iNew V3 - Obecná diskuzeSamovolne zapinani displaye

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kowaltsky
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 22. srp 2010 14:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3
Mobil 2 / ROM: HTC Desire X
Rom: 1.0.13

Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od kowaltsky » úte 21. říj 2014 15:24:49

Dobry den,

Dnes jsem si vsiml, ze u meho iNew se sam cas od casu zapne display - jen tak, samovolne.
Jde se toho nejak zbavit?
Mam rom 1.0.13 KK





VWKamca
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 13. srp 2014 5:26:57
Reputace: 0

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od VWKamca » úte 21. říj 2014 15:27:37

Dela mi to taky obcas se ztrati wifi a kdyz ji zase najde tak se rozne displej.

@telefon    


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od ludekbrno » úte 21. říj 2014 15:32:06

Nejspíš to dělá nějaká aplikace.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
kowaltsky
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 22. srp 2010 14:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3
Mobil 2 / ROM: HTC Desire X
Rom: 1.0.13

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od kowaltsky » úte 21. říj 2014 18:06:22

Tak aplikaci muzu spolehlive vyloucit.
Mam ty same appky, co na mem starem Desire X a tam se dispaly nerozl ani jednou za rok (samovolne)

Uživatelský avatar

kostinqo
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: pon 10. bře 2014 14:54:57
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iNEW v3
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade / MIUI v 5

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od kostinqo » úte 21. říj 2014 18:35:59

mne robí to isté pri vypadku pripadne zmene kvality siete ....cize ak mas nadstavene automaticke zvolenie siete 2G/3G tak ked si niekde kde to stále skáče tá sieť bud na obyčajnú alebo 3G poprípade kde ti vypadáva signál bude sa ti rozsviecovať display ...neviem prečo to robí... :facepalm:



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od ludekbrno » úte 21. říj 2014 18:43:45

kowaltsky píše:Tak aplikaci muzu spolehlive vyloucit.
Mam ty same appky, co na mem starem Desire X a tam se dispaly nerozl ani jednou za rok (samovolne)
Ne, to fakt nevylučuješ :-) To byl jiný hardware a jiný systém, takže se tam aplikace mohky chovat mírně odlišně. Každopádně jsou jen dvě možnosti. Buď je to chyba systému nebo to dělá aplikace.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

znt
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. kvě 2014 23:55:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus X
Tablet: ASUS Transformer Book T100HA-FU027T
Rom: Oxygen 3.1.4
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od znt » úte 21. říj 2014 19:09:28

To asi dělá všem. Mě to dělá nejčastěji, když mám zapnutý net a ještě se vždy displej rozsvítí v 0:00.
N3210 -> N3410 -> N6600 -> N6230i -> N5800 XM -> N8 -> N9 -> iNew v3 -> OnePlus X


Gambac
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: stř 23. led 2013 16:57:22
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od Gambac » úte 21. říj 2014 19:21:31

Presne v 0:00 se mne rozvecovalo THL W8 :lol:

Uživatelský avatar

kralovicek
Robot
Příspěvky: 1243
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od kralovicek » úte 21. říj 2014 19:26:20

Myslim ze se to nekde resi a je to chyba systemu.
Nekde nekdo psal ze snad pres gravitybox ci xposed(nekamenujte me ty apky neznam) nekdo psal ze to jde vyresit.....


groovred
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: ned 03. bře 2013 15:11:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: inew V3
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od groovred » stř 22. říj 2014 19:27:32

Taky mi to dělá :roll:


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: Samovolne zapinani displaye

Příspěvek od jjur » ned 26. říj 2014 8:17:06

Spusti túto aplikáciu, tá ti po čase ukáže čo to robí - https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host