iNew V3 - Obecná diskuzeZávady a problémy s iNew V3

Odpovědět
Uživatelský avatar

kralovicek
Robot
Příspěvky: 1243
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od kralovicek » ned 19. říj 2014 11:57:36

tronda píše:ono i kdyby jsi ho neutopil tak ti stejně něco odejde, je to prostě čína a cena odpovídá kvalitě.
Tvl kdyby.... Nafackuj si za tento koment. :facepalm:





Franik v3
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 19. srp 2014 19:53:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: iNew V3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Franik v3 » pon 20. říj 2014 20:49:30

Tak první závada na V3 po 2měsících odešel repráček už skoro nebylo slyšet zvonění a hudbu, telefon jsem zaslal na reklamaci. Chvilku jsem zvažoval vyměnit si ho sám, ale když je to kupovaný od českýho prodejce a byl zde skladem tak nakonec reklamace.


Ivorius
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 07. pro 2013 14:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew V3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Ivorius » pát 24. říj 2014 10:32:04

Tak po pár měsících spokojeného používání se začala vyskytovat nepříjemná chyba. Telefon se po zapnutí zasekne (po pár vteřinách, minutách) a nejde nic jiného než vytáhnout baterku. Několikrát se mi kousl hned při spouštění (jak se tam točí to kolečko). Telefon mi nespadl ani nic podobného. Problémy začaly poté, co jsem si z mobilu do PC přenášel fotky, ale nevím jestli to spolu může nějak souviset.

Používám rom v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz - připomenu že několik měsíců bez problému. Žádnou novou aplikaci jsem neinstaloval, možná ale mohl proběhnout nějaký update aplikací. Chtěl jsem zkusit obnovit tovární data, ale těsně před tím se mi to sekne. :twisted:

Vytáhl jsem simky, kartu ale nic nepomáhá.


Michalkalensky
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 30. zář 2012 12:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3
Rom: MIUI V6

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Michalkalensky » sob 25. říj 2014 10:18:44

Mohu se zeptat má tu někdo iNew V3 ve zlaté barvě? Pokud ano máte na zadním krytu napsáno logo iNew?? Děkuji!
Xiaomi Mi3 -- MIUI V6

Prodám nový Xiaomi MiBand a klíč k navigaci Sygic.

Uživatelský avatar

kralovicek
Robot
Příspěvky: 1243
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od kralovicek » sob 25. říj 2014 10:31:23

Ivorius píše:.... nejde nic jiného než vytáhnout baterku. Chtěl jsem zkusit obnovit tovární data, ale těsně před tím se mi to sekne. :twisted:
Vytáhl jsem simky, kartu ale nic nepomáhá.
pokud nemas problem s obnovou do zakladniho nastaveni, dej tam jinou romku pres PC ci recovery



Ivorius
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 07. pro 2013 14:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew V3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Ivorius » úte 28. říj 2014 7:35:32

Zkusil jsem obnovit tovární nastavení a od té doby se už dostanu jen na tu úvodní animaci jak se točí kolečko :evil: SPLFlashtool mi mobil nechce vůbec načíst, zkusím ještě na jiném PC ale asi mi nezbyde než ho poslat na reklamaci.

Uživatelský avatar

kralovicek
Robot
Příspěvky: 1243
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od kralovicek » úte 28. říj 2014 7:38:15

kdyz ho pripojis k PC via USB, detekuje PC telefon?


tombkiller
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. srp 2014 8:17:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od tombkiller » úte 28. říj 2014 19:47:27

Michalkalensky píše:Mohu se zeptat má tu někdo iNew V3 ve zlaté barvě? Pokud ano máte na zadním krytu napsáno logo iNew?? Děkuji!
Koupil jsem manželce zlatou variantu a logo taky nemá.Takže to asi na zlatou nedávají :)


Ivorius
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 07. pro 2013 14:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Inew V3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Ivorius » úte 28. říj 2014 20:41:49

Ano, respektive začne telefon nabíjet.

Podařilo se mi upgradovat na http://www.needrom.com/download/inew-v3-1-0-13/ (format all + download), nicméně problém to nevyřešilo. Zapnu telefon, kolečko se začne točit a po chvíli se kousne. Narozdíl od předchozí verze se po chvíli však restartne a začne od znovu.


robert.kulda
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. říj 2014 21:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo a7010a48

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od robert.kulda » úte 28. říj 2014 21:06:05

Michalkalensky píše:Mohu se zeptat má tu někdo iNew V3 ve zlaté barvě? Pokud ano máte na zadním krytu napsáno logo iNew?? Děkuji!

Já mám zlatý a logo mám pod objektivem uprostřed asi 2 cm, je stříbrné :-)


mour
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 23. led 2014 18:33:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8Lite

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od mour » stř 29. říj 2014 17:28:28

Ivorius píše:Zkusil jsem obnovit tovární nastavení a od té doby se už dostanu jen na tu úvodní animaci jak se točí kolečko :evil: SPLFlashtool mi mobil nechce vůbec načíst, zkusím ještě na jiném PC ale asi mi nezbyde než ho poslat na reklamaci.
Už jsem to tady jednou řešil: Z vlastní zkušenosti, kdy jsem nad stejným problémem ztratil spoustu času (různá fóra, přeflešovávání atd) a bez výsledku,
doporučuji pokud máš v záruce - zaslat panu Ťangovi nebo lépe pokud jsi koupil v čechách panu Novákovi. Z Číny mi došel opravený telefon(sice celkem po 2 měsících vč. odeslání) a funguje bez problému. Problém zaseknutých startovních animací či náhlé mrznutí během chodu a nemožnost zapnutí telefonu bez vytažení baterky je typický projev určený pro reklamaci, fleshováním nevyřešíš..


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » čtv 30. říj 2014 7:44:21

Prosím vás, mám kitkat rom a keď zapnem mobilné dáta tak mi nefungujú. Mohli by ste mi povedať čím to je? Ďakujem

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od LivArt » čtv 30. říj 2014 7:51:17

Máš správně nastavený přístupový údaje?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2343
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od aldabubo » čtv 30. říj 2014 8:18:04

Zkontroluj APN nastavení. Podrobný popis najdeš v návodech, které jsem sepsal na androidexpert.cz
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od LPK_CZ » čtv 30. říj 2014 11:38:00

Šimon97 píše:Prosím vás, mám kitkat rom a keď zapnem mobilné dáta tak mi nefungujú. Mohli by ste mi povedať čím to je? Ďakujem
a kdy se ti tozačalo projevovat ??? Nemáš náhodou simku od T-mobile ? Maji nějaký problém a kolegovi taky přestal fungovat mobilní net, sice se telefon tváří, že je připojen na H+ ale ani netne. Projevuje se to jen u někoho a technici z T na tom prý pracujou (cca 2 dni) - já mám kliku a na mojí datové simce to frčí v pohodě (i na jeho telefonu kde mu mobilní data s jeho kartou nefrčí).


Michalkalensky
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 30. zář 2012 12:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3
Rom: MIUI V6

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Michalkalensky » pát 31. říj 2014 21:51:36

tombkiller píše:
Michalkalensky píše:Mohu se zeptat má tu někdo iNew V3 ve zlaté barvě? Pokud ano máte na zadním krytu napsáno logo iNew?? Děkuji!
Koupil jsem manželce zlatou variantu a logo taky nemá.Takže to asi na zlatou nedávají :)
Kde jsi kupoval?
Xiaomi Mi3 -- MIUI V6

Prodám nový Xiaomi MiBand a klíč k navigaci Sygic.


tombkiller
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. srp 2014 8:17:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od tombkiller » ned 02. lis 2014 10:26:11

Od jednoho maníka na aukru,takže ti neřeknu odkud to přesně bral on,ale podle mně zhruba z oblasti kde se nachází Čína :lol:

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Michalkalensky
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 30. zář 2012 12:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3
Rom: MIUI V6

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Michalkalensky » pon 03. lis 2014 18:42:33

Nebyl to náhodou Android-Asistent (Filiny) ??
Xiaomi Mi3 -- MIUI V6

Prodám nový Xiaomi MiBand a klíč k navigaci Sygic.


robert.kulda
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. říj 2014 21:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo a7010a48

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od robert.kulda » pon 03. lis 2014 20:39:49

Ja mam od Filiniho a logo na zlatém mám :lol:


Michalkalensky
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 30. zář 2012 12:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3
Rom: MIUI V6

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Michalkalensky » pon 03. lis 2014 22:46:35

Já od něho mám také a vzadu logo iNew není a taky tam dole na krytu vedle těch znaků chybí nápis NFC. Není to fake?
Xiaomi Mi3 -- MIUI V6

Prodám nový Xiaomi MiBand a klíč k navigaci Sygic.


robert.kulda
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. říj 2014 21:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo a7010a48

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od robert.kulda » úte 04. lis 2014 9:20:30

To se musíš zeptat jeho. Jám mám logo i napis NFC


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od disius » úte 04. lis 2014 15:39:09

Potreboval by som poradit. Kupil som si TV smart stick (DLNA). Vsetko funguje relativne fajn az na obcasne zamrznutie ovladacej aplikacie (EZ Cast2), ale ine ma trapi. Ked si pustim z mobilu film na TV, tak chvilu to hra a potom sa to zrazu prerusi. Vizera to tak, ako keby sa wi-fi v mobile prepla do setriaceho rezimu a prestala vysielat. V nastaveniach wi-fi mam zaskrtnute "Ponechat pripojenie Wi-fi zapnute v rezime spanku - nikdy" ... ale v podstate akekolvek nastavenie som pouzil (vzdy/Iba pocas napajania/nikdy) tak mi to takto po case vypne. Viete mi niekto poradit co s tym?
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


Michalkalensky
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: ned 30. zář 2012 12:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3
Rom: MIUI V6

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Michalkalensky » úte 04. lis 2014 16:17:28

robert.kulda píše:To se musíš zeptat jeho. Jám mám logo i napis NFC
Napsal jsem mu. A on mi odepsal, že kryt může být odfláknutý a že ho dodavatel nepodvádí to je celý :DDD
Xiaomi Mi3 -- MIUI V6

Prodám nový Xiaomi MiBand a klíč k navigaci Sygic.


robert.kulda
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 09. říj 2014 21:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo a7010a48

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od robert.kulda » úte 04. lis 2014 16:29:23

Filiny je seriozní, myslím, že by tě vědomě nepodvedl.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 04. lis 2014 17:07:47

Ale jak je vidět tak o tom moc neví :-)

Pro Čínu se dělal tem samej telefon bez NFC a hold když něměli kryty s potiskem, tak dávali i pro mezinárodní verzi kryty bez potisku. Nic víc a nic méně.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


tombkiller
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. srp 2014 8:17:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od tombkiller » úte 04. lis 2014 18:42:28

Jo,mám to od filliniho,dokonce jsem kupoval od něho 2 telefony i new,sice jeden bílý a jeden zlatý a na tom bílém to mám a na tom zlatém to není,ale taky si nemyslím že to bude nějaký fake,podle mně bere od jednoho a toho samého prodejce.Nicméně v antutu benchmarku jde ověřit jestli telefon není jenom kopie.


roy100
Droid
Příspěvky: 1516
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od roy100 » úte 04. lis 2014 19:22:44

Když myslíš.... Možná by ses divil o čem všem dokáže Číňan přesvědčit Antutu.


Checkpoint
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 05. led 2014 22:24:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3-E - KK 1.0.13

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Checkpoint » ned 09. lis 2014 11:42:42

Zdravím,

začal jsem mít problémy se svou Vé trojkou. Telefon jsem kupoval v MNShopu na konci ledna tohoto roku. Ze začátku fungoval dobře, po čase jsem si tam hodil ROMku 1.0.3 a také bez problémů. Jediné co nikdy nefungovalo bylo GPS, vždy šlo jen se zapnutými daty, ale nikdy jsem se nedostal k tomu, abych to nějak pořádně řešil, pro život jsem to nutně nepotřeboval a časem se objevila upravená 1.0.8 s upraveným GPS právě také od Tomáše, tak jsem si říkal, že až najdu čas, tak ROMku přeinstaluji a určitě už GPS půjde.

Někdy před 14ti dny jsem si na telefon nasadil originální flip case, protože jsem si sloupnul fólii z displeje a náhradní jsem neměl, tak aby displej aspoň něco chránilo. Ne že by to bylo důležité pro příběh (nebo?). Problémy s telefonem začali, že když jsem otevřel flip case, tak se mi telefon třeba vůbec nerozsvítil, odemknul se třeba až na několikáté stisknutí tlačítka. Když mi někdo volal, přes okýnko ve flip case nešlo telefon přijmout, displej nereagoval. Když jsem flip case otevřel, zůstala tlačítka pro přijetí hovoru v místě okénka a objevili se i nová, v dolní části displeje jako normálně, ani jedna ale nereagovala na dotyk. Pomohlo až vyjmutí baterky. Pak se stávalo že když jsem zapínal telefon, tak jsem se třeba nedostal přes iNew logo a musel jsem znovu vyjmout a vložit baterku. Když už jsem se dostal do telefonu, pořád padaly aplikace (launcher, google aps,...), pořád padal signál a někdy se stalo, že třeba na 35% baterie se telefon vypnul a nešel zapnout, až třeba po 15ti minutách nabíjení se objevila ikonka baterky, a šel zapnout.

Řekl jsem si že tam bude něco špatně, tak jsem na telefon nainstaloval zmíněnou 1.0.8 ROMku od MNShopu s vylepšení GPS. Instalace (podle mě a podle návodu) proběhla v pořádku, až na dvě věci. GPS stále nefunguje, v předinstalovaném GPS testu se dostanu maximálně na 13 satelitů in view, nikdy žádný in Use, i mapy se fixnou až s daty atd. Jakmile jsem navíc opustil domov, opět vypadnul signál, aplikace začaly šílet, padat, a zase pomohl až restart. Zvláštní je, že bych přísahal, že doma vše funguje správně, ale jakmile vylezu ven, telefon začne bláznit. Aplikace WhatsApp navíc třeba pořád hlásí, že je špatné systémové datum telefonu, přitom... není. Reset továrního nastavení telefon možná trochu uklidnil, výpadky už nejsou tak časté, ale pořád jsou a na telefon se nedá spolehnout. Jediné, co používám ze zálohy ze staré romky jsou SMSky, kontakty a takové věci, žádné aplikace, zkoušel jsem fungovat i s vyndanou paměťovou kartou, ale žádná změna.

To bude asi všechno co mě napadá. Budu vděčný když si ten román někdo přečte a třeba i poradí, jsem celkem zoufalý...


Djaak
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 01. zář 2010 0:21:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od Djaak » pon 17. lis 2014 19:53:15

Zdravím, nemá někdo problém s vypadáváním GSM signálu na obou slotech pro SIM. Jedna je O2 druhá SIM je Vodafone. Cca 5x za den telefon ztratí signál a po několika desítkách minut se opět přihlásí na síť. Díky za reakce.


robertas
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: pon 20. led 2014 0:28:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 6 H60-L02 - B532
Mobil 2 / ROM: Nubia Z7 Mini _ ROM v.1.76
Tablet: SONY Xperia Z3 Compact Tablet

Re: Závady a problémy s iNew V3

Příspěvek od robertas » pon 17. lis 2014 20:16:54

Vsimol som si, ze mne sa to stava tiez. Na display sa to javi ze signal nema ani jedna karta, ikonky su prazdne s cervenym krizikom, ale ak prichadza hovor pri takomto stave, normalne sa da hovor prijat a telefonovat. To iste bolo ak som sa pokusil volat ja. Hovor sa uskutocnil a zvuk bol v dobrej kvalite. Je to zvlastne, ako divoko sa sprava tento telefon.

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti