iNew V3 - Obecná diskuzeiNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Odpovědět

mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » úte 06. kvě 2014 21:38:24

Jak píšu, 960x540 bych už na net nechtěl, navíc na 5,5" mi to už přijde málo obecně. 4GB ROM už taky ne.
Počkej na recenze dogee, do té doby asi nemá cenu spekulovat.
Jinak je vtipný, jak už se Číňani kopírujou navzájem, dg je prostě jak inew přes kopírák, jen má na druhý straně přední kameru, zadní diodu pod místo vedle čočky a prohozený tlačítka power a volume. Otázkou je, jestli to neleze ze stejný fabriky.





ondrascz
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: stř 11. črc 2012 14:13:58
Reputace: 2

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od ondrascz » stř 07. kvě 2014 23:06:07

mihol píše:Jinak jsou ti Číňani pěkně ukecaní, teď jsem schválně zkoušel ovládání v rukavicích - vzal jsem ty nejtenší roztahovací a nechytačka.
Běžně používám v poměrně hrubých motokrosových rukavicích. Zcela bez problémů.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř 07. kvě 2014 23:22:12

Asi bude záležet na materiálu.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » sob 10. kvě 2014 14:26:51

A nebo na tom, co zrovna měli v číně na skladě za díly. :-(


japop
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 02. dub 2014 15:58:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew v3
Mobil 2 / ROM: Zopo ZP700

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od japop » úte 13. kvě 2014 17:15:55

Jelikož nemám síť k dispozici tak nemohu sám otestovat, proto se ptám, jak je to s podporou HSPA+ zvládá ji tento telefon ?



mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » stř 14. kvě 2014 6:25:03

Ano, H+ mi na displeji svítí. :-)
Aktuálně DL 5,14Mbit/s :-)


Dandy278090
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 14. kvě 2014 10:12:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P7

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Dandy278090 » stř 14. kvě 2014 10:31:44

Zdar androiďáci, koupil jsem manželce tlf. INEW V3 GOLD. Vše funguje bez problémů, jen GPS jsem nerozchodil. Zkoušel jsem SYGIC a nic, pak jsem dal GPS test a GPS fix a vždy mi to píše toto : gps test is denied to obtain your current position. Vše jsem měl povoleno a i tak to nejede. Dal jsem tovární nastavení a stejně to znovu ukazuje. Verze ROM cxq_v3_inew_v1.0.9 (bez root).


mallflower
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3 - cxq_v3_inew_v1.0.8
Mobil 2 / ROM: Bambook S1 - NS4.1.13422
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mallflower » stř 14. kvě 2014 18:54:36

nazdar vsichni,

tak jsem si vas posledni tri mesice obcas prohlidl a behem te doby dvakrat neuspesne objednaval inew v3 a doogee dg2014, nez jsem si trochu vychytal system na aliexpress. nakonec mam oba, vybral jsem si inew v3. takze bych pro zacatek pro dalsi anonymni vahave strelce napsal par poznamek.

kvalita zpracovani - souhlasim s temi, co pisi, ze to neni zrovna top. zazil uz jsem pevnejsi cinu, ale podle me to neni tak hrozne. clovek obvykle z nudy nedrti zada tak dlouho, az uslysi vrzani. pri beznem pouzivani to licovani staci. mne osobne nikde nic neprosvita.

displej - souhlasim, ze vynikajici. ale opravdu zrout baterky, coz je asi pri jeho kvalitach a velikosti baterie pochopitelne.

gps - spolu s gps faster nebo mobileuncle tools relativne chodi, i kdyz takova pecka, jako zde nekteri zminovali, to v mem pripade neni. fixy kolem 30 - 60 vterin a pri sledovani trasy to obcas docela solidne ustreli pet metru do rodinneho domku vedle silnice :)

wifi/bt - bez problemu, ale minimalne bt je slabsi, nez jsem byl zvykly. a to jsem mel teda hrozny kopyto (bambook s1). s nim jsem mohl behat po celem byte se sluchatky bez problemu, na v3 se akorat tak na konci te nebo one mistnosti dostavi ruseni. ale samo na mobil v kapse a sluchatkach na hlave apod. to v pohode staci. na wifi jsem bez problemu rozchodil po rootu i applovsky airplay, ktere potrebuji kvuli svemu wifi repraku.

zvukovy vystup - reprak je podle me normalni chrchlak jako vsechny. sluchatka (sennheiser px210bt) hraji podle me bomby jako vzdycky, o wifi repraku (bose soundtouch) ani nemluvim. ale tezko rict, jestli bych s nejakym lepsim playerem, ekvalizerem nebo audio tweakem nedosahl jeste extatictejsich zazitku.

baterie - to je asi opravdu nejvetsi slabina. jak do toho clovek vejra a datuje, tak to vypali klidne za deset hodin. klasicke reseni, jak uz jsem byl zvykly napr. z nexus s, je nejakej battery manager, kterej umi vypinat data po zhasnuti obrazovky a locku. pak je to ale uplne uplne o necem jinem. misto 10 procent pri stand by za tri hodky s daty v pozadi je to 10 procent za deset hodin bez. cili pokud nepotrebujete data permanentne na pozadi, tak je to cajk. dale potvrzuji negativni zkusenost s prubehem nabijeni. tech poslednich cca 15 procent baterky se nabiji fakt divne. stejne pak se rychle vybiji. udelal jsem si jedno mereni, viz:

07:23 - 001 / 00 minut - 00 procent / 1 procento za 0,0 minut / 000 minut total
07:55 - 018 / 32 minut - 17 procent / 1 procento za 1,9 minut / 032 minut total
08:26 - 044 / 31 minut - 27 procent / 1 procento za 1,1 minut / 063 minut total
08:51 - 066 / 25 minut - 22 procent / 1 procento za 1,1 minut / 088 minut total
09:10 - 075 / 19 minut - 09 procent / 1 procento za 2,1 minut / 107 minut total
09:30 - 082 / 20 minut - 07 procent / 1 procento za 2,9 minut / 127 minut total
09:45 - 085 / 15 minut - 03 procent / 1 procento za 5,0 minut / 142 minut total
09:58 - 087 / 13 minut - 02 procent / 1 procento za 6,5 minut / 155 minut total
10:11 - 100 / 13 minut - 13 procent / 1 procento za 1,0 minut / 168 minut total

jestli to ma reseni, dejte vedet. mozna jsem to tady jen prehledl. diky.

fotak - taky souhlasim, ze v ramci dane cenove relace je vynikajici. samozrejme nesrovnavejte s fotkami z nove vlajkove xperie na 21 mpx :)

dale souhrnne - system podle me bez problemu, je to svizne, dobre to vypada, pri protahnuti par set mega pres sit nebo pri hre topi, ale asi tak normalne. zadne resety, zamrzy apod. drive zminene problemy s nepresnymi dotyky nebo spatnym svicenim klaves nemam. otg a nfc nezkouseno, bezdotykove ovladani nefunguje (ale myslim, ze by mohlo jit doinstalovat). presto registruji jeden pretrvavajici problem a nahoda tomu chtela, ze toto bylo poprve zmineno kolegou v prispevku nade mnou. nemuzu se lokalizovat v google mapach. hlaska:

"Služby Google Play is denied to obtain your current position"

.. pritom vsechny ostatni gapps mi jedou bez problemu, synchronizuji a tak dale. ve sluzbach google play / google nastaveni mam povoleno vsechno, v nastaveni gps taky. az je toho vic, nez bych sam chtel. ale nic nepomaha. google tuhle hlasku nezna. jako bych byl v cesku prvni. nekdo nejaky napad? je to temer jedina vec, ktera mi s tim telefonem chybi ke stesti. asi by se to dalo resit nainstalovanim jine navigace, ale tenhle zpusob odstranovani problemu nemam moc rad. spis se snazim prijit na jadro a vec vyresit. kdyby nekomu vrtalo hlavou, jak jsem mohl videt funkcnost a presnost navigace, bylo to pochopitelne v mobileuncle tools, kde je v engineering modu takova ta provizorni mapa. coz me utvrzuje v tom, ze to po hw strance funguje. verzi fw mam 1.0.8.

dovetek na zaver. tohle vlakno neni pro srovnavani, ale snad mohu alespon kratce. pokud bych volil po prakticke strance, nechal bych si doogee dg2014. ma lepsi vydrz baterie (porovnaval jsem soubezne vetsinu obvyklych cinnosti a ze vseho vysel o 20 - 30 procent lepe). navigace mu i bez rootovani a tweakovacich apps funguje na drc (fix do 20 vterin, zadny problem s pristupem k pozici, presnejsi), ma lepsi dilenske zpracovani (zrejme ma skutecne i neco jako kovove sasi, je to poznat na vaze i pocitu v ruce). dokonce umi uz v zakladu po vybaleni gesta nad displejem, aniz by to na rozdil od inew v3 nejak vehementne propagoval. na druhou stranu podani cerne displeje je dosti slabe, fotak opravdu hruza, mala pamet a neni z predni strany tak hezky. takze neprakticnost opet jednou zvitezila :)

kdyby mel nekdo nejaky dotaz, prosbu o pomoc, at napise. co bude v mych silach, zodpovim.

edit: tak jsem jeste vcera vecer a dnes rano rychle pruboval air gestures a otg. na gesta jsem z play store zkusil namatkou dve appky. jedna pri spusteni padala, druha docela jela. jen galerku musela pouzivat svoji a pri prohlizeni obrazku nesmela hrat muzika, protoze pak by se gestem posouvalo oboji. ale verim, ze kdybych jich vyzkousel treba dalsich pet, tak nejakou okej najdu. otg na klasickou usb mys, klavesnici a flashku naprosto bez problemu. kdyz jsem tam hodil dongle od bezdratoveho setu (logitech mk710), tak uz jsem chtel asi moc :) zrejme by bylo potreba mit drivery nebo tak neco. a buhvi, jestli ten pribalenej kabel nejaky posilani potrebnyho signalu do bezdratovyho transmitteru umi. kazdopadne jak gesta tak otg je spis na paradu. alespon pro me to moc prakticke vyuziti nema. snad jen ta usb flash na otg, kdyz budu vedet, ze to zrovna vyuziji a kabel si s sebou vezmu .. cili zustava akorat netestovane nfc a to nevyresene povoleni pristupu k lokalizaci ..
3310 > s45 > t10 > 6150 > 6150 > c55 > sx1 > x450 > 7210 > t630 > mpx220 > wizard > a60 > 6288 > n70 > k300i > 5700xm > 5800xm > nexus s > s1 > dg2014 > v3


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » čtv 15. kvě 2014 7:32:52

Jestli ti GPS občas ustřelí o 5m, tak to blahopřeju, mě většinu času jede po poli, chvílema v jiný ulici a občas se točí jak holub na báni, dokonce občas ustřelí třeba o 20km (ale to možná bude dělat A-gps, pokud zrovna GPS na chvíli ztratí signál a je tam malá koncentrace BTS). Stručně řešeno, pro oritentaci, kde právě člověk je, pokud se ztratí, tak OK, pro navigování zcela nepoužitelné. :-( Už jsem si koupil externí GPS modul, ale tam mám taky určité problémy, aby to stabilně šlapalo (modul je ok, ale komunikace s mobilem trošku problémová).

Co se táká těch google map, zkoušel jsi úplně vypnout řízení povolení pro aplikace?


mallflower
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3 - cxq_v3_inew_v1.0.8
Mobil 2 / ROM: Bambook S1 - NS4.1.13422
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mallflower » čtv 15. kvě 2014 7:49:52

reseni bylo ve vlakne "Závady a problémy s iNew V3" .. nastaveni -> zabezpeceni -> app permissions -> get positions -> sluzby google play (nastavit na always allow) .. celej stastnej jsem to chtel hned otestit, google mapy skutecne neprotestovaly, ovsem venku leje jak z konve a mne se nechce cucet pri deseti stupnich z okna a cekat, jestli fix bude nebo nebude. jak se pocasi umoudri, prubnu.

edit: a ty jsi asi myslel uplne to vypnout soupatkem z on do off, pac zrejme app permissions bude v kompletne pocestene rom rizeni povoleni pro aplikace :)
3310 > s45 > t10 > 6150 > 6150 > c55 > sx1 > x450 > 7210 > t630 > mpx220 > wizard > a60 > 6288 > n70 > k300i > 5700xm > 5800xm > nexus s > s1 > dg2014 > v3


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » čtv 15. kvě 2014 11:06:55

Myslel jsem nastavení - zabezpečení - app permissions (mám 1.08 MNshop a přeložené to není)

Tak teď jsem zmaten. Umí LEDka modrou barvu?
Přestala mi blikat LEDka při upozornění z FB a mám na 90% pocit, že byla modrá, v LED manageru ale funguje jen zelená a červená.
Jaké barvy má LED umět?
Dík

Edit: I když, že by opravdu ten FB blikal zeleně? Možná ano. :-)
Modrou jsem měl předtím u G600, tak se mi to možná motá.
Asi jo, asi to byla zelená. Už mi to zas zeleně bliká. :-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 15. kvě 2014 13:06:15

Ano motá se ti to :-)
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mallflower
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3 - cxq_v3_inew_v1.0.8
Mobil 2 / ROM: Bambook S1 - NS4.1.13422
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mallflower » čtv 15. kvě 2014 14:54:32

moje maličkost píše:celej stastnej jsem to chtel hned otestit, google mapy skutecne neprotestovaly, ovsem venku leje jak z konve a mne se nechce cucet pri deseti stupnich z okna a cekat, jestli fix bude nebo nebude. jak se pocasi umoudri, prubnu.
takze po ceste z prace pesi test. pod zatazenou oblohou zase koupacka s fixem. nejdriv naivne minuta jen v gmaps nic, pak minuta honeni satelitu v uncle nic, pak gps faster a zpatky do uncle, kde jsem po dalsi minute slavnostne nahonil ctyri chaby zebraky. s temi jsem se motal jak bolek na farmu. tentokrat jsem zabrousil i deset metru mimo nekam do zahradek okolnich domku. jeste se zkusim pozdeji dokopat k tomu textovym navodu, co je jako wordovsky dokument ke stazeni z uloz.to .. prozatim ale rekneme, ze gps funguje, i kdyz je to porod ..
mihol píše:Myslel jsem nastavení - zabezpečení - app permissions (mám 1.08 MNshop a přeložené to není)
jojo, to se bavime o tom samem. jen jsi to prve tak hezky cesky prelozil, ze jsem neregistroval, o co jde, pac jedu podle toho, co v telefonu skutecne vidim. a to je to app permission, nikoliv rizeni povoleni pro aplikace :) kazdopadne dik ..
mihol píše:Tak teď jsem zmaten. Umí LEDka modrou barvu?
tak tohle me zatim vubec nenapadlo resit. ja mel posledni tri roky androidy bez diod, tak jsem si natolik zvykl, ze mi ted jedna cervena prijde jako neskutecnej luxus. ale mozna nekdy v budoucnu nejakou appku na ruzny barvicky pro ruzny notifikace zkusim ..

---------

zaverem tohoto postu dik vsem, co me tady navedli na gravitybox. podarilo se mi pres nej vypnout to otravny vibrovani pri prijeti prichoziho hovoru. driv jsem to nezminoval, nebyla to nefunkcnost, ale jen takovej drobnej opruz. stejne tak pro me dal zustava trochu protivny to prijimani slidem vpravo na zelenej telefon. nemam to v ruce, jsem zvykly proste hnapnout po velkym zelenym prijmout. ale to se da resit asi jinym dialerem. nebo si zvyknout.

meanwhile davam inew v3 hodnoceni 75 procent :) a budu doufat, ze me nepotkaji nejaky autonomni rozsvecovacky displeje, odemykani, zamykani nebo nedejboze bricky. jak uz jsem se ve vlakne venovanem problemum mel moznost seznamit .. mimochodem vsem doporucuji solo launcher a flappy bird theme. je to sice hrozne nerd, ale vtipny. lepsi uz by snad mohla bejt jen grafika ze zetka od bitmap brothers :D
3310 > s45 > t10 > 6150 > 6150 > c55 > sx1 > x450 > 7210 > t630 > mpx220 > wizard > a60 > 6288 > n70 > k300i > 5700xm > 5800xm > nexus s > s1 > dg2014 > v3


xxx73
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: sob 02. říj 2010 8:26:51
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 3 PRO
Tablet: VOYO WINPAD A1 MINI---Cube U51GT--- Prestigio8.1
Rom: MIUI 8 CZ

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od xxx73 » čtv 15. kvě 2014 18:57:40

Puvodně jsem ho chtěl čekal až bude dobrá cena a mezitím koupil DooGee DG2014 a po tom komentu od - mallflower - jsem se rozhod že doogee je lepší hlavně co se GPS týká to můžu potvrdit fix do 10 sekud kdekoli a signál nevypadává přesnost kolem 3m

Jinak kdo má zájem o iNew V3---- TADY je ted v akci za 159 ale jen do 17.5.2014 a po použití toho kodu

http://www.pandawill.com/landingpage/20 ... martphones


Hokinek
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. kvě 2014 10:23:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3-e

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Hokinek » úte 20. kvě 2014 10:30:34

Dobrý den, koupil jsem si v českém eshopu tel. iNew v3-e, nefunguje mi GPS, to se prý odstraní novou verzí firmvare, ale ještě mi nejde ostření fotoaparátu, takže do půl metru mám všechny fotky rozmazané.Při pokusu o ostření telefon jen vydá tón, ale optika se ani nehne. Může to být také systémová chyba nebo mám telefon reklamovat ? Děkuji za odpověď.


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » úte 20. kvě 2014 19:55:07

Skús si vyčistiť poriadne foťák (u mňa to pomáha), skôr je to softwérová záležitosť ale ak je to z česka, tak by som to skúsil vyreklamovať. Máš právo na funkčný výrobok :D
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


mallflower
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3 - cxq_v3_inew_v1.0.8
Mobil 2 / ROM: Bambook S1 - NS4.1.13422
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mallflower » stř 21. kvě 2014 12:45:16

po dalsim tydnu pridavam nekolik malo novych uzivatelskych postrehu:

telefon si skutecne zije tak trochu autonomnim zivotem. za tyden jsem registroval asi dvakrat samovolne rozsviceni displeje. ale pri teto frekvenci mi to nevadi. navic je to fakt jen par vterinek. uvidime, jestli se to bude objevovat casteji. urcite zatim nemam chut patrat, ktery appky by mohly telefon probouzet. zvlast kdyz to dost mozna s appkami vubec nemusi souviset.

hodne kvalitnim autonomnim projevem byla samovolna zmena nastaveni obrazovky po zmacknuti tlacitka power. mel jsem nastaveno gesto. v nedeli rano se probudim a zmacknutim power buttonu jsem se rovnou dostal na plochu. zadna matice nebo alespon neco jineho. tak jsem si zasel do settings. nastavil misto gesta gesto a od te doby je to zatim okej.

jinak uz jsem si vsiml, ze displej skutecne prosvita mezi jeho cernym okrajem a vertikalnimi (delsimi) bilym okraji plastoveho ramecku. na druhou stranu jsem to zaregistroval az po dvou tydnech za uplne tmy u postele pred spanim. takze nic dramatickeho, co by mi delalo vrasky. venku nebo v podniku je to porad sto pro krasavec.

btw. kdyz se aktualne resila kamera, prave jsem otestoval makro a vysla fotka jak vino. i za horsich svetelnych podminek v interieru.
3310 > s45 > t10 > 6150 > 6150 > c55 > sx1 > x450 > 7210 > t630 > mpx220 > wizard > a60 > 6288 > n70 > k300i > 5700xm > 5800xm > nexus s > s1 > dg2014 > v3


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » čtv 22. kvě 2014 2:22:46

Zdravím Vás ;)

Jsem majitelem zlaté verze.
V označení modelu mam jen V3 bez dalšího písmenka......
A romka je 1.0.9 takle mi to přišlo.

Nikde jsem však ofiko romku 1.0.9 nenašel, nevíte někdo co to je ?
A proč z označení zmizelo to tipové označení ? ( e nebo c ?

GPS chodit nechtěla.... ale po stažení aplikace GPS Test z Google Play jsem jí tak nějak rozchodil.... testoval jsem Sygic a Google Mapy, Waze ......

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 22. kvě 2014 5:36:25

1.0.9 je normální oficiální verze, která se dává do zlaté verze v3 a typové označení E se již neuvádí.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » čtv 22. kvě 2014 6:25:17

A jak je to s tou 1.0.9, Tome? Už si ji zkoušel flashovat, jestli to něčemu pomůže, je už ofiko k dispozici?

Jinak těch autonomií je víc, skoro pořád na něco přicházám. :-/

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 22. kvě 2014 7:06:40

Nemám ji k dispozici.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


mallflower
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 07. čer 2012 13:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3 - cxq_v3_inew_v1.0.8
Mobil 2 / ROM: Bambook S1 - NS4.1.13422
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mallflower » čtv 22. kvě 2014 8:49:27

mihol píše:Jinak těch autonomií je víc, skoro pořád na něco přicházám. :-/
jako treba dnes rano, kdyz jsem zjistil, ze mam natvrdo vypnuta data. mel jsem podezreni uz drive. nevim, jestli by se to samo zapinalo/vypinalo i bez nejakeho battery manageru, kterej umi vypinat data po zamknuti, kazdopadne s nim se mi stava, ze od urciteho okamziku:
- data po zhasnuti nevypina, i kdyz to mam nastaveno, lock nelock,
- nebo jak jsem uvedl vyse, data se vypnou uplne a je potreba je opet povolit, pote se mobil dostane do stavu v predchozi odrazce.

nekdy pomuze reset, nekdy to nabehne vadne uz od bootu.

tenhle telefon bude v komunite legenda. tak krasnej a popularni. pritom s silenou baterkou a mraky chyb. a jeho majitele zosobnenim neprakticnosti :)
3310 > s45 > t10 > 6150 > 6150 > c55 > sx1 > x450 > 7210 > t630 > mpx220 > wizard > a60 > 6288 > n70 > k300i > 5700xm > 5800xm > nexus s > s1 > dg2014 > v3


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LPK_CZ » čtv 22. kvě 2014 9:57:32

No já teda nevím, ale je až s podivem, že mě se veškeré problémy vyhýbají (zaťukat na zuby ). Telefon se chová přesně tak jak mám nastaveno a jak požaduji - co se týče dat tak tam nemám nejmenší problém ani při 3G a ani při 2G. Nezamyká se mi a ani se data samovolně nevypínají, GPS funguje ke spokojenosti, baterie je standard a ani za nejčernější tmy mi display neprosvítá. Jediné co mě mrzí je horší lícování a tím narušení povedeného designu.


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » čtv 22. kvě 2014 10:55:57

Ja som s mobilom spokojný, so žiadnym osamoteným správaním som sa nestretol, iba pri jednom widgede. Vtedy sa to zapínalo ako na bežiacom páse. (od vtedy som proti väčšine widgetov)
Stiahni si toto a pomocou toho identifikuješ problémové aplikácie. Potom to pôjde v poriadku https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » čtv 22. kvě 2014 16:36:06

Taky to máte, pokud napíšete SMS dlouhou více jak 3 SMS, že se to automaticky převede na mms? Lze to nějak obejít?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 22. kvě 2014 16:53:05

To je na Androidu standard.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » čtv 22. kvě 2014 16:57:59

Předtím jsem měl Huawei G300 .... A nikdy se mi to nestalo..... Přítelkyne má SG 3 mini a také se ji to neděje.... Jinak bych se zbytečně neptal...... Ale děkuji za odpověď.....

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 22. kvě 2014 17:11:01

Taky proto píšu Androidu a ne upraveného Androidu.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5

Příspěvek od djwenda » čtv 22. kvě 2014 19:40:01

Omlouvam se v tom případě ;)

Nevěděl jsem, tuto skutečnost ......... pač čistý android je INEW V3 můj první ;)

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

EDIT by djwenda: Promiň, ale z mobilu je to težké, když používáš operu mini ;), omlouvám se!
Naposledy upravil(a) djwenda dne čtv 22. kvě 2014 19:53:32, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 22. kvě 2014 19:45:24

V pohodě ;)
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti