THL T100s Iron Man - Obecná diskuzeCca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
moomo
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 18. čer 2011 21:59:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG D855 32GB
Twitter: @moomo1976
Rom: Stock LG Lolipop
Bydliště: Liberec

Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od moomo » stř 26. úno 2014 20:58:45

Dobrý den, kolega z práce pořídil THL T100S a dnes přestal fungovat signál, nesetkal se někdo s tímto problémem?? [attachment=-1]uploadfromtaptalk1393444643772.jpg[/attachment]
Přílohy
uploadfromtaptalk1393444643772.jpg
uploadfromtaptalk1393444643772.jpg (58.66 KiB) Zobrazeno 2193 x




Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
moomo
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 18. čer 2011 21:59:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG D855 32GB
Twitter: @moomo1976
Rom: Stock LG Lolipop
Bydliště: Liberec

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od moomo » stř 19. bře 2014 16:24:46

Závada byla způsobena prasklou součástkou v okolí antény.

@moomo1976 (     )


dave.g3
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. úno 2014 10:32:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od dave.g3 » pon 24. bře 2014 10:10:37

Ahoj a jak si to vyřešil? posílal jsi to zpátky do Číny? a to jsi neměl signál vůbec nebo jen doma atd?mám podobný problém.
Vyměnili mi SIM (paušál -> kredit) a od té doby mě to blbne.. v kanclu u okna nechytím nic doma na wc plný signál.. obývák tak někdy plný ale tak 2-3 čárky... jde to samodomo opravit? přehrátí ROM nepomůže?

Díky moc za popsání tvého problému a zkušeností

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 24. bře 2014 10:38:37

Však psal že prasklá anténa :-)
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


dave.g3
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. úno 2014 10:32:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od dave.g3 » pon 24. bře 2014 10:45:14

Vsak jo ale jak to vyresil? zda to posilal zpatky atd... psal ze nemel signal - a ja ho nekde mam... tak se ptam... a zda se to da samodomo opravit a nebo proste poslal klukum cinskym... :)


Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 24. bře 2014 10:47:43

Prasklou anténu je určitě jednodušší opravit zde.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


dave.g3
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. úno 2014 10:32:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od dave.g3 » pon 24. bře 2014 10:49:09

Jsem si schopny to doma opravit a nebo musim posilat nekde? :) na kolik to vyjde a jaka to je soucatka? diky

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 24. bře 2014 10:56:21

Pokud jsi šikovnej, tak to zvládneš sám a pokud ne, tak cca 300 Kč práce.

http://www.mnshop.cz/zbozi-5832-gsm_ant ... _t100s.htm
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


dave.g3
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. úno 2014 10:32:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od dave.g3 » pon 24. bře 2014 11:07:54

myslim si ze zvladnou to zvladnu... akorat bych potreboval vedet kde ta antena je :D nikde jsem na netu nic nenasel.. treba je jen vyzkocena nebo neco.. chtel bych na to nejdrive mrknout... neni nekde nejaky navod nebo neco? a nebo kde ji aspon muzu hledat?


radek.h76
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 27. úno 2014 1:21:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od radek.h76 » pát 04. dub 2014 7:01:26

Čau dave, já jsem ten co měl na začátku popsaný problém. Vyřešil jsem to zasláním do servisu " slenovo.cz ". Oprava trvala jen pár dní a jsem maximálně spokojen. Co se týče poruchy, šlo o to, že jsem měl velmi špatný signál ,venku 1-2 čárky a v budovách 0-1, většinou 0. Závada je v prasklé součástce antény, je prý na keramickém podkladu a ten je velmi citlivý na nárazy. servis to vyměnil za jiný a vše funguje jak má. ;)


dave.g3
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. úno 2014 10:32:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100s

Re: Cca po 10dnech mi přestal fungovat signal

Příspěvek od dave.g3 » pon 14. dub 2014 11:13:03

Jj ja taky to poslal na slenovo a super pristup. (nechtel sem zatim to toho moc vrtat at neco nezkazim) po doruceni (meli jinou adresu nez korespondencni - ted uz to zpravili na netu). takze oprava do 48h a funguje jak ma... cena kdyby nekdo chtel tak 700 + posta (ulozenka, dobirka apod).
Takze kdyby nekdo chtel tak uz je to otestovane.. jeste mi rikali ze behem 14 dni meli 2 tyto zavady na opravu...

Odpovědět

Zpět na „THL T100s Iron Man - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host