iNew V3 - Obecná diskuzeiNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Odpovědět

roy100
Droid
Příspěvky: 1519
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od roy100 » sob 26. dub 2014 0:00:49

Napruž si nfc kontakty, je to tu popsané, myslím i s fotem.
Gesta jsou nefunkční.





Andreas Baader
Stálý androiďák
Příspěvky: 172
Registrován: ned 11. srp 2013 14:09:22
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ZOPO

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Andreas Baader » sob 26. dub 2014 16:33:35

Kdyby někdo chtěl iNew V3, tak mám jeden volnej. Došel mi se zpožděním, tak ho již nepotřebuji... Když tak SZ.


stano911
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: stř 02. dub 2014 15:01:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od stano911 » sob 26. dub 2014 21:59:12

chyba je v xperii L na nej proste NFC nefunguje. Tiež som to skušal s xperiou L a nič. Xperia P sa hneď našla ako aj samsung galaxy s3. proste s Lkom to nespojíš. má starý android a nfc beam nepodporuje. skus aktualizovať. 8-) 8-)


GoldF1SH
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 10. dub 2013 21:34:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew V3 - v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz
Mobil 2 / ROM: Huawei Sonic - Fundowsky Rom
Tablet: Ipad Mini

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od GoldF1SH » pon 28. dub 2014 20:34:47

Už sem to vyřešil, stačilo vzít nůžky a ohnout kontakty NFC tak aby se dotýkaly se zadním krytem :D, nyní funguje bez problému.


Pavdi07
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 16. srp 2013 8:30:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC desire x

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Pavdi07 » úte 29. dub 2014 6:06:06

Ahoj, zkoušel jste někdo připojit klávesnici přes otg? Ať nekupuji kabel zbytečně ;-)



jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » úte 29. dub 2014 6:28:27

Funguje všetko (myš, klávesnica, usb, dokonca sa dajú cez to nabíjať iné mobily a ostatné zariadenia)
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


Pavdi07
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 16. srp 2013 8:30:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC desire x

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Pavdi07 » úte 29. dub 2014 9:20:43

Tak to je super, už jen vybrat kabel


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » úte 29. dub 2014 14:58:01

Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


Pavdi07
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 16. srp 2013 8:30:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC desire x

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Pavdi07 » úte 29. dub 2014 19:04:30

Díky za tip. Chtěl bych se ještě zeptat na jednu věc. Když připojím myš nebo klávesnici tak mobil hned zareaguje nebo je třeba ještě něco nastavovat? Díky

Uživatelský avatar

Roky.K
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 06. bře 2014 20:24:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Roky.K » úte 29. dub 2014 19:43:34

Myš, klávesnice i fleška funguje ihned.
Co se týká toho NFC, tak napružit kontakty je až ta poslední možnost. Obvykle stačí zatlačit na kryt v místě kontaktů. Je tam na krytu zobáček, který zacvakne. Je to tam dokonce napsané, bohužel čínsky (je to ta malá kulatá nálepka na zadním krytu.


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od disius » úte 29. dub 2014 21:14:17

Potvrdzujem, ze myska cez OTG funguje bezproblemovo a niesu nutne ziadne nastavenia. Trva to sice par sekund kym sa chyti, ale s tym sa musi pocitat. Co sa NFC tyka, mal som podobny problem, ze nefungovalo. Skusal som kadeco az kym som si nevsimol ze NFC kontakty v mobile su nejake "utopene" az tak ze vobec nevycnievali. Po ich napruzeni vsetko funguje bezchybne. ;)
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


Pavdi07
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 16. srp 2013 8:30:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC desire x

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Pavdi07 » pát 02. kvě 2014 18:39:31

Tak kablík mám doma, myška i fleška v pohodě, ale klávesnice mi nejede, myslím že proto, že se telefon nedokáže poprat s redukcí z ps2 na usb. Asi budu muset koupit usb klávesnici

Uživatelský avatar

kostinqo
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: pon 10. bře 2014 14:54:57
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iNEW v3
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade / MIUI v 5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od kostinqo » sob 03. kvě 2014 14:33:59

Takže odolnosť displeju otestovaná :D včera mi pleskol displejom na zem z barovej stoličky čo je asi meter a pol a úplne nič ani oškretý :D určite v tom zohralo úlohu aj to že je taký lahký podla mna :)


TygrSocasem
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: ned 29. pro 2013 17:33:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG550
Mobil 2 / ROM: KINGZONE K1
Rom: nebojím se toho!

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od TygrSocasem » sob 03. kvě 2014 20:45:23

A nebo spíš to, žes mněl štěstí a že BOHUŽEL není ze skla ale je to plast. :(

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob 03. kvě 2014 20:58:13

No zas tak odolné to není už jsme jich tak 10 měnili. Je to prakticky vždy o štěstí. Můj P780 mi spadl už 6x ze střechy rozjetého auta a zatím je bez škrábanečku, ale je pravda, že ho mám v gelu. Ale i u P780 jsme dost LCD měnili.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » sob 03. kvě 2014 23:30:53

Tak mé hodnocení po pár dnech:
Wifi - na prvním kusu byl problém se signálem, po výměně OK, na úrovni ostatních telefonů

Design, displej - jedním slovem paráda

Zpracování - zde jsou nějaké rezervy - maličko vrže zadní kryt a na pravé straně není úplně 100% přechod mezi displejem a rámečkem - v noci při vyšším podsvícení je tam vlasová škvírka, v jednom místě to vrže na stisk (snad to nebude mít nějaký další pokračování)

Baterka - tady velké zklamání, ale bohužel jsem věděl, do čeho jdu (design za to stojí) - ale i tak bych od 1830mAh a poměrně úsporného CPU čekal více, každodenní nabíjení bude nutností (ascend G600 s 1930mAh a starým qualcomem vydržel minimálne 2 dny, v průměru spíš více)

GPS - po výměně gps.conf (dle http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... st43929806) již docela drží, byť pozice na mapě chvílema přeskakuje a hapruje

Foťák - odpovídá tak tomu, co jsem očekával, možná o trochu lepší (top značkám se rovnat nemůže a i třeba Neken N6, co objednával kolega z Pandy, fotí dle mého lépe) - ale za mě OK, pár fotek zde:
https://plus.google.com/photos/11788272 ... banner=pwa

Edit:
Výkon - v antutu asi 17200 (na čisté ROM 17450), 1GB celkem stačí, při HD filmech atd se telefon moc nezahřívá, při Real Racing 3 (nic jiného jsem zatím nehrál) topí (ale spousta telefonů je na tom hůř) - hra jde plynule, jen pokud je tam napáskovanejch 15 aut na 1 place, přijde mi to už na hraně - ale z jedný hry se nedá nic soudit

Zvuk - při volání OK (nepoužívám hlasitý odposlech), ext. repráček žádný zázrak ale ani úplná tragedie, co se týká výstupu do sluchátek - s VLC playerem a Creative EP-630 nemám problém, ani nezapínám equalizer (VLC má asi už nějakou optimalizaci v sobě), zbylé programy se dají celkem doladit equalizerem - tam je nutný.
Naposledy upravil(a) mihol dne sob 03. kvě 2014 23:59:48, celkem upraveno 1 x.


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » sob 03. kvě 2014 23:54:48

PS: Tomáš Kubec: podle tvýho to je gorilla nebo není? (mě to podle toho povrzávání u okraje přijde jako plast na plast, ale možná vrže opravdu jen rámeček)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 04. kvě 2014 0:58:07

Já osobně raději plast. Vydrží víc pádů :DD ale jelikož se mi LCD zdá o dost chladnější než ostatek, tak myslím, že to bude opravdu sklo.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


japop
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 02. dub 2014 15:58:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew v3
Mobil 2 / ROM: Zopo ZP700

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od japop » ned 04. kvě 2014 8:38:29

To Tomas Kubec: tak pokud je měníě tak by nemyl být problém zkusit jeden rozbitej otestovat jestli jeto sklo .... nebo se pletu ? :D :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 04. kvě 2014 9:43:38

Není. Jen se musím v po zeptat techniků.

Edit: tak má sklo
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od disius » ned 04. kvě 2014 13:46:49

To som trosku prekvapeny ze je to sklo. Ja si na fon davam bacha, a asi raz som ho mal vo vrecku s klucmi a uz tam mam zo 2 skrabanceky. Teda kedze som nedaval dole foliu myslel som si ze to je skrabnuta len folia, ale nedavno mi to nedalo, tak som skusal dat dole foliu, ale nijako sa mi to nepodarilo. Bud je sakramensky dobre prilepena, alebo tam nieje a tie skrabance mam na skle.
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » ned 04. kvě 2014 15:26:42

No standardně je na telefonu 1 transportní folie a pod ní jedna normální, ale ještě jsem teda neviděl (viděl jsem 3 telefony) nalepenou folii tak, aby to nebylo vidět. Minimálně kolem foťáku je to trochu vidět. U jednoho je nalepená fakt špatně tak budu muset nalepit novou. Že by nešla sundat, to se mi nezdá.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 04. kvě 2014 15:52:11

Viděl jsem hodně dobře nalepené fólie u V3, ale je to kus od kusu. Kolem foťáku by to mělo být ale vidět v každém případě, tak jak píše mihol.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » ned 04. kvě 2014 17:28:22

Jinak jsou ti Číňani pěkně ukecaní, teď jsem schválně zkoušel ovládání v rukavicích - vzal jsem ty nejtenší roztahovací a nechytačka.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 04. kvě 2014 17:49:02

To je Čínskej národní sport :-) proto se v shopu snažíme uvádět jen vlastní ověřené informace :D
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od disius » úte 06. kvě 2014 12:35:27

Tak len aby som dokoncil, na zaklade toho co tu spominal mihol, zameral som sa na miesto v okoli kamery, ale po folii ani stopa. Cize vizera to tak, ze mi ju tam sudruhovia zabudli nalepit. Mal nalepenu, len tu kryciu "reklamnu" foliu. Takze aj ostatny, dajte si bacha a ak nechcete mat poskriabany display, hned po rozbaleni si to skontrolujte a popripade hned nalepte tu druhu "rezervnu" foliu. :rtfm:
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


BOĎA
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 21. led 2014 18:41:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Mot D170-Siem s35-Se k700i Se K610i N5230 inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od BOĎA » úte 06. kvě 2014 18:05:24

Potrebuji poradit.V3 šla do světa.Ta baterka,pro mě byla o ničem.A řeším kup buď inew v5c nebo doogee dg550.Uhranul mě vzhled v3,a tyto 2 tlf jsou stejne.jiné rozměry samozřejmě.U v5c je menší kapacitni baterka než u dg550 který snad bude mit kitkat.Osobně se přikláním k dg550.Jaký máte nazor vy?+ a - ?Děkuji za postřehy všem.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11048
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Jumbo78 » úte 06. kvě 2014 18:51:36

Pokud chceš porovnávat, založ si vlákno v aréně. Toto je obecná diskuze o konkrétním typu...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » úte 06. kvě 2014 20:22:13

V5C bych určitě nebral. Displej s pro mě nepoužitelným rozlišením, 4GB ROM, to je taky docela průser.
Baterie o trochu větší, displej s menším rozlišením (ale zase 5,5"), pokud bude tak nevyladěnej jako V3, tak to není zárukou, že vydrží o moc víc.
Na Dogee zatím reference nemám, kdyby nebyl 5,5", hodně o něm uvažuju, ale zatím to ještě zkusím s iNew, přinejhorším si objednám druhou baterku, no.


BOĎA
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 21. led 2014 18:41:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Mot D170-Siem s35-Se k700i Se K610i N5230 inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od BOĎA » úte 06. kvě 2014 21:16:01

ja jsem se chtel zeptat tady ve vlakne uzivatelu,co maji v3 na jejich nazor na v5.Tento nazor pro me bude vetcim prinosem,nez novy dotaz v nakupu n.tlf.ten uz jsem tam polozil.
Jinak ten dg,si myslim je parametrama lepsi,ale 5.5 taky mam strach z te velikosti.Na netu toho moc o nem neni,jen zak.info a ten kitkat ze asi bude mit.
S druhou baterkou jsem to u v3 nechtel resit.Vyuzivam dost tlf na email,na net,nekdy tak 15x do mesice na filmy a 50x jako navigaci za rok.Uz me nebavi aktualizovat tomtom go750 trafik a kupovat mapy.
Chci mit velky disp.A slusnou vydrz a ne porad se divat po zasuvkach.Ale bohuzel ta velikost me u v3 uhranula a nechci jiny..

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host