Prestigio Multipad PMP5570C - Obecná diskuzePrestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali400)

Moderátoři: negrbob, c.data

Odpovědět
Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9975
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Mirda86 » sob 30. bře 2013 18:28:11

V aute mam original nabijecku samsung (kterej uz nemam) a kdyz do ni dam sony nebo huawei tak piska jak o zivot :-)
Obyc. Huawei nabijecka co semdostal taky piska kdyz nabijim g300.
Jedinej problem mam ze kdyz nabijim v aute a pouzivam gps v mobilu tak se nestiha dobijet :-) Podle me stoji nebo se mirne vybiji





Ravvac
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 19. úno 2013 12:13:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i8910 HD
Tablet: Prestigio Multipad PMP5570C
Rom: CM10 / 4.1.2

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Ravvac » sob 30. bře 2013 21:10:35

Já používám kabel o délce cca 150-180 cm (akorát nabíjím, až to skončí, tak ho přeměřím). Tablet nabíjím jak z notebooku, tak ze stolního, přes USB z monitoru i z dodávané nabíječky a nic mi nepíská...

Edit: Tak jsem ho změřil, kabel má 180 cm, je cca o 75cm delší než originál...


Patrik SK
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 28. lis 2012 13:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Prestigio PMP5570c

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Patrik SK » pon 01. dub 2013 10:46:21

aky RKAndroidTool pouzivate aktualne ? Mate nejaky link kde ho mozem stiahnut ? Dik.


Kabosh
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 06. srp 2010 10:29:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Kabosh » úte 09. dub 2013 9:48:28

Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů tohoto tabletu, jestli mají problém s funkčností nějakých aplikací ? u kamaráda sem se setkal s tím, že některé aplikace mu na Prestigio nešli instalovat, jednalo se ale o starší model.
Dále, jak je svižný chrome?
díky


Morph
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. pro 2012 0:11:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy SIII mini
Tablet: PMP 5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Morph » úte 09. dub 2013 20:16:04

zatim jsem nenarazil na aplikaci ktera by mi nesla nainstalovat. no a jak svizny je chrome... ve srovnani s cim?



B.P.
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 31. led 2013 21:01:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MULTIPHONE PAP5430
Tablet: Prestigio MULTIPAD PMP5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od B.P. » stř 10. dub 2013 0:16:38

Ahoj,
mám prosbu na jiného majitele tohoto tabletu.
Sháním/prosím o upload originálního wallpaperu od Prestigia, který v něm byl, když dorazil (viz první příspěvek v tomto tématu).
Originální/defaultní wallpaper se mi smazal při továrním nastavení (kvůli problému s wi-fi).
Hledala jsem to všude po netu i v tabletu a bohužel nic ...
Předem moc děkuji za ochotu.


Kabosh
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 06. srp 2010 10:29:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Kabosh » stř 10. dub 2013 7:22:23

Morph píše:.... no a jak svizny je chrome... ve srovnani s cim?
no jestli je v pohodě použitelný, nebo laguje apod ?

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9975
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Mirda86 » stř 10. dub 2013 9:53:13

ja nepouzivam nic jineho(kdyz nepotrebuju zrovna flash) v tabletu nez chrome.A spokojenost maximalní


Ravvac
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 19. úno 2013 12:13:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i8910 HD
Tablet: Prestigio Multipad PMP5570C
Rom: CM10 / 4.1.2

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Ravvac » stř 10. dub 2013 11:50:24

B.P. píše:Ahoj,
mám prosbu na jiného majitele tohoto tabletu.
Sháním/prosím o upload originálního wallpaperu od Prestigia, který v něm byl, když dorazil (viz první příspěvek v tomto tématu).
Originální/defaultní wallpaper se mi smazal při továrním nastavení (kvůli problému s wi-fi).
Hledala jsem to všude po netu i v tabletu a bohužel nic ...
Předem moc děkuji za ochotu.
Předpokládám, že jsi zkoušela opět nastavit tapetu: podržíš prst na ploše, vyskočí nabídka tapet - orig, galerie, živé (nevím přesně názvy, nemám teď tablet u sebe). Zvol orig či jak se jmenujou a v té nabídce by se měly nacházet/nachází původní tapety, trochu si v ní kdyžtak zalistuj. Tedy alespoň tam jsem ho tuším zahlídnul, když jsem měnil tapetu za černošedé čtverečky :-)

Je možné, že jsem tam zahlédl jinou/podobnou tapetu, ale na 90 procent tam myslím je... Ale jestli jsi tenhle postup zkoušela a tapeta tam pořád není vidět, tak nevím. Prcka mám doma, takže teď víc nevykoumám...

EDIT: Takže v tabletu jí mám pod změnou tapety - Vybrat tapetu - Tapety - tady jí mám 4. odzadu... FW je orig, jen má root + prohozené SD...


B.P.
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 31. led 2013 21:01:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MULTIPHONE PAP5430
Tablet: Prestigio MULTIPAD PMP5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od B.P. » stř 10. dub 2013 19:38:06

Moc děkuji :)
O těchto tapetách jsem neměla ani zdání :D a to jsem koukala jinak úplně všude :D
PS: já bych root také chtěla, kvůli nedostatku místa na sd kartě, ale jsem laik co se tabletů týče, takže mám strach, že bych si vymazala dosavadní aplikace atd... to by mě tím někdo musel prokousat krůček po krůčku :D

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od c.data » stř 10. dub 2013 20:59:55

:) když nahodíš upravenou rom tak budeš už mít i přehozené sd :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


B.P.
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 31. led 2013 21:01:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MULTIPHONE PAP5430
Tablet: Prestigio MULTIPAD PMP5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od B.P. » čtv 11. dub 2013 1:26:39

a jak přesně upravím romku? Stáhnu si nato nějakou aplikaci? Vážně tomu moc nerozumím :D
PS: zkusím si o tom něco přečíst :)

EDIT:// tak jsem o tom něco našla na http://www.svetandroida.cz/upecte-si-vl ... vod-201205 , ale jako laik tabletů, se do toho asi nepustím. Mám strach, že bych si vymazala všechny nainstalované aplikace, a že je jich hodně :D

Každopádně děkuji za odpověď a ochotu vysvětlit nové věci :)

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od c.data » čtv 11. dub 2013 5:25:47

:D ta upravená rom je zde na foru :)

Nehledej v tom složitosti :)

http://androidforum.cz/upravena-root-romka-t38968.html
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


PavelCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: stř 16. led 2013 12:42:39
Reputace: 0

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od PavelCZ » čtv 11. dub 2013 10:00:18

Offtopic: nas tablet je 2. nejoblibenejsi tablet na Heurece http://tablety.heureka.cz/top-produkty/. Dokonce je pred Nexusama a Samsungama! :D
Naposledy upravil(a) PavelCZ dne čtv 11. dub 2013 10:06:13, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od c.data » čtv 11. dub 2013 10:02:54

kuk do sekce CM 10 :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Uživatelský avatar

Standa2011
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: ned 15. kvě 2011 16:36:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Standa2011 » pát 12. dub 2013 12:45:10

Zdravím majitele tohoto tabletu. Chci se zeptat na kvalitu displeje a pozorovacích úhlů? Koupil jsem totiž GoClever TAB r76.2 a displej byl otřesný..pozorovací uhel byl jen kolmo a při menším pohybu už nebylo vidět. Při použití na výšku snad nebylo možné ani správný úhel vůbec najít,aby bylo vidět celý displej se správnýma barvama. Možná jsem měl vadný kus,ale raději jsem ho druhej den vrátil. Tak uvažuji teď o Prestigio.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od negrbob » pát 12. dub 2013 12:49:39

IPS displej ma pozorovaci uhly super ze vsech stran :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9975
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Mirda86 » pát 12. dub 2013 12:51:28

Goclever nema IPS display a vzhledem k te cene je jasne ze se pmp5570 nemuze rovnat.Pozorovaci uhly sou na tu cenu paradni.Na kvalitu displaye si nemuzu stezovat stejne tak na vykon

Uživatelský avatar

Standa2011
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: ned 15. kvě 2011 16:36:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Standa2011 » pát 12. dub 2013 12:54:45

Díky za rychlou odpověď. Už jsem rozhodnut a jdu do něho :-)


dj.rainbow
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 21. led 2013 20:06:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y O2 verze
Tablet: PMP5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od dj.rainbow » pát 12. dub 2013 14:42:56

Už jen z principu nedoporučuji GO Clever, jelikož pracuji v elektro obchodě, tak vím co je to za krám a jejich servisní středisko, to je děs děsoucí.Valnou většinu nestihnou včas, oproti Illaidu (servis na Prestigia, poslal jsem si tam sám a do 7 dnů byl zpět).

Hlavně nevím zda se máme tak špatné kusy GC, ale prakticky každý třetí se pos..re do několika měsíců.
Ale najdou se i lidi co jim šlape do teď a mají ho třeba ke konci záruky.Kvalita zpracování je o level jinde o tom žádná.

Můj subjektivní názor, člověka z druhé strany, co s GC přijde do kontaktu denně.


joj
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 16. dub 2013 17:23:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 6300

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od joj » úte 16. dub 2013 17:29:12

Dobrý den,
jsem velmi spokojená uživatelka tabletu Prestigo, ale mám následující problém. Když jsem připojená přes wifi, tak můžu prostřednictvím http://www.volny.cz přijímat i odesílat zprávy. Pokud se ale připojím přes mobilní internet T-mobile, tak zprávy si stáhnou můžu, ale odeslat zprávy nelze.
Díky za radu. :help:


Problém vyřešen instalací jiného prohlížeče.
Naposledy upravil(a) joj dne čtv 18. dub 2013 10:29:26, celkem upraveno 1 x.


Stanly13
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 12. bře 2013 15:47:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N73
Tablet: Prestigio PMP5570C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Stanly13 » úte 16. dub 2013 22:11:30

Je třeba v nastavení zpráv - ůčty - změnit nastavení smtp - zřejmě máte nastaveno smtp.volny.cz, ale pro připojení přes T-Mobile je to třeba upravit na jejich síť. Je třeba pohledat na internetu jejich nastavení.
Hodně štěstí


mato52
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. dub 2013 23:07:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxi
Tablet: prestigio PMP 5570 C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od mato52 » stř 17. dub 2013 9:15:14

zdravim,chcem sa spytat či ma niekto este taky problem ako ja..mam android 4.0, root s prehodenymi pamatami...a stava sa mi ked nainstalujem nejaku hru..napr fifa 12,alebo nfs ktora bezi v pohode, ze po vypnuti a znova zapnuti tabletu uz tato hra nejde..neviete precoo?? diik


Otmen
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 23. čer 2011 6:53:31
Reputace: 0

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Otmen » čtv 18. dub 2013 5:53:57

Pokud mas prohozeny sd, nesmis aplikace presouvat na sd kartu,ale ponechat je v pameti tabletu. Je tam dost mista, zatim to staci. Problem ale nastava s instalaci aplikaci, ktere jdou primo na sd kartu, ty bohuzel nejdou nainstalovat vubec. Funkce prehozeni sd karet je dobra,ale ma sva omezeni.


mato52
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. dub 2013 23:07:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxi
Tablet: prestigio PMP 5570 C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od mato52 » pon 22. dub 2013 15:24:39

ja aplikacie nepresuvam,iba nainstalujem..napr fifa 12 naistalujem...spustim ide...vypnem hru...chcem zapnut znova a uz vypise chybu...neviem ci to je koli prehodenym pamatiam..alebo koli niecomu inemuu... :?


Otmen
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 23. čer 2011 6:53:31
Reputace: 0

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Otmen » pon 22. dub 2013 17:33:06

Jakym zpusobem jsi udelal prehozeni pameti? Upravou vold.fstab nebo jsi nahraval uz upravenou rom?


mato52
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. dub 2013 23:07:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxi
Tablet: prestigio PMP 5570 C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od mato52 » úte 23. dub 2013 18:39:01

mam nahranu upravenu rom...

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od c.data » úte 23. dub 2013 19:02:57

to je divné protože GTA3, nova 3 a podobně mi jely bez problémů :( hmm opravdu divné...
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


mato52
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. dub 2013 23:07:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxi
Tablet: prestigio PMP 5570 C

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od mato52 » úte 23. dub 2013 19:49:36

jj tiez nechapem preco..romky mam dokonce od teba...ale vravimtie mensie aplikacie a hry bez problemov ..ale tie vacsie napr fifa, nfs, gta..atd to zapnem..ide ...ale po yypnuti mi to uz neide..


Otmen
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 23. čer 2011 6:53:31
Reputace: 0

Re: Prestigio Multipad PMP5570C (7", 2x1,6Ghz, 8GB, 4xMali40

Příspěvek od Otmen » úte 23. dub 2013 20:08:42

Zkusil bych sformatovat SD primo v tabletu

Odpovědět

Zpět na „Prestigio Multipad PMP5570C - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host