THL T100s Iron Man - Obecná diskuzeTHL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Odpovědět

beryna
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 04. srp 2014 14:06:30
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od beryna » pon 18. srp 2014 21:25:24

jj přesně aji ume tak,taky jsem zkousel a funguje jen drat u spodniho kontaktu.takze nic s dratem nejde nasadit kryt xD

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!




Uživatelský avatar

drakor
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 10. pro 2013 12:47:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s [thl-t100s-13-06-2014-deodex]

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od drakor » úte 19. srp 2014 12:38:48

Jak jsem psal předtím. Ty dva kontakty u kraje jsou na GPS, Wifi.
Tvoří malý uzavřený dipól plus taková "ouška"
Pro stejnosměrný proud jsou propojená - zkrat. U vf se uplatní impedance toho dipólu. Nakonec jsem to předělal na ten spodní kontakt (krajní kontakty) než jak je to na mé prvé fotce. Má to lepší signál než ten horní kontakt. Přidělat tam ten drátek tak aby šlo zavřít pouzdro je piplačka, ale jde to vytvarovat aby to šlo.

Pokud bych měl přístup k Cu fólii tak jsem to ani nepájel a zafixoval bych to tak, aby byla fólie mezi kontakty krytu a telefonu. U té Al fólie kontakt občas blbnul tak proto jsem použil to pájení drátku :-)

Jinak ty kontakty uprostřed jsou pro NFC anténu, tam to pro GPS nemůže fungovat.


fofoo
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. srp 2014 9:28:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Mobil 2 / ROM: HTC Vision

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od fofoo » stř 20. srp 2014 9:49:48

drakor píše:Jak jsem psal předtím. Ty dva kontakty u kraje jsou na GPS, Wifi.
Tvoří malý uzavřený dipól plus taková "ouška"
Pro stejnosměrný proud jsou propojená - zkrat. U vf se uplatní impedance toho dipólu. Nakonec jsem to předělal na ten spodní kontakt (krajní kontakty) než jak je to na mé prvé fotce. Má to lepší signál než ten horní kontakt. Přidělat tam ten drátek tak aby šlo zavřít pouzdro je piplačka, ale jde to vytvarovat aby to šlo.

Pokud bych měl přístup k Cu fólii tak jsem to ani nepájel a zafixoval bych to tak, aby byla fólie mezi kontakty krytu a telefonu. U té Al fólie kontakt občas blbnul tak proto jsem použil to pájení drátku :-)

Jinak ty kontakty uprostřed jsou pro NFC anténu, tam to pro GPS nemůže fungovat.
Cus.
Takze jinak.
Aby to fungovalo poradne tak potrebujete odpojit tu antenu v krytu a nahradit jinou. Priajite, zahackujete na kazdou tu packu jeden drat a vytahnete ven a izolacni paskou zakryjete kontakty na zadnim krytu. Antenu novou vytvorite jednoduse - podle fotky je to celkem jasne.
Zatim co jsem zkousel tak to funguje naprosto bajecne. Jeste vecer udelam posledni test az budu vencit vorecha a ingress.

Cheers
IMG_2466.JPG
Antena - nova
IMG_2466.JPG (142.42 KiB) Zobrazeno 5305 x

Uživatelský avatar

Petrzet
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 11. zář 2011 17:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z KitKat Root
Tablet: Nvidia Shield K1 5.1.1.
Rom: 6.0.
Bydliště: Ostrava

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Petrzet » sob 23. srp 2014 12:41:11

Lidi pls help.
Potrebuju nutne rychle nejaky navod jak downgadovat rom,mam verzi 20140613 a foun proste dela taky bordel ze to az neni pravda,gps prakticky nepouzitelna,wifi na 20m pres okno se nechyta,celkove spomaleny,spatne se na nem pise,hry nehratelne atd. Chcu tam puvodni prvni rom ktera se jevi jako nejstabilnejsi. Muzete mi pls teda nejak pomoct? Nemam zkusenosti s flesovanim cinanu.

edit: Tak sem to uz nasel,vyzkousim cyanogen a uvidim.
Honor 7 MM 6.0. 64sdhxc
Sony Xperia Z3 Dual KK 4.4.4. Root 64GB sdxc
Sony Xperia Z KK 4.4.4. Root 32GB sdhc
Nvidia Shield K1 LP 5.1.1. root 64GB sdhc


LongerCZE
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 01. črc 2014 17:24:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A850+

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od LongerCZE » sob 30. srp 2014 15:35:35

Jak vám na tom šlapou hry ( modern combat 5, real racing 3 , GTA S.A ..)??



Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » ned 31. srp 2014 18:48:12

Bez problémů fungujou všechny, akorát po chvilce hraní se telefon dost zahřívá :-(

Uživatelský avatar

Petrzet
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 11. zář 2011 17:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z KitKat Root
Tablet: Nvidia Shield K1 5.1.1.
Rom: 6.0.
Bydliště: Ostrava

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Petrzet » pon 08. zář 2014 14:55:21

Nejde WRB Real Stell coz me dost stve,casto taky nejde pool rebel a krizovky. Zakladni hry a nejdou bohuzel,kompaktibilita spousty her je na prd. V google play neni treba oficialne podpora real racing 3 ani max payne,ale pritom obe hry jedou bez problemu. Co se tyce me tak jsem se v tomhle founu hodne zklamal,bohuzel.
Honor 7 MM 6.0. 64sdhxc
Sony Xperia Z3 Dual KK 4.4.4. Root 64GB sdxc
Sony Xperia Z KK 4.4.4. Root 32GB sdhc
Nvidia Shield K1 LP 5.1.1. root 64GB sdhc

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 08. zář 2014 15:08:01

Stačí upravit build.prop na nějakej Samsung.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » úte 16. zář 2014 21:34:01

Prý by měla 25.9. být aktualizace na kitkat ví nekdo o tom více informací?

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » stř 17. zář 2014 13:44:03

Ahoj ano už se to blíží ;) tady je uniklá verze :oops: http://androidforum.cz/oficialni-rom-pr ... fb#p833301 má však pár mušek :cry: lepší počkat na 25.9.2014
Tak co ti je ;-)


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » čtv 18. zář 2014 14:25:45

A nevíš jestli to bude OTA nebo samostatná ROM?

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » čtv 18. zář 2014 15:04:37

Ahoj asi OTA ne :no: spíš samostatná ROM tekže flashtool ;)
Tak co ti je ;-)


skill
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 29. bře 2014 21:19:30
Reputace: -13
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od skill » pát 19. zář 2014 16:08:44

to nepujde cez normalni update v mobilu ? jak ne tak na co to tam pak je ?

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » pát 19. zář 2014 20:29:04

Protože je to součást OS Android ;) Pak záleží jen na výrobci jestli OTA použije :DD
Tak co ti je ;-)


skill
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 29. bře 2014 21:19:30
Reputace: -13
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od skill » sob 20. zář 2014 10:10:30

hmmmmm xD

Uživatelský avatar

Petrzet
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 11. zář 2011 17:23:50
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z KitKat Root
Tablet: Nvidia Shield K1 5.1.1.
Rom: 6.0.
Bydliště: Ostrava

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Petrzet » ned 21. zář 2014 5:41:17

Tomáš Kubec píše:Stačí upravit build.prop na nějakej Samsung.
Mohl bys mi pls nejak osvetlit jak jej konkretne upravit pro tenhle foun? Co jsem nasel upravy tak nejak nevim co s tim. Diky.

Jeste dalsi dotaz. Nevi nekdo jak zprovoznit nfc tagy a prenos dotykem? Mam sony tagy a foun vubec nereaguje. Diky.
Honor 7 MM 6.0. 64sdhxc
Sony Xperia Z3 Dual KK 4.4.4. Root 64GB sdxc
Sony Xperia Z KK 4.4.4. Root 32GB sdhc
Nvidia Shield K1 LP 5.1.1. root 64GB sdhc

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 21. zář 2014 9:43:24

Musíš si zjistit identifikační hodnoty zařízení se stejným rozlišením a ty pak změnit. Konkrétně ti neporadím jelikož to hledat fakt nebudu :-)

Musíš si do telefonu nahrát nějakej program, kterým si ty tagy naprogramuješ.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » úte 30. zář 2014 20:41:23

Zkoušel už někdo oficiální KitKat ROM thl_T100S.159D.A2.KK.FHD.B1B5.EN.16P256.IMX135.MT6592GW.20140929, kterou publikovalo THL na svých FB stránkách? zajímalo by mě jestli jsou v této verzi stále bugy nebo už je konečně funkční a jestli je multilang?...Díky

A ještě by mě zajímalo jestli fungujou mtk ovladače i na windows 8 a je postup flashování stejný jako u win 7?


Diplomat
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 18. lis 2012 23:14:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Diplomat » stř 01. říj 2014 14:22:32

Ještě se mi ten aktualizační soubor ani nepodařilo stáhnout, to baidu je děsný...


descenter
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 11. čer 2013 19:57:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od descenter » čtv 02. říj 2014 6:27:06

Doporucuji stahnout z needrom.com. Je tam nejnovejsi fw s instalaci pres custom recovery. Zatim vsechno funguje. Automaticky jas je na muj vkus moc slaby, ale ani predtim jsem ho nepouzival. Wifi je mnohem stabilnejsi. System je celkove rychlejsi. Takze rozhodne doporucuji.


Famous
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 05. bře 2014 18:50:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [MIUI ROM]

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Famous » čtv 02. říj 2014 18:57:46

Podarilo sa niekomu doma rozobrat THLko tak, ze bol schopny odstranit sklo s digitizerom?
Nejakym nedopatrenim mi padol a je posahany digitizer a prasknute sklo, tak som kupil nove, ale neda sa to ani za toho svateho a nechcem to este viac posrat hrubou silou. Popripade, je nejaky doveryhodny servis na Slovensku, co by to zvladol vymenit?


Mirus1
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 12. bře 2013 15:59:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Mirus1 » pon 06. říj 2014 18:55:00

descenter:: prosímtě, která romka to je, tahle "ROM Android 4.4.2 K.. 09/30/2014..? To je jedna věc, v životě jsem do telefonu nenahrával žádný firmware, stojí to zato? myšleno tato romka, nebo se do to toho vůbec nemám pouštět. V telefonu mám verzi 4.2.2..
Info jak se flešuje tady jsou, ale v mém případě to dost zavání průšvihem ;) a to jsem zvyklý na ledajaké pc kejkle. Pokud to není nezbytně nutné, tak se do toho raději ani pouštět nebudu, jedině, že by to founu vyloženě prospělo a raději bych to svěřil někomu, kdo s tím má zkušenosti. Nerad bych měl telefon nefunkční...
Dík za nějakou radu, nebo i jiní....


descenter
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 11. čer 2013 19:57:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od descenter » stř 08. říj 2014 11:20:04

Mirus1: Nebyl to vůbec problém, nejdříve jsem přes aplikaci vROOT udělal root telefonu, následně jsem stáhnul soubor s TWRP z needrom a nahrál přes Mobileuncle MTK Tools. Co mě na nové romce potěšilo: Přijde mi, že výdrž při nepoužívání telefonu se zvýšila. Dá se vypnout zvuk závěrky fotoaparátu, ale zvuk zaostření zůstává. U foťáku je také focení gestem "V". WiFi je o něco stabilnější a u prohlížeče jsem ještě nemazal cache. V Antutu jsem měl 29292 bodů a telefon se i chová rychleji. Real Racing 3 normálně šel nainstalovat a funguje. Zápory: Facebook aplikace se při spuštění dlouho inicializuje, ale třeba časem vyjde patch. Jináč bych řekl, že touhle metodou by měl instalaci zvládnout každý, přinejhorším se to přehraje přes FlashTool.


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » stř 08. říj 2014 12:14:33

Zdravím, tak jsem si aktualizovat t100 na KK pres CWM, zatím vše funguje i obnovení přes titanium, jedíné co mi nejde a nemůžu přijít na to proč, jsou widgety naistalovaných aplikací, v seznamu widgetů nemám žádný z nainstalovaných aplikací a ani po přeinstalování aplikace se tam neobjeví, nevíte někdo co s tím?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od LivArt » stř 08. říj 2014 12:15:25

Neinstaluješ to na sd kartu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » stř 08. říj 2014 12:25:05

sd kartu v telefonu nemám, takže jen na interní paměť a teď se mi dokonce smazalo nevím jak celé nastavení telefonu takže se vůbec do nastavení nedostanu a nejde ani obnovit přes titanium, asi budu muset znovu přeinstalovat ROM :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od LivArt » stř 08. říj 2014 12:26:56

Mno jestli jsi už předtím něco obnovoval titaniem, tak se nedivím.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Mirus1
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 12. bře 2013 15:59:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Mirus1 » stř 08. říj 2014 21:20:40

descenter:: Moc díky za odpověď, ta mě navíc utvrdila v tom, že to raději ani zkoušet nebudu, ty telefony fakt není moje parketa...


fofoo
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. srp 2014 9:28:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Mobil 2 / ROM: HTC Vision

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od fofoo » čtv 09. říj 2014 12:29:26

Ta KK romka standardne instaluje applikace na pamet telefonu (cca 22GB), kde se po kazdem restartu maze cache atp... takze veskere nastaven applikaci, uctu, widgetu atp.. po restartu mizne. Musis si je presunout do interniho uloziste (cca 6GB). Potom ti to vse zustane.

Doporucil bych to nastavit jako prvni vec po flashnuti ROM. Aby i Titanium backup, GPlay atp instalovali do Interniho uloziste a ne do pameti.

Cheers.


roissy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 23. zář 2014 12:06:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson ARC

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od roissy » sob 15. lis 2014 19:03:59

Moc se omlouvá, ale potřebuji poradit. Rozhoduji se mezi THL T100s a THL 5000.
Za případné reakce a rady vřele děkuji.
Roissy.

Odpovědět

Zpět na „THL T100s Iron Man - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host