iNew V3 - Obecná diskuzeiNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm


tom11
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 18. čer 2014 20:46:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4 Advanced

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od tom11 » pát 30. led 2015 9:32:22

To vím, že nepotřebuji na flash ROM recowery, jen jsem uváděl závadu telefonu. Flash official Rom provedu v programu Flashtool. Potřebuji však ovladače na MTK6592 které ručně nainstaluji do PC, bez ovladačů prostě telefon nebudu moc flashnout. Prosím nemáte někdo MTK6592 drivers (ovladače), operační systém v PC WIN7.




Uživatelský avatar

znt
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. kvě 2014 23:55:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus X
Tablet: ASUS Transformer Book T100HA-FU027T
Rom: Oxygen 3.1.4
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od znt » pát 30. led 2015 22:18:11

N3210 -> N3410 -> N6600 -> N6230i -> N5800 XM -> N8 -> N9 -> iNew v3 -> OnePlus X


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od jjur » ned 01. úno 2015 23:04:40

Originál ovládače http://ulozto.cz/x3P63j7K/driver-rar
Alebo môžeš skúsiť tieto samorozbaľovacie. Urobil som ich dávnejšie, neviem či fungujú, ale ešte sa na ne nikto nestažoval :lol:
32bit - http://ulozto.cz/xuaCGgYt/inew-v3-sp-fl ... -32bit-msi
64bit - http://ulozto.cz/xxMbmdEa/inew-v3-sp-fl ... -64bit-msi
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


tom11
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 18. čer 2014 20:46:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4 Advanced

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od tom11 » sob 07. úno 2015 20:41:52

Díky moc za ochotu: :palec:


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 12. úno 2015 19:05:49

Ahoj všem,

u manželčina telefonu jsem se pral s malou citlivostí wifi a jejím padáním - na radu chytré kolegyně jsem vypnul doma na routeru n-kovou Wifi (sice se zpomalila síť - ale to mne zase tak netrápí) a přestalo se to rozpadat, takže u manželky spokojenost...


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od LivArt » pon 16. úno 2015 7:13:39

Tak tam máš nějaký rušení. Přes nějaký Wi-Fi analyzer by ses dozvěděl víc.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » pon 16. úno 2015 9:29:41

Ahoj,
že celý pásmo je u nás zarušený, vím, najít aspoň trochu volný kanál pro wifi je magie, mezi 15 sítěmi, které mám po bytě dohledatelné, se hledá těžko.
Takže řeším důsledek, protože příčinu nevyřeším.

Nicméně musím zkonstatovat, že V3+ je na horší signál wifi více háklivý, všechny ostatní přístroje doma se s tím popraly lépe.


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 19. úno 2015 22:41:01

Ahoj,
Tak jsem provedl upgrade na V9.
Postup jsem našel na needrom.com .
V9 není ke stažení, je jako OTA update na V7, takže je třeba přes flashtool downgrade a pak se objeví OTA na V9.

První pocity: Menu je světlé a připomíná MIUI a v Antutu je vysledek 27985! Wow...


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od jjur » pát 20. úno 2015 17:25:55

A akú romku si tam flashol? Pošleš odkaz?
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » pát 20. úno 2015 17:43:24

flashoval jsem tenhle: http://pan.baidu.com/s/1jG9U0Nc
a pak už byl dostupný OTA update ne V9.

Jo, ale jsem ho ještě nerootnul, ale počítám, že iRoot to dá...


Big_Eye
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: pát 10. kvě 2013 21:36:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE 970
Rom: Lewa

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od Big_Eye » pát 27. bře 2015 14:07:53

Ak má niekto zaujem (smazáno)
EDIT by jumbo78: Na prodej tu máme bazar! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!


sramo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 04. říj 2011 16:41:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3+

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od sramo » stř 13. kvě 2015 10:42:54

Tak jsem se taky stal hrdym majitelem iNew V3+ ;) Presel jsem z Moto G, ktera me stavala kvuli male pameti (nema pametovky), tak jsem mel v softwarove optimalizaci nastavenou dost vysokou latku... Proto me ted nekdy iNew stve, ze nedala to, co by mel a trapi me par vecma - obcas ztaci signal a musim jej restartovat, pri hovoru nefunguje sluchatko a musim taky restartovat, dost divna gps (Google mapy) a trochu slabsi wifi. Mate taky podobne trable a jak s nima pripadne bojujete? :) Jinak dizajnove je to super foun a i vykonem se nema vubec za co stydet!! Obecne koupe nelituju a jen si na nej musim trochu zvyknout ;)


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 14. kvě 2015 10:22:35

Ahoj,

už máme doma 2x iNew V3+, takže jsem schopen srovnávat kusy...

Ztrácení signálu NENÍ normální, popisují to nějací lidé na needrom, a jako řešení tam měli přepnout do módu letadlo a zpět...
Podle mne se jedná o závadu.

Nefunkční sluchátko při hovoru jsme taky nezaznamenali, a to žena denně provolá desítky minut.

GPS moc nevím, polohu mi najde, ale moc jsem ji ještě nezkoušel. Příští týden začnu používat telefon jako tracker na koloběžce, tak uvidím.

Wifi jsem tady ve fóru popisoval, je málo citlivá a v zarušeném prostředí to úplně nedává. Jediné, co pomohlo, bylo vypnout na routeru n-kovou wifi normu, g-čko je sice pomalejší, ale o to robustnější...

Pokud Tě trápí kvalita Tvého kusu a máš-li možnost, reklamuj. To co popisuješ (vypadávání sítě, nefunkční sluchátko), je závada Tvého kusu a ne obecná vlastnost.


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od disius » čtv 14. kvě 2015 12:01:55

Nefunkcne sluchatko urcite nieje bezna zalezitost u tohto telefonu..
Mne sa nieco podobne stalo teraz. Konkretne na jednej simke (micro) ked mi niekto volal alebo ja niekomu tak mi nefungovalo sluchatko, ale len na niektore cisla. Proste niektore hovory mi islo vsetko OK, ale iste telefonne cisla som jednoducho nic nepocul, skusal som kadeco, ale nakoniec zabral az "Factory reset"... Potom uz vsetko co sa tyka telefonatov islo fajn.
Avsak stretol som sa s dalsim problemom ktory som pred tym nemal. Niektore apky mi jednoducho neukazuje medzi miniaplikaciami, cize si ich nemozem vyhodit na plochu. Specialne ma to stve u aplikacie na pocasie, pretoze som zvyknuty mat widget s aktualnym pocasim priamo na ploche. Neviete mi niekto poradit co s tym?
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 14. kvě 2015 12:06:30

disius: nepřesunul jsi ty appky někam jinam (na kartu)?
Mě se tohle stávalo u starého Lenova, kde jsem měl málo místa a na kartu přesouval, co se dalo. Ale pokud měla appka widget, tak v tu chvíli nebyl dostupný...


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od disius » čtv 14. kvě 2015 12:34:44

Omart, dakujem..Mal si uplnu pravdu, pred tym som to mal v pameti telefonu a teraz na SD karte, ked som to presunul tak vsetko zacalo fungovat ako ma. Dobra rada nad zlato :palec:
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 14. kvě 2015 12:45:35

Aspoň, že to není žádná záhada.
Ale V3+ má tolik místa, že bych fakt nějaké přesouvání na kartu neřešil...


disius
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od disius » čtv 14. kvě 2015 12:57:24

No len ja som si prednastavil ukladanie na SD koli fotkam, lebo dost fotievam... Neuvedomil som si ze apkam to moze robit problem. ALe tak uz teraz si dam bacha.
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini->OnePlus 5


sevcovic
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 08. lis 2014 14:09:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3+

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od sevcovic » úte 19. kvě 2015 6:10:30

omart píše:GPS moc nevím, polohu mi najde, ale moc jsem ji ještě nezkoušel. Příští týden začnu používat telefon jako tracker na koloběžce, tak uvidím.
Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s trackerem? Používám na brusle, běh atd.. ale signál skáče i několik desítek metrů vedle takže výsledný výkres cesty je dost zkreslený a hlavně celkové km nesouhlasí.

Nemáte někdo radu jak vylepšit nebo zlepšit stabilitu GPS?


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » pát 22. kvě 2015 9:46:43

tak jsem se trochu dostal k testování.

Zkusil jsem nejdříve googlí "My tracks" a chovaly se, tak jak píšeš - trasa skákala a pořádně to neměřilo.
Zkusil jsem nainstalovat GPS fix a jednu trasu nechal jenom běžet tohle.

Chtěl jsem zkusit opět "My tracks", ale poslední update je úplně zneškodnil, takže úplně objektivní test to není, protože jsem musel vyměnit trackovací appku.
Nainstaloval jsem Runtastic road bike a zatím vše vypadá, že se trackuje +- OK, na metr to přesné není, ale nikam to neskáče a neulétává...
Takže bych být Tebou zkusil GPS fix a pak by se asi vidělo...


sramo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 04. říj 2011 16:41:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3+

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od sramo » sob 13. čer 2015 5:20:14

Dik za reakce ;) Tak jsem podle rady zkusil Factory Reset a sluchatko od te doby neblbne!! Takze nejvetsi neduh je vyreseny... Co me ale porad dost trapi je strata signalu. Verim, ze by to vyresila zmena firmwaru - nemate zkusenosti s alternativou ofiko fw pro tenhle telefon??


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » sob 13. čer 2015 10:01:57

Ahoj,
Na nějakou alternativní ROM jsem nenarazil, jen někde nějaký divný Lolipop z podivného zdroje. A ten bych fakt asi neriskoval...
Ztráta signálu je kus od kusu - můj ani manželčin ten problém nemá, spíše bych řešil reklamaci. Pokud ho máš koupenej tady, neřešil bych to vůbec, pokud z Číny, obrátil bych se na obchodníka a zkusil s ním najít nějakou schůdnou cestu.

Jinak já jsem naprosto spokojen, teď jsem ho jen trochu dotunil GravityBoxem k obrazu svému...


sramo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 04. říj 2011 16:41:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3+

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od sramo » pon 15. čer 2015 6:34:26

Prave na ten jsem narazil taky a moc se mi riskovat nechcenechce :roll: telefon jsem koupil pres cinsky Coolicool, ale tedka jsem na Zelandu, tak bych to musel nejak slozite posilat... Resil jste s nimi nekdo reklamaci?


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » pon 15. čer 2015 12:52:14

Zkus, co bylo popsáno tady http://www.chinaphonearena.com/forum/Th ... 8#pid41948

To poslední vypadá jako řešení...


sramo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 04. říj 2011 16:41:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3+

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od sramo » čtv 18. čer 2015 9:07:28

Dik za tip! Urcite to v nejblizsi mozne dobe zkusim!! Teda jen jak rootnu telefon, abych se k tomu potrebnemu souboru dostal ;)
Btw, mel jsem za to, ze rootovani se dela prehranim "upraveneho" fw. Kdyz jsem ale nic moc nenasel, tak jak do nej muzu dostat root prava?


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » čtv 18. čer 2015 9:13:47

Já telefon rootoval iRootem, myslím, že jsem tu už i návod dával.


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » stř 01. črc 2015 13:53:15

Na needrom.com se objevilo MIUI v6, ale teď nemám ani čas ani prostor to vyzkoušet.

Zkusíte to někdo?

-------------------------
update:

Tak se na needrom.com objevila další verze CXQ_V3A_INEW_V11 a zároveň se mi objevila i v telefonu jako OTA (ale co se změnilo nevím, changelog nikde). Vše funguje, výkon stále stejný, chyby jsem nenalezl.

A ještě tam přibyla další verze MIUI v6 vytvořená z "MIUI 6 Global Stable Build V6.6.1.0.KHDMICF for Redmi Note 3G".
Ale čas na experimenty nemám, tak to zkoušet zatím nebudu...

A nakonec nějaká ruská custom ROM, u které chybí jakýkoliv popis, takže to vůbec nebudu pokoušet...
------------------------
update2:

Tak na needrom.com se roztrhl pytel s alternativními ROM, a asi nejzajímavější je MIUI 7 a port ROM z Cubot X9, které je postavena na androidu 4.4.4

Možná bych i zkusil, ale mám poněkud prasklý display a ovládám telefon myší (-: a čekám, až dorazí nový z Číny.


bahas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 29. říj 2013 19:16:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5044 duo

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od bahas » pon 21. lis 2016 20:18:05

Dobrý den.
Můžete mi někdo poradit. Známá ma tento mobil . Měla nastaveno automatické vypínáni a zapínáni. Večer se telefon normálně vypnul a ráno už naběhla uvodní znělka která se stále opakuje. Při reklamaci u prodejce mi tvrdí, že byl telefon rootnutý( což 100% nebyl , ona ho umi jen pustit a normalně použivat žádné pokusy ze systemem) a že je tam smazaný systém. Je možné aby se systém sám smazal? A je možná nějaká oprava? Moc děkuji za nějakou informaci

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon 21. lis 2016 21:22:28

Sám od sebe se system nesmaže. Můžeš ji nahrát ROM sám, postup tu najdeš nebo můžeš zaslat k nám na servis http://www.mnshop.cz/servisnilist.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale jinak to může být i mrtvá číst paměti, ale to dokážeme také zjistit.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


omart
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 11. led 2014 21:25:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone p6000 PRO 3GB
Tablet: MK809IV TV Stick

Re: iNew V3 PLUS - 5" HD IPS, MTK 6592, 16/2 GB, tenký jen 6,5mm

Příspěvek od omart » pon 29. kvě 2017 14:48:12

Nevím, jestli nejsem jedním z posledních uživatelů, ale pokud by to někoho zajímalo, pro dceru jsem do telefonu nahrál

https://www.needrom.com/download/resurr ... -20160520/

a musím říci: super, stabilní funkční Android 6, kterého se na svůj Elephone asi nikdy nedočkám...

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti