Sony Ericsson Xperia X10 - Obecná diskuzeklávesnice

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

klávesnice

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 18:02:17

Ahoj, začínám si jednoduše myslet, že ten můj telefon má proti mně snad něco osobního :D proto žádám o radu, nic jsem neměnila, nenastavovala, nebo si toho aspoň nejsem vědoma a z ničeho nic když chci psát SMS, tam mi nabíhá jakási japonská klávesnice a do textu SMS mi skáčou japonské klikyháky a v nastavení ani nikde mi to nejde změnit, nabízí jen změnu vzhledu. Nevíte někdo prosím co s tím? ;) díííky moc... :?




Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: klávesnice

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 27. kvě 2012 18:12:57

nastavenia - jazyk a vstup(alebo ako sa to prekladá) - klávesnica - jazyk

čo tam máš ?
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
varjana
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. bře 2012 17:50:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony ericsson xperia x10

Re: klávesnice

Příspěvek od varjana » ned 27. kvě 2012 18:22:52

Nastavení jazyka a klávesnice:
Nastavení JAZYKA:
1) vyberte jazyk : čeština
2)uživatelský slovník - nic
Nastavení KLAVESNICE:
1) nastavení modulu japonská klávesnice ?????
2) nastavení modulu chinese keyboard???
a nikde nemuzu najit jak to změnit???


alex.boss
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 17. led 2012 20:09:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: klávesnice

Příspěvek od alex.boss » pon 28. kvě 2012 0:08:00

Uplne tohle samy se mi stalo už dokonce dvakrat, dicky jsem se to snažil trapne dva dny zmenit zpet na ceskou klavesnici aby vypadala stejne jako predtim a ukazovala normální písmena a ne rozsypanej caj :-D. Nebylo zbytí a musel jsem pres recovery menu vytáhnout jednu ze starších záloh telefonu a nahrát ji do telefonu, pote to bylo v pořádku, jen jsem si musel vsechno doinstalovat zpet jak jsem to mel. Poučení pro mě, že musím dělat častěji zálohy pres recovery menu :-D. Pokud na to přijdeš jak to vratit zpet jinak, dej vedet. Určite by pomohlo tovarni nastaveni, ale to je nic moc, je to návrat na uplnej začátek...


palivasto
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 08. bře 2012 22:18:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: klávesnice

Příspěvek od palivasto » pon 28. kvě 2012 21:52:46

Nedela se tohle tak, ze kdyz pises, drzis prst na te plose a vyskoci okno, kde vyberes metodu zadavani dat na pozadovanou klavesnici?


Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: klávesnice

Příspěvek od mArtinko5MB » pon 28. kvě 2012 22:48:05

prečítal si si aspoň 3 vety z tohto vlákna ?
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


palivasto
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 08. bře 2012 22:18:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: klávesnice

Příspěvek od palivasto » úte 29. kvě 2012 14:26:29

ano ;)


dzimi
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 24. úno 2014 14:39:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: klávesnice

Příspěvek od dzimi » pon 24. úno 2014 14:42:54

Sice s křížkem po funuse, ale kdyby to ještě někdy někoho zlobilo. Dneska se mi poprvé stalo totéž a jala jsem se vyhledávat řešení a na druhý pokus toto:
http://www.youtube.com/watch?v=2chIMd5- ... 8krazi3_Vw

Čili, při otevřené klávesnici znovu zmáčknout prostor pro psaní textu - otevře se okno Úpravy textu - Metoda zadávání dat - na toto kliknout a je možno vybrat ze tří typů klávesnice - čínská, japonská, výchozí.
Problém odstraněn :)

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia X10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti