Sony Ericsson Xperia X10 - Obecná diskuzewifi připojení na x10

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » úte 27. bře 2012 17:53:50

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, snažila jsem se doma připojit přes wifi a píše mi to pořád "připojeno k .... s omezenými mižnostmi připojení", všude jinde se normálně bez problému připojím, jen doma ne, můžete někdo poradit co s tím prosím? zkoušela jsem jít i do nastavení routeru, přidala jsem tam dokonce MAC a povolila,ale stejně nic.. děkuji ;)




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22265
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 246
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od LivArt » úte 27. bře 2012 18:47:54

DHCP aktivní?
IPčko ti to přidělí správný?
Co je to za máslovou krabičku?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » úte 27. bře 2012 22:13:46

díky moc,ale takhle rada stojí za starou bačkoru :D nerozumim ani slovu.. IP mi to nějaký vyhodí,ale co já vim :D DHCP? wtf? :D já jen vim, že se všude připojim, jenom doma se nedaří ;)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22265
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 246
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od LivArt » čtv 29. bře 2012 13:29:24

Nejjednodušší bývá poprosit nějakýho zručnějšího kamaráda, co má s tímhle zkušenosti a nechat to na něm. ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » pon 02. dub 2012 7:54:02

bohužel žádného takového zručného kamaráda nemám, tak se asi budu muset smířit s tím, že doma se nepřipojím :DD



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16567
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od ludekbrno » pon 02. dub 2012 8:18:57

Pokud tomu nerozumíš, tak ti to snad doma někdo zprovozňoval. Tak mu řekni, ať ti poradí, ne? ;) Je škoda, aby ti to kvůli nějaké maličkosti v nastavení nefungovalo.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 17:59:14

Ne, že bych byla úplnej "trotl" to ne, většinou na to nakonec přijdu,ale koukala jsem i do nastavení té domácí wi-fi a nenašla jsem tam nic, co by mi nějak pomohlo, zvláštní je, že se přes tu wi-fi připojuji normálně každý den na počítači a bez problému,ale s telefonem mi to nabídne jen omezené připojení... ale jak nad tím teď přemýšlím, byl tu technik a ten nám tu wi.fi přenastavoval na jinou délku, či co, pořád nám to padalo, protože sousedi byli napojení na stejné frekvenci, či na čem to běží :D no dobře, tohle možná vyznělo, jako že jsem trochu trotl.. ale snad rozumíš ;) nechce se mi volat znovu technika, jen kvůli tomu, že se nemohu připojit přes telefon, to by se na mě asi pěkně vybodl :D ;) ale stejně díky za názor :rtfm:

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 27. kvě 2012 18:11:55

zadala si správnu MAC ??:) Keď sa pripojíš mobilom na router a pozeráš na nastavenia routra v zozname MAC, ktoré sú pripojené ... je tam aj tá, ktorú si vložila?
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 18:14:45

já jsem naposledy zkoušela jenom zadávat do nastavení routeru IP adresu toho telefonu, ale stejně nic. O tom MAC mi někdo už říkal, ale nevím jak to funguje :( najedu do nastavení v routeru a tam něco? nebo v telefonu? ;) :help:


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 18:32:09

tak jsem se prokousala až k tomu, že jsem povolila v nastavení routeru MAC, přidala jsem tam číslo MAC z telefonu a pořád mi to načítá jen připojení s omezenou možností připojení.. nějaký další typ prosím?

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 27. kvě 2012 19:03:33

edituj posledný príspevok ...

zadala si ju isto správne ? štýlom ako bola zadaná pre desktop ? (cez dvojbodky a pod.)
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 20:13:46

ano, zadala jsem to správně, tohle už jsem totiž jednou zkoušela ;) ale stejně to nejde, pořád je to omezené... už to asi fakt vzdávám, holt se teda doma nepřipojim... už si nevim rady, nic víc udělat neumim.. :/

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi připojení na x10

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 27. kvě 2012 20:55:20

tak to skús vypnúť, všetky hesla a MAC ... ak nepomôže tak tam bude niečo vadné
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia X10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host