Ostatní telefony THLTHL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM


Fatalino
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. říj 2014 15:12:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t 4.4.2 kit kat

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Fatalino » čtv 11. pro 2014 19:44:23

Nasiel som dalsi problem robi to niekomu?
Pri zmene identifikacia volajuceho napr. na zobrazit cislo sa nastavenie neulozi po restarte al. vybyti baterie ostane opat default.
Neviem ci to robi ROM alebo sim karta .
Inac po nahrati rom s root telefon restartuje v nahodnych intervaloch....
Po nahrati origo rom bez root vsetko ok okrem spomenuteho problemu





avrban
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 22. úno 2014 16:35:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od avrban » ned 14. pro 2014 16:59:23

Prosím vás, našiel by sa niekto ochotný kto by nahral svoju zálohu ROM z THL T6 Pro?
Problém mám nasledovný: telefón som objednával z etotalk, po tom ako prišiel a zapol som ho po pár minútach vyskočila dostupná OTA aktualizácia. Dal som ju teda inštalovať, avšak pri inštalovaní v recovery nastala nejaká bližšie nešpecifikovaná chyba po ktorej už následne telefón zostal v bootloop. Na needrom som našiel oficiálnu ROM, tak som ju skúsil nainštalovať, všetko je v poriadku až na to, že mi nefunguje hlasný reproduktor (zvonenie, hudba,..). Súdiac podľa komentárov k danej ROM nie som jediný, komu po jej nainštalovaní nefunguje reprák a preto si myslím, že sa nejedná o HW problém.
Ďakujem za pomoc.

Mimochodom, bol som veľmi prekvapený keď som videl fungujúcu OTA na čínskom telefóne, ale že to táto oficiálna aktualizácia hneď brickne, to som teda netušil - to je dôvod prečo nemám žiadnu zálohu originálnej rom.


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od davincihokod » pon 15. pro 2014 9:29:52

To falatino
Toto presne robilo aj mne. Nainštaloval som clean master a nastavil som aby po každom zhasnuti displeja uvolnilo pamäť ram. Neviem či akurát toto pomohlo, ale po týždni sa mi prestal reštartovať.


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od davincihokod » pon 15. pro 2014 9:40:54

to avrban

Skús nahodiť tuto: http://klausminator.de/?p=1190

Ja na nej frčím a zatiaľ v pohode.


Fatalino
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. říj 2014 15:12:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t 4.4.2 kit kat

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Fatalino » pon 15. pro 2014 20:50:05

Ja som nepatral preco restartoval pretoze cista rom bez root isla v pohode.
Akurat jedna vec co mi vadi je, ze po restarte,vypnuti vybrati baterie mi neulozi nezanecha identifikaciu volajuceho vzdy ostane predvolene sietou
aj ked nastavim skryt cislo al. zobrazit cislo.
Na Jiayu G3S to ide v pohode nastavim skryt cislo vypnem,restartnem,vyberiem bateriu a ostane tak ako som nastavil



Fatalino
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. říj 2014 15:12:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t 4.4.2 kit kat

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Fatalino » stř 17. pro 2014 8:13:52

Vcera som skusil este gps.Fix cisto gps do 2min.
Presnost nic moc v sygic navigovala o dva ulice vedla.
Inac thl w100,W8 su o dost lepsie v gps ,nestavalo sa ze by hadzala gps az tak vedla.Inac Gps na mtk chipoch ma asi najlesie zvladnute THL


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od davincihokod » stř 17. pro 2014 20:34:49



SNURK3GG
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 04. lis 2014 20:59:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Mobil 2 / ROM: Alc.OT908"Move"THL T6ProMIUI
Tablet: OP3N DOTT - W032I-C3 - ROOT // Vodafon Tab prime 6
Tablet 2 / ROM: Laude A12- ROOT(NEKUPOVAT SRA4KA!)
Rom: chci

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od SNURK3GG » pát 19. pro 2014 11:29:50

Jop to GPS je takové +- autobus, dost sebou cuká v přesnosti . . .
///
Tak jsem chtěl zkusit tu novou ROM; nejde mi nahrát cez FlashTools (nejprve nejaka chyba na bootloader.bin, po resetu FT nabehlo, sem dal Download ale hodilo to chybu "BROM ERROR:S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA(1022) > obsahuje nepodporovanou ver. header")

ni z TWPR (failed bc "Error flashing zip" . . . . nic vic mi nenapsalo )
///
Mea culpa > nastavil jsem z neznalosti DA na místo toto od FlashTools ten přítomný v .zip ROM. Je třeba dát původní z složky FlashTool bo smazat history.ini

Zatím nic moc, ani nevím kolik bylo volné pameti v origo ROM, tu je 2,95 u Interní uložiště a 3,28 u Paměť telefonu.
Je tam neaky MI laucher, nic moc, původní ikonky stále nejlepší . . . . jinak netuším co to má za benefit . . . . . . . tze zase odinstall dnes (esi nepřijdu na nějaké vylepšení).

Chtěl bych se optat; když už sem udělal factory reset; rád používám Google Now Laucher a po prvním spuštění se mne zeptal esi chci použít ikonky toho původního laucheru, dal jsem "ne" ve spěchu a lituji bo ikonky ma pekne. Chtěl bych je tedy (ty hranate od Google nemusím), nevíte jak na to?

EDIT: Právě sem zjistil, že když podržite VOL - a PWR najednou, tak se udělá snímek obrazovky . . .

Edit by jumbo78: Nepiš víc příspěvků po sobě a používej editaci. Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je...


sekicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 162
Registrován: pát 24. čer 2011 14:03:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T6 Pro
Twitter: sekicz
Bydliště: Most

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od sekicz » úte 13. led 2015 10:48:18

Dokaze KM romka vyresit nahodny restarty na t6 pro nebo podarilo se to nekomu vyresit?
G1 > Optimus One > HD2 > DHD > Sensation > Cube U51GT-W > THL T6 Pro


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od davincihokod » čtv 15. led 2015 19:18:43

mám km rom. Vyriešil som to clean master apk. Reštartoval sa mi asi 3x v priebehu 1 týždňa a potom už išla ok. Som 6 dni bez náhodného reštartu. Zatiaľ mám verziu 4. Nemal som čas skúšať verziu 0.5 166L


sekicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 162
Registrován: pát 24. čer 2011 14:03:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T6 Pro
Twitter: sekicz
Bydliště: Most

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od sekicz » pát 16. led 2015 6:16:55

vypadá to že to přestalo dělat v update co mi vyskočil v telefonu... uvidíme, zatim se mi moc nechce dávat km rom
G1 > Optimus One > HD2 > DHD > Sensation > Cube U51GT-W > THL T6 Pro


milan1968
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 15. srp 2013 21:06:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od milan1968 » úte 20. led 2015 9:05:41

Mám thl t6 pro od vanoc a mam jeden problem, jako chytry telefon funguje bezvadne, akorad mi pokazdy nejdou odelat SMS. muSim provet reStart a pak vSe v podadku !!! muzete mi proim poradit jak to poladit ?.


prasil
Robot
Příspěvky: 910
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od prasil » úte 20. led 2015 11:24:27

Zkoušel jsi jinou SMS aplikaci?


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » pát 30. led 2015 17:01:05

podarilo sa vám nejako fixnúť tie reštarty? tento telefón ma zaujal.. :D


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od davincihokod » sob 31. led 2015 15:26:03

neviem prečo ale po týždni mi to prestal robiť.

Uživatelský avatar

petrik
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: ned 03. čer 2012 10:31:43
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 5
Rom: MIUI 10

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od petrik » sob 31. led 2015 18:41:07

U mě za 2 měsíce asi 4 restary. Myslím źe nic neobvyklého.


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » sob 31. led 2015 19:14:41

ok, vďaka.. :D a vedeli by ste mi povedať ako je rozdelené vnútorné úložisko? :D a nejaká ROM bez tých predinštalovaných blbostí.. :)


EDIT: a mohol by niekto upnúť fotku robenú z tohto mobilu? dosť ma zaujíma ten foťak lebo niekto vraví že je nanič a niekto zas že je v pohode.. :)


milan1968
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 15. srp 2013 21:06:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od milan1968 » ned 01. úno 2015 21:33:31

U nas restart 12 x do týdne, bez restartu manuálního občas nelze telefonovat !!:(


sekicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 162
Registrován: pát 24. čer 2011 14:03:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T6 Pro
Twitter: sekicz
Bydliště: Most

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od sekicz » pon 02. úno 2015 0:00:01

taky se mi telefon restartuje tak 2x denně :/
G1 > Optimus One > HD2 > DHD > Sensation > Cube U51GT-W > THL T6 Pro


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » pon 02. úno 2015 8:22:06

A odkiaľ ste ho kupovali? :)

Uživatelský avatar

petrik
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: ned 03. čer 2012 10:31:43
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 5
Rom: MIUI 10

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od petrik » pon 02. úno 2015 8:27:24

Já Coolicool a šlape v pohodě


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » pon 02. úno 2015 8:45:00

ja to vidím asi na Amazon, tam som nemal problém vrátiť niektoré veci tak predpokladám že sa na to dá spoľahnúť.. :D inak ak by to kupovali z nejakej noname čínskej stránky tak by ma to neprekvapilo.. :D


milan1968
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: čtv 15. srp 2013 21:06:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od milan1968 » pon 02. úno 2015 12:15:10

Neth píše:A odkiaľ ste ho kupovali? :)
Já z "Etotalk.com"

Uživatelský avatar

petrik
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: ned 03. čer 2012 10:31:43
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 5
Rom: MIUI 10

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od petrik » pon 02. úno 2015 12:35:49

A nemáš tu jejich Etotalk rom? Ta nemá zrovna nejlepší pověst.


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » pon 02. úno 2015 13:53:44

Na needrom som našiel zopár stock romiek, len škoda že tam nie je žiadna bez toho Baidu a podobných blbostí od výrobcu..

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 02. úno 2015 14:01:48

To se dá odinstalovat.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Neth
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: sob 18. říj 2014 9:06:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Rom: Pure Nexus + Jolla

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od Neth » pon 02. úno 2015 15:21:59

Jaaj, tak to je potom ok.. :)

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od zemaniel » úte 03. bře 2015 19:13:22

Dnes jsem si na manželčině telefonu všimnul OTA Update.
THL.T6.Pro_.166L.1373GWM.A1.150123.KK1_.V2_10.HD_.8P64.B1B8
Možná bude opravovat chyby s náhodným restartem...??? Na 4PDA píšou že ano a ještě oprava blesku.
Flešoval jsem přes STOCK Recovery (přes TWRP nešel, na rozdíl od mé 5000) takže musím re-rootnout.
Na 4PDA je každopáně i verze pro TWRP:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... p=38431081

POZOR: odkazy na 4PDA a můj OTA jso pro verzi L !!! Pro verzi H bude asi něco jiného, i když pořádně nevím, jaký je mezi nimi rozdíl.

EDIT: na to 4PDA bacha, jsou to plný fleše, takže to pravděpodobně udělá wipe telefonu!
Já si po stáhnutí neudělal kopii, takže pokud by někdo před flešem odzálohoval a hodil třeba na uložto...
Naposledy upravil(a) zemaniel dne úte 03. bře 2015 20:01:16, celkem upraveno 1 x.
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra


sekicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 162
Registrován: pát 24. čer 2011 14:03:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T6 Pro
Twitter: sekicz
Bydliště: Most

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od sekicz » úte 03. bře 2015 19:20:46

Teď se mi to taky objevilo, je to ještě někde víc rozepsaný?
G1 > Optimus One > HD2 > DHD > Sensation > Cube U51GT-W > THL T6 Pro

Uživatelský avatar

zemaniel
Moderátor
Příspěvky: 806
Registrován: úte 07. čer 2011 21:09:41
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: ACER Liquid ZEST Plus
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi 5 Plus
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T6 Pro- HD IPS, MTK 6592M, Android 4.4, DualSIM

Příspěvek od zemaniel » úte 03. bře 2015 19:57:44

Není, jsem vděčný za ten changelog z rusáků. V ofiko popisu je jen klasika že opravuje stabilitu a bugy bla bla bla....
Zenfone 2 ZE551ML>Elephone P8000>THL 5000>HUAWEI P6>THL W100S>ZOPO ZP980 2/32>GoClever Fone 570Q>LG P880 Optimus 4X HD>HTC EVO3D>Huawei U8800>VF945>WM éra

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony THL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host