málo se na něm rozběhne.Mam v tom Romku od J77 a nic se mi nepřehriva.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 10. kvě 2014 22:13:33

Je nejaký new update tej odladenej romky???
Ako tam dostanem SK???

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 817
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Androidě » ned 11. kvě 2014 21:54:10

Mla by byt ve vyberu jazyku pokud tam bude cestina sk nebude potiz nebo v tech romkach tyto jazyky nejsou vubec?
htcjirka,JirkaSh,Jirkas, Jiras, Jira, Jirik77777
KLIĎ SE ODSUD A UŽ SE NEVRACEJ
-----------------------------------------------------------------------
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M
Motorola One 4/64 White Android 9 Pie

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » pon 12. kvě 2014 12:13:30

Na netu jsem narazil na tuhle ROMku, testoval jsem jí ale má několik chybiček, za vyzkoušení určitě stojí.



Based from GIGABYTE GSmart Tuku T2 Stock rom (Credits to: GM Heroic)
Ported from the CM CMXIII flare (Credits to: Joey Huab)
Rom Uriel Pineda
Android 4.3 Animations
Camera Android 4.3 (update fixes the camera stock)
Gallery Android 4.3 + Editor
Android 4.2 Messaging
DeskClock Android 4.2
Port rom 254mb only slightly from 130MB
Mod throughout
Transparent keypad
CRT animation
Cyanogen computer
Mod lockscreen
CyanogenMod and Jellybean WallpaperPacks
CyanogenmodThemed
Trebuchet and Nova launcher (GUI)
Pre-rooted
Ministry ram management Tuku
Fonts and new audio interface
Clear and smooth interface
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Beris » pon 19. kvě 2014 20:36:11

Zdravím.Nevíte,jak se dostanu do servisního menu?Našel jsem pouze tyto stránky http://mobilend.com.ua/code/GigaByte/Gi ... o_R1/4774/ ,ale daný kód *#*#197328640#*#* mi nefunguje.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od LivArt » úte 20. kvě 2014 13:59:36

Do jakýho servisního menu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pát 30. kvě 2014 19:51:20

Ahojte.Potreboval by som poradiť.Tento šmejd som dal žene kedže som si kúpil nový.Dal som jej ho bez SD karty.Teraz neviem ako nastavím vlastné zvonenia.Na karte boli zložky do ktorých som vložil mp3 a oni sa následne zobrazuili aj v nastaveniach SMS a normálneho zvonenia.Tieto zložky v telefóne niesu,takže nemôžem zadať vlastné zvonenie.Ako vyzváňanie telefónu by sa ešte aj dalo(použiť mp3 ako vyzváňanie),ale do SMS bude problém.Vopred ďakujem za radu.


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od POSIX » sob 31. kvě 2014 7:42:22

Vytvoříte na kartě/paměti telefonu složku notifications kam když naházíte mp3 tak by se vám po skenu médií měly zobrazit v sms.. S vyzvánění je to stejné ale složka je ringtones .. Pokud nemáte Custom ROM zřejmě nemáte možnost manuálního skenu médií a proto by se nemusely zobrazit hned přidané mp3.. Udělejte restart

Mobil


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 31. kvě 2014 9:11:31

Ďakujem.Vyskúšam.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 31. kvě 2014 19:31:56

Nepomohlo.Ani po reštarte.Potrebujem už len sms nastaviť.

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » ned 01. čer 2014 18:55:56

Geordie69 píše:Ahojte.Potreboval by som poradiť.Tento šmejd som dal žene kedže som si kúpil nový.Dal som jej ho bez SD karty.Teraz neviem ako nastavím vlastné zvonenia.Na karte boli zložky do ktorých som vložil mp3 a oni sa následne zobrazuili aj v nastaveniach SMS a normálneho zvonenia.Tieto zložky v telefóne niesu,takže nemôžem zadať vlastné zvonenie.Ako vyzváňanie telefónu by sa ešte aj dalo(použiť mp3 ako vyzváňanie),ale do SMS bude problém.Vopred ďakujem za radu.

Vytvoř v paměti telefonu složky v následujícím pořadí system\media\audio\ringtones - do této složky nahraj vyzváněn ____________________________________________________.._\natifications - do této složky nahraj sms zvuky

u mě to funguje, ještě je jedna možnost a to jestli máš ROOTNUTEJ telefon tak se ty vyzvánění dají nahrát přímo do kořenové složky systému.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11045
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Jumbo78 » ned 01. čer 2014 19:19:33

Do složky system se bez rootu nedostane... Takže buď ty složky media/... vytvoří v interní paměti nebo(pokud má root) umístí melodie do příslušných složek v system/..., které tam už jsou

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pát 06. čer 2014 20:07:42

Ďakujem chalani.nakoniec som hodil SD kartu spravil zložky a funguje.Už len to mrznutie a sekanie nejako spraviť.

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » sob 14. čer 2014 19:35:22

Je tu další odladěná ROMka - Nexus Rom 2 pro RIO.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » ned 15. čer 2014 19:30:49

Sakra.Dám tam hocičo čo mi otvorí kontakty za sekundu.Nie za minútu.


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » pát 20. čer 2014 16:27:57

Dal som dnes tú NEXUS ROM do Ria.Vypadá to zatiaľ dobre.Je tam andro 4.4.3,NOVA Louncher a ešte nejaké blbosti.Problém bol akurát z ruštinou.Na začiatku bolo všetko Rusky,takže som šiel naslepo,ale dalo sa.Menu je v Angličtine alebo ruštine.Iné jazyky niesu.Po inštalácii jazykového balíčka to je síce v SK či CZ,ale len len čiastočne.Zaráža ma na tom to,že prvý vstup do akého koľvek nastavenia je v ENG,ale ďalej to je v SK.Na začiatku je skoro všetko v ENG,ale či hlbšie idem,tým viac je to v SK.Reakcie na dosť dobré.Plynule otvára menu.V prípade nejakých otázok kľudne napíšte


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » sob 21. čer 2014 11:04:10

Ahojte.Neviete ako by som sa dostal k nejakému firmwaru 4.4.2 alebo 4.4.3???Skúsil by som s neho vytiahnuť SK jazyk a vložiť ho do tejto romky

Uživatelský avatar

Narmex
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 16. úno 2013 8:11:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 Neo
Mobil 2 / ROM: THL T5s
Rom: CM12.1
Bydliště: Česká Lípa

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Narmex » stř 25. čer 2014 18:09:37

Geordie69, ta Nexus ROMka je postavená na Androidu 4.0.4 bohužel to nemá 4.4.2 :cry: i když je to napsané v systému, tvůrce použil základ z Romky určené pro Smamsung S4 a nepřepsal to. Jinak ROMka šlape skvěle :palec:.
S3 Neo - CM12.1 +kernel Neox v6.5*Cpu 4x1,6ghz / Gpu 550mhz


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » stř 25. čer 2014 20:05:17

Ok.Jj šlape fajn,len ten jazyk ma štve.Dá sa to nejak vyriešiť??


janci188
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 10. zář 2014 9:17:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart rio r1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od janci188 » stř 10. zář 2014 9:27:40

Tá Nexus ROM ide vpohode len mala nejaké chybičky.. napríklad že to fotilo maximálne na 1,3megapixelu a niektoré veci tam boli podľa mňa zbytočné tak som to upravil trochu. Ja ju používam stále a som spokojný.
http://ulozto.sk/x1YmYUr9/nexusrom-janik4-zip


Geordie69
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 14. pro 2013 16:45:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Rio R1

Re: Gigabyte GSmart Rio R1

Příspěvek od Geordie69 » ned 14. zář 2014 0:08:51

Janči.A dal si tam aj SK???

Odpovědět

Zpět na „GSmart Rio R1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host