iNew V3 - Obecná diskuzeiNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Odpovědět

djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » pát 23. kvě 2014 4:20:50

Dá se něco dělat, abych po tech 3 SMS se neprevedlo na mms? Teda kromě toho nepsat, tak dlouhé SMS :-D
Naposledy upravil(a) djwenda dne pát 23. kvě 2014 5:36:30, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11045
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Jumbo78 » pát 23. kvě 2014 5:25:49

Nebylo by od věci si to po sobě přečíst a opravit, ať se tomu dá rozumět.
Jestli nechceš, aby se ti SMS převáděly na MMS, použij alternativní aplikaci na SMS - já používám třeba Handcent

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HONOR 5X

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Fiktik » pát 23. kvě 2014 6:04:54

Řešením je i použití Gravity boxu. Obsahuje možnost nastavení SMS.

@telefon    


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » pát 23. kvě 2014 7:49:52

Pokiaľ nemá príjemca problémy s prijatím mms, tak odporúčam pozrieť cenník svojho operátora. U niektorých to vychádza lacnejšie už pri 2. sms. Napríklad na Slovenku Funfón má sms za 7 centov a mms za 7 centov. Keď napíšeš správu zloženú z 4sms zaplatíš 28centov a keď sa to prevedie na mms, tak len 7c. Ušetríš 21centov. Tá funkcia má veľký potenciál na ušetrenie. Pokiaľ nemáš sms zdarma :D
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » pát 23. kvě 2014 16:21:52

Jumbo78:
Díky, stahl jsem, vyhovuje ;)

Fiktik: najdu na google play ?

jjur: bohužel, mě MMS stojí 4,50 Kč a sms mam neomezené..... takže mms ne.....

Občas se mi stane, po vypnutí mobilu u aplikace SWIFTKEY, že se ztratí česká predikce a musím stáhnout znova ..... to bude asi chyba romky co ? Aplikaci mam v telefonu, ne na sd karte .....

Jo a ještě..... problem s google play : Pokud mam 3G signal, stahuji bezproblemů..... ale jakmile mi to padne na EDGE, telefon není schopny cokoliv stahnout, vždy vyskočí chyba stahování .......



Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HONOR 5X

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Fiktik » pát 23. kvě 2014 16:49:26

Na Play není, ale tady je fórum přímo pro gravity box.


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » sob 24. kvě 2014 19:54:22

LPK_CZ píše:No já teda nevím, ale je až s podivem, že mě se veškeré problémy vyhýbají (zaťukat na zuby ). Telefon se chová přesně tak jak mám nastaveno a jak požaduji - co se týče dat tak tam nemám nejmenší problém ani při 3G a ani při 2G. Nezamyká se mi a ani se data samovolně nevypínají, GPS funguje ke spokojenosti, baterie je standard a ani za nejčernější tmy mi display neprosvítá. Jediné co mě mrzí je horší lícování a tím narušení povedeného designu.
A jakou máš ROM a verzi pod baterkou?


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LPK_CZ » ned 25. kvě 2014 16:32:15

rom 1.0.7 a verze V4


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » ned 25. kvě 2014 18:50:06

Hmm, že bych downgradoval na 1.0.7? :-(

Uživatelský avatar

znt
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. kvě 2014 23:55:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus X
Tablet: ASUS Transformer Book T100HA-FU027T
Rom: Oxygen 3.1.4
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od znt » pon 26. kvě 2014 0:23:49

Ahoj, jsem tu nový a koupil jsem si první telefon s androidem a to Inew v3 :) Takže prd tomu rozumím :D Jinak pár poznatků:

1. jsem rád, že mi baterka vydrží od rána do večera, takže nic moc. Ale třeba se ta baterka nějak ustálí :)

2. až teď po přečtení tady na fóru jsem si všiml, že se mi vždy v každou celou hodinu rozsvítí displej :D Jinak za celé dva dny jsem si toho nevšiml. Telefon mám připojený na nabíječce, mám na něm nově silikonový obal a nainstaloval jsem tam teď par aplikací. Takže jedna věc by to asi mohla dělat :D protože před tím bych si toho určitě všiml kdyby to dělalo.

3. GPS jsem zkoušel jen chvíli, ale odpoledne to nechtělo najít pozici vůbec. Teď večer jsem nainstaloval GPS test, zapnul jsem to a už se to chytilo v pohodě. Navigace už se taky chytila a zatím to vůbec neskákalo. Uvidím jak to bude při jízdě v autě.

4. jinak na baterce mám 2014.04 a na mobilu je zaškrtnutý pátý měsíc. V info o telefonu jsou čísla: Verze základního pásma 2013/11/01, Verze jádra: Wed May 7 16:53:47 CST 2014, Číslo sestavení: 1.1.1

A to je po dvou dnech asi tak vše :D Pomalu si zvykám na Android a zatím tomu moc nerozumím o čem tu je reč o ROMkách atd :) Symbian a MeeGo byla pohoda, tak snad bude i Android :)
N3210 -> N3410 -> N6600 -> N6230i -> N5800 XM -> N8 -> N9 -> iNew v3 -> OnePlus X


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » pon 26. kvě 2014 9:41:52

No ROM by právě měla bejt těch 1.1.1. zajímavé. Kdes ho kupoval?

Uživatelský avatar

znt
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. kvě 2014 23:55:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus X
Tablet: ASUS Transformer Book T100HA-FU027T
Rom: Oxygen 3.1.4
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od znt » pon 26. kvě 2014 12:50:53

Kupoval jsem ho na Aukru z jednoho obchodu ze Vsetína. Byl tam už skladem. Kamarád si ho objednal z PandaWillu a má 1.0.1 a pořád se nám nedaří ho spojit z PC a nahrát něco novějšího :oops: Tak si asi nechá to co tam má :D
N3210 -> N3410 -> N6600 -> N6230i -> N5800 XM -> N8 -> N9 -> iNew v3 -> OnePlus X

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mapotn » pon 26. kvě 2014 18:44:06

romku v1.1.1 uploadoval clen fora chinaphonearena.com sem:
http://www.chinaphonearena.com/forum/Th ... 9#pid25029
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » úte 27. kvě 2014 6:12:02

Tak napjatě čekám, až tu 1.1.1 někdo testne, jestli to má smysl. ;-)


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » úte 27. kvě 2014 15:20:37

mihol píše:Tak napjatě čekám, až tu 1.1.1 někdo testne, jestli to má smysl. ;-)
Práve jsem jí tam nacpal ;)
Hlavně se mi líbí konečně ta možnost FOTA ;))))
Protože to byl muj první flash ;) Mile mě překvapilo, že v telefonu zustalo vše jak bylo, jen je nová romka a funkce ;)
Když budu mít nějaké postřehy, dám vědět.
Jdu vyzkoušet GPS protože s 1.0.9 ROM to bylo hrozné, tak snad to bude teďka lepší .....


joose
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: stř 08. led 2014 18:52:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Star1 MIUI 4.10.17

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od joose » úte 27. kvě 2014 15:53:48

Dělal si to přes flash tool - firmware upgrade?


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » úte 27. kvě 2014 15:59:35

Ano.
Stahl jsem ten archiv ......
Akorat jsem použil novější verzi flashtoolu ......
Spustil, vložil přiložený scatter ... udělal to s baterkou .... download ......
Vlastně jak mi poradil uživatel mapotn, abych to dělal podle navodu na flashtool zde na foru .... a podle toho to šlo v pohodě ;)

Vše ok, zatím ;)


joose
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: stř 08. led 2014 18:52:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Star1 MIUI 4.10.17

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od joose » úte 27. kvě 2014 16:04:02

Zrovna to tam hrnu taky :)
Tak je to tam naprosto bez problému. Uživatelské data zůstaly netknuté.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 27. kvě 2014 16:15:48

Samozřejmě že data zůstanou netknuté když v té romce nejsou.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » úte 27. kvě 2014 17:35:05

Tome testoval jsi už také v nějakém telefonu ?
Máš nějaké poznatky ?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 27. kvě 2014 18:16:43

Zatím bohužel není čas :-( tak snad až příští týden.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


joose
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: stř 08. led 2014 18:52:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Star1 MIUI 4.10.17

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od joose » úte 27. kvě 2014 19:14:47

V 1.1.1 baterka bych řekl že stále nevyřešená teď sem nabíjel a zase to skončilo z nějakých 87 na 100.
Víc sem zatím nezpozoroval


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » úte 27. kvě 2014 19:18:14

Přesunul bych debatu o 1.1.1 do topicu o romce officialni ;) ....

Uživatelský avatar

znt
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. kvě 2014 23:55:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus X
Tablet: ASUS Transformer Book T100HA-FU027T
Rom: Oxygen 3.1.4
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od znt » úte 27. kvě 2014 19:19:12

Tak já jsem zatím po 5 dnech na nic nenarazil. Jen při prvním spuštěni GPS se nechtěla najít poloha. Nainstaloval jsem GPS test a tam se to v pohodě chytnulo. Teď jsem si nainstaloval Sygic a asi v pětiminutovém testu v autě to jelo bez problémů. Jen mě teď zlobí datové připojení. Chvilku to jede chvilku ne. Tak nevím co s tím je.

Edit: Teď jsem nabíjel baterku a nabíjelo to do 88% a pak to hned naběhlo na 100%.

Edit2: Nějak jsem to nepochopil. Měl jsem baterku 100%, zkoušel jsem tam různé programy a vybil ji na 54%, dal jsem mobil nabíjet a asi po 10 minutách to ukázalo 100% :roll:
Naposledy upravil(a) znt dne úte 27. kvě 2014 23:45:05, celkem upraveno 2 x.
N3210 -> N3410 -> N6600 -> N6230i -> N5800 XM -> N8 -> N9 -> iNew v3 -> OnePlus X


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » úte 27. kvě 2014 22:31:44

Hm, takže baterka už asi nebude vyřešena nikdy. :-( Docela bych to už viděl i na HW problém nabíjecího obvodu atd.
Kdyby to aspoň vylepšilo GPS a opravilo zbytek z kupy bugů. Ale to bychom asi chtěli moc. :-/

PS: možná to tu někde je, ale hledat v těch desítkách stránek se mi to moc nechce. Co bylo za bug s tím kalendářem a jak se to řeší?
Analýzou jsem zjistil, že displej mi asi opravdu rozsvící kalendář.


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » stř 28. kvě 2014 5:38:02

Mě osobně romka pomohla....
Zase bych nestahoval kalhoty před Brodem....
Myslím, že až bude 1.1.4. Bude lepší..... Ta 1.1.1 je sice od inew, ale není oficiální.... Proto bych od ní zázraky nečekal.... Prostě udelaj pár úprav a rovnou to bouchaj do mobilů..... Kdyby byly tak vychytané a zázračné tak jsou i na stránkách inew ke stažení..... A není tam poslední 1.0.8......


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » stř 28. kvě 2014 6:26:03

A co se v ní zlepšilo?


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LPK_CZ » stř 28. kvě 2014 7:03:28

ten kalendář by měl řešit GravityBox


Rotakrem
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 21. kvě 2014 6:33:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Mobil 2 / ROM: Inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od Rotakrem » stř 28. kvě 2014 16:17:39

Máme telefon s verzí 1.1.1. i s 1.0.8. Telefony jsou dětí a co jsem mohl porovnat, tak v 1.1.1
funguje perfektně GPS a v nastavení už je položka pro automatickou aktualizaci FW.

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mapotn » stř 28. kvě 2014 20:39:00

djwenda píše:Taky to máte, pokud napíšete SMS dlouhou více jak 3 SMS, že se to automaticky převede na mms? Lze to nějak obejít?
https://github.com/pulser/xposedSMStoMMS
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host