THL T100s Iron Man - Obecná diskuzeTHL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Odpovědět
Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » stř 30. črc 2014 18:32:36

Ahoj podívej se na jack u sluchátek a na kabelu jestli nejsou rozdílný ( ten kabel může mít o kontakt víc )


Tak co ti je ;-)



jura4
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 30. črc 2014 16:16:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od jura4 » stř 30. črc 2014 19:31:25

Až na to, že jack u sluchátek je pozlacený, jsou oba jacky stejné. Nechápu, proč na všech mobilech se věž připojí a na Iron manovi ne :( Nemůže jít o nějaké nastavení softwaru?


cepela
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 07. říj 2010 22:59:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: Huawei G300
Tablet: Evang TP-7001 WM8650

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od cepela » stř 30. črc 2014 20:17:14

Asi to rozpozna, ze na tom vstupu je jina impedancni zatez nez u sluchatek a aby to nespalilo vystup, tak to odpoji.


snooopydog
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 25. úno 2013 20:47:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od snooopydog » čtv 31. črc 2014 13:51:14

Mám dotazy ohledně baterky.

Jak dlouho Vám vydrží nabitá, jak dlouho se nabíjí a co používáte za ROMku.

Mě vydrží cca tak den, nabíjí se asi 5h (možná je to kabelem),
ROM:
Spoiler:
Obrázek


jura4
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 30. črc 2014 16:16:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od jura4 » čtv 31. črc 2014 15:36:41

cepela píše:Asi to rozpozna, ze na tom vstupu je jina impedancni zatez nez u sluchatek a aby to nespalilo vystup, tak to odpoji.
Aha, díky moc za vyřešení. A dá se to nějak obejít, když ostatní mobily to pustí? Nebo bude bezpečnější přehrávat z notebooku teda? ;)



Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Simon » čtv 31. črc 2014 16:07:41

pepa 77 píše:Ahoj na zlepšení audia zkuste tuhle apk: http://vipersaudio.com/swupdate/viper4a ... nload.html :palec: nebo použít ROM která jí má už nainstalovanou ;)
Ani jsem si nevšiml, že už ji mám nainstalovanou :DD . Vyštrachal jsem zapomenutý velký sluchátka a je fakt, že VIPER dokáže z HW T100 vyždímat maximum. Nezdá se mi, že by audio byla zase taková mizérie. U horních frekvencí mi připadá, že to leze až na hranici slyšitelnosti (což máme samozřejmě každý někde jinde; např. moje žena slyší ultrazvukovou plašičku kun do auta, trochu mě uklidňuje, že jen jedním uchem :DD ). U spodních tónů je to slabší, ale který telefon umí podat 50 Hz, že ;) . No, a equalizerem VIPRU lze dosáhnout docela slušné "plasticity" zvuku. Tak že, audio u T100 mi nepřipadá horší, než u HTC HD nebo Xperie, s nimiž mám možnost srovnání.


cepela
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 07. říj 2010 22:59:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: Huawei G300
Tablet: Evang TP-7001 WM8650

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od cepela » čtv 31. črc 2014 21:21:48

jura4 píše:
cepela píše:Asi to rozpozna, ze na tom vstupu je jina impedancni zatez nez u sluchatek a aby to nespalilo vystup, tak to odpoji.
Aha, díky moc za vyřešení. A dá se to nějak obejít, když ostatní mobily to pustí? Nebo bude bezpečnější přehrávat z notebooku teda? ;)
Nema ta vez jeste jiny vstup, napr. line, nebo mic?

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » sob 02. srp 2014 10:56:10

Ahoj tady je zajímavý návod na úpravu android FM rádia http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2 ... wShOc1WenA



Tady nějaké obrázky
Spoiler:
Screenshot_2014-08-02-11-52-42.png
Screenshot_2014-08-02-11-52-42.png (168.68 KiB) Zobrazeno 1990 x
Screenshot_2014-08-02-11-52-33.png
Screenshot_2014-08-02-11-52-33.png (90.67 KiB) Zobrazeno 1990 x
Tak co ti je ;-)


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » ned 03. srp 2014 11:32:16

Žďár pepane.tu ses takovej půl rus, nevíš.conse děje.kolem.zeleznaka na.4pda? Viděl sem.akorát ze je už niko sp 9 nemáš.ju někde na.ulozto?

Odesláno z mého thl T100S    

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od pepa 77 » ned 03. srp 2014 13:30:07

:DD tady je.http://m.uloz.to/xdNFstNf/0bxe3exk-vwqs ... exjwtg-zip heslo sp9


Akorát ji nemám otestovanou,ale horší asi nebude ;)

Zde jsou změny oproti SP8
- Holo Launcher Nahrazeno Nova Launcher + Nova Notifier
- Nahrazeno DTS kodek pro MX Player na ploše
- Opravena chyba, kdy by mohl být telefon aktivní pouze po žonglování baterie, když je systém rychlé načítání
- Další drobné chyby. opravy
- Aktualizace softwaru
Tak co ti je ;-)


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » ned 03. srp 2014 14:42:14

Jo díky a co ppoužívás ty? Koukal sem.taky na tu romku jak.tam.někdo.píše že jede krásné gps myslím.636 na konci nebo tak.nemáš odzkoušeno?

přibito ze železňáka


d4rk.cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 18. čer 2013 10:50:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite
Mobil 2 / ROM: THL T100S

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od d4rk.cz » pon 04. srp 2014 11:17:15

Zdarec, tak muzu rict ze ten kovovej pasek nad a pod displejem me asi zachranil telefon :D ... Zazil nejakej strasnej crash (kdyz sem byl nalitej, nepamatuju si to :D ) .. ale spodni ramecek je uplne rozstrepenej v jednom rohu (myslim ta kovova cast) a horni se me odloupl .. tak sem ho prilepil zpatky .. takze crash test probehl vicemene uspesne :D


beryna
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 04. srp 2014 14:06:30
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od beryna » pon 04. srp 2014 14:07:24

KDYZ MI SPATNE FUNGUJE GPS A POLU HO NA REKLAMACI JAK TO TESTUJOU TU GPS ?


d4rk.cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: úte 18. čer 2013 10:50:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite
Mobil 2 / ROM: THL T100S

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od d4rk.cz » pon 04. srp 2014 14:28:23

vicemene nijak, me pomohlo stahnout MT GPS, a pres MobileUncleTool udelat restart GPS ... ve meste mam 6-8 satelitu a presnost 4-6 metru vetsinou ... ale testovano pravidelne jen s runkeeprem kdyz du na brusle, v aute jsem zkousel jednou a taky bez problemu (ale zase jen po Brne)


beryna
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 04. srp 2014 14:06:30
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od beryna » pon 04. srp 2014 14:50:22

[quote="d4rk.cz"]vicemene nijak, me pomohlo stahnout MT GPS, a pres MobileUncleTool udelat restart GPS ...
JAK SE TO DELA PROSIM ? APOMUZE MI TO KDYZ MI NAJEDE MAPA V SYGICU DAM NEKDE NAVAGIVOVAT TAK CHVILKU DOBŘE A OBCAS JSEM VEDLE CESTY UPLNE NA JINE CESTE ATD.MA TIKY A KDYZ DAM MOBIL JEN NA SEDACKU NEBO TROSKU OD OKNA UZ UPLNE JE TO V PRD... MA TIKY ALE NEDELALO MI TO CIM TO JE ? A NA REKLAMACI CO STIM UDELAJI NIC ? A POSLOU ZPET ZE JE TO OK ? dekuji :)


cepela
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 07. říj 2010 22:59:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: Huawei G300
Tablet: Evang TP-7001 WM8650

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od cepela » pon 04. srp 2014 14:57:42

Toto je uplne normalni chovani tohoto telefonu. Ma proste slabou antenu na GPS, takze to musi byt v primem vyhledu na oblohou. To skakani z cesty na cestu se mi deje pokazde v Praze, mimo prahu je to OK. Na reklamaci to neuznaji, protoze GPS funguje, jen je proste slaba.


beryna
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 04. srp 2014 14:06:30
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od beryna » pon 04. srp 2014 15:02:21

aha ;(


branuloo
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 28. črc 2010 22:08:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG I9000

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od branuloo » pon 04. srp 2014 20:48:02

Zdravím,

Dnes mi nejak začala v strednej časti o obrazovky fungovať dotyková vrstva v šírke cca 2cm,
Myslíte že je to hw alebo v lepšom prípade sw chyba?
Přílohy
Screenshot_2014-08-04-21-24-08.png
Screenshot_2014-08-04-21-24-08.png (18.33 KiB) Zobrazeno 1631 x

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od LivArt » pon 04. srp 2014 20:57:22

HW chyba - reklamace.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Zatuuk
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: ned 02. bře 2014 21:42:00
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Rom: 0225

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Zatuuk » úte 05. srp 2014 10:31:45

Zdravím zkoušel někdo ROM Cyanogen mod 11 z needrom? http://www.needrom.com/mobile/cyanogenmod-11-2/ vypadá to zajímavě, přemýšlím o instalaci, ale radši se ptám jestli už ji má někdo nahozenou.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od LivArt » úte 05. srp 2014 10:37:53

Upravená oficiální 4.2.2.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


miky13
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. srp 2014 14:02:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL t100s

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od miky13 » čtv 07. srp 2014 14:26:03

Ahoj, super telefon, mám ho skoro rok, stále tedy v záruce a byl jsem max. spokojen, bohužel jen do minulého týdne, kdy mi přestala reagovat obrazovka na dotyky v místě klávesnice první řádky písmenek, což není zrovna milé. Zřejmě je to problém v dotykové vrstvě :-( a bude potřeba telefon reklamovat.
Telefon jsem koupil z Číny, máte někdo nějaké zkušenosti reklamace zaslané do Číny?
Nebo raději koupit novou dotykovou vrstvu a opravit sám?


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » pát 08. srp 2014 14:16:13

Ahoj nemohl byste mi někdo říct kde se nachází GPS anténa?nejlépe ukázat na obrázku nikde to nemůžu najit .a tome asi na tobě reklamách nevydyndam vid když mi ta GPS vážně nefacha?

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 08. srp 2014 14:45:12

Ahoj. Samozřejmě poslat můžeš. Pošleme to do THL k vyjádření.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » pát 08. srp 2014 14:50:25

My SME měli asi prvni várku od tebe tak nevím jestli to v nich nevychytali něbo co...a technická dokumentace asi není vid

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 08. srp 2014 14:55:19

Pokusím se něco zjistit.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » pát 08. srp 2014 14:56:51

Díky moc je to na hlavu sedim venku asi pul hodiny a vidím jeden satelit se silou 19..

@telefon    


cepela
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 07. říj 2010 22:59:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: Huawei G300
Tablet: Evang TP-7001 WM8650

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od cepela » pát 08. srp 2014 16:03:29

To je divné. Takle jsem na tom já v autě za předním sklem po cca 8 vteřinách.
Přílohy
Screenshot_2014-08-08-17-01-28.png
Screenshot_2014-08-08-17-01-28.png (120.59 KiB) Zobrazeno 1203 x


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od left4deth » pát 08. srp 2014 16:08:49

A co puzivas za ROM?

@telefon    


cepela
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 07. říj 2010 22:59:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: Huawei G300
Tablet: Evang TP-7001 WM8650

Re: THL T100s - Octa Core 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB ROM, 5 LCD, NFC

Příspěvek od cepela » pát 08. srp 2014 21:36:15

origo 117

Odpovědět

Zpět na „THL T100s Iron Man - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host