iNew V3 - Obecná diskuzeiNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Odpovědět

joose
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: stř 08. led 2014 18:52:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Star1 MIUI 4.10.17

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od joose » úte 01. črc 2014 20:26:58

sám o tom moc nevím ale asi takto

T-Mobile 2G: GSM 900/1800 MHz 3G 2100 MHz

O2 Telefónica 2G: GSM 900/1800 MHz 3G 2100 MHz

Vodafone 2G: GSM 900/1800 MHz 3G 2100 MHz




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LivArt » úte 01. črc 2014 20:56:51

Spíš bacha na to, aby to nebylo TD-WCDMA, to tu nikdo nepoužívá.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » úte 01. črc 2014 21:01:26

joose:
díky, neměl jsem právě ponětí ....


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » sob 05. črc 2014 5:10:27



joose
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: stř 08. led 2014 18:52:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Star1 MIUI 4.10.17

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od joose » sob 05. črc 2014 9:49:39

Má taky menší rom paměť. Viděl sem ho v nějákém českém e-shopu označený jako V3c



jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » sob 05. črc 2014 11:33:42

Ani gestá to nemá a asi aj NFC. Je to odľahčená verzia iNew v3. Na oficiálnej stránke to je nazvané Inew v3-TD http://www.inewphone.com/ProductDetails_v3td.aspx
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » sob 05. črc 2014 12:25:56

V3 TD je verze s jinym WCDMA pásmem .......

Inew ONE je tento http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_InewOne.aspx

jjur: a my snad jako gesta na V3 máme fungující ? :D ;)))))))


A jinak koukám, že najednou je sekce DOWNLOAD prázdná :DD
http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » sob 05. črc 2014 16:53:09

Takže už sú 3? Pomaly začínam strácať prehľad. Tak tie ďalšie už ale ani nemajú ten senzor na gestá.
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk

Uživatelský avatar

energy100
Androiďák!
Příspěvky: 576
Registrován: ned 26. kvě 2013 17:01:50
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: One+2
Rom: CM13 by @Grarak
Bydliště: Slovensko

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od energy100 » sob 05. črc 2014 21:13:09

Podlá stránky inew sú len dve verzie, predajcovia si ich značia ako ich napadne:

V3:
http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_v3.aspx
One:
http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_InewOne.aspx

Keďže sú to oficiálne stránky výrobcu, tak by to mala byť pravda. Najskôr One budú označovať ako V3C alebo V3L... uvidíme


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » ned 06. črc 2014 8:13:31

Nááááhodou, nezkoušel jste někdo ?
http://bicgatephone.blogspot.cz/2014/05 ... -beta.html

???


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » ned 06. črc 2014 8:52:53

Tá rom sa spomína tu: http://androidforum.cz/neoficialni-rom- ... 51884.html Skúšal som ju ale nebol som veľmi spokojný. Hlavne mi vadilo, že tam nebolo originál logo pri štarte.

Nie je iNew One a iNew v3-TD to isté?
http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_InewOne.aspx a http://www.inewphone.com/ProductDetails_v3td.aspx
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » ned 06. črc 2014 8:52:53

Tá rom sa spomína tu: http://androidforum.cz/neoficialni-rom- ... 51884.html Skúšal som ju ale nebol som veľmi spokojný. Hlavne mi vadilo, že tam nebolo originál logo pri štarte.

Nie je iNew One a iNew v3-TD to isté?
http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_InewOne.aspx a http://www.inewphone.com/ProductDetails_v3td.aspx
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » ned 06. črc 2014 8:56:54

Říkam, že V3 TD je verze s jiným pásmem, co by ti tu nefungovalo ;) ( TD-WCDMA )
V3 TD má 16 GB ROM
One má jen 4 GB ROM

Jo to se omlouvám, do topicu neofiko rom jsem se nepodíval ......


-----------------
Stahl jsem zadarmo aplikaci :D na počasí a kua baterka to nějak moc nepobírá :D

http://www.androidmarket.cz/zlevneneapl ... er-zdarma/


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LPK_CZ » stř 23. črc 2014 10:49:30

Jen takový poznatek, kolem V3 a zároveň MTK6582 - utavit se nenechá :-) kompiloval jsem si v "Linux Deploy" GENTOO a přitom sledoval přes CPU-Z jak se procesor chová, zezačátku dokud byl studený tak všechny 4 jádra jely na 1,3 GHz ale postupem času jak se zahříval tak padla rychlost až k 1GHz kde zůstala, po následném ofukování větrákem se rychlost zvedla z5 na 1.3 GHz. Nevím jak jsou teploty na trotlování nastaveny ale nezdálo se mi, že by nějak extrémě žhavil když začal snižovat frekvenci.


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » stř 06. srp 2014 20:13:14

Nemá někdo postup, jak u V3 zpřístupnit v nasstavení sítě GSM only? Občas mi to celkem chybí.


djwenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 22. kvě 2014 2:14:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: INEW V3 Gold 1.1.5
Tablet: Prestigo Multipad 7.0
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od djwenda » stř 06. srp 2014 20:56:33

2G ?


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » stř 06. srp 2014 22:09:52

Jj, aby jelo jen edge, pokud je slabý signál 3G a furt vypadává.
V nastavení sitě je bohužel pouze 3g only a 3g/gsm automaticky.


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » stř 06. srp 2014 23:40:54

Máš na výber 4 možnosti:
- Engineer Mode(MTK)→ Telephony → Network Selecting → Sim1/Sim2 → GSM only
- Nastavenia → Viac → Mobilné siete → 3G service → 2G only
- Manuálne zvolenie siete - Nastavenia → Viac → Mobilné siete → Sieťový operátori → Select manually
- Niekde v Gravity box
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


mihol
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 10. dub 2013 22:06:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade - Huawei Ascend G600 - iNew V3 1.0.8 MN

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od mihol » čtv 07. srp 2014 0:07:09

- Nastavenia → Viac → Mobilné siete → 3G service → 2G only - to tam právě nemám, mám tam na výběr 3G only a automaticky 2g/3g, 2G only tam není.
- Engineer Mode(MTK)→ Telephony → Network Selecting → Sim1/Sim2 → GSM only - jo, toho jsem si při porocházení eng. mode všiml, v ručním výběru sítě máš taky pravdu, ale oboje je trochu nepohodlné.

Prostě bych rád, aby se mi volba 2G only zobrazila v Nastavenia → Viac → Mobilné siete → 3G service → 2G only. bohžel ani přepínače z markatu nepomůžou, vždycky při 2G only vyskočí do tohoto menu a tam 2g only není.


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od jjur » čtv 07. srp 2014 0:31:08

Tak potom Gravitybox má také tlačítko (widget) na prepínanie toho, ktoré si pripneš tam, kde chceš.
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


tombkiller
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. srp 2014 8:17:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od tombkiller » sob 09. srp 2014 8:22:36

Mám asi týden tento telefon,naprostá spokojenost,ale při nastavení zvuku k poslechu přes Awesome beats,vůbec nereaguje,tzn at tam nastavím sebevětší výšky nebo basy,ve zvuku se to nijak neprojevuje,nevíte někdo co stím?


stano911
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: stř 02. dub 2014 15:01:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Inew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od stano911 » sob 23. srp 2014 8:38:06

To tombkiller: stiahni si prehrávač poweramp. Ten je zatiaľ najlepší aký som mal. Na inew funguje perfektne a v kombinácii so slúchadlami xiaomi pistons je to paráda.


levorrad
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: ned 16. pro 2012 11:34:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od levorrad » úte 02. zář 2014 9:11:49

Ahoj, nevite nekdo jestli iNew V3 ma DLNA nebo nema? Na internetu nekde pisou ze nema a nekde zase ze jo...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LivArt » úte 02. zář 2014 9:14:35

To je už záležitost toho, jestli si tam aplikaci pro UPnP/DLNA nainstaluješ nebo ne.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


levorrad
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: ned 16. pro 2012 11:34:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od levorrad » stř 03. zář 2014 14:02:35

to je nejaky divny, protoze ruzne po forech ctu jak lidi pisou ze jejich telefon treba nepodporuje DLNA a nekdo za jo... A u ruznych specifikaci telefonu taky maji nektere telefony napsano ze maji DLNA a nektere ze zase nemaji... Takze ty rikas ze je to pouze otazka doinstalovani a muze teda DLNA podporovat kazdy (bavime se tady o novych modelech) mobil?


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od LPK_CZ » stř 03. zář 2014 14:11:57

ano je to přesně tak, po doinstalování apky https://play.google.com/store/apps/deta ... ediaserver zjíská tuto funkci prakticky libovolné zařízení.

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: iNew V3 QuadCore 1.3GHz,1GB RAM,16GB ROM,NFC,OTG, 5" Gorilla

Příspěvek od marus » pát 05. pro 2014 15:53:27

Jako odlehčená verze V3C za $100 se mi jeví jako velmi dobrá nabídka.

Sice má kompromisy, ale zkousnutelné.

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host