iNew V3 - Obecná diskuzeJak dostat kontakty... prasknul display

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
seldau
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 15. led 2014 15:16:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony ericsson Xperia Ray

Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od seldau » pát 18. bře 2016 23:52:55

Zdravím, jak dostanu kontakty a fotky z telefonu ? Display je černý ( prasknul ) a po připojení k pc se neobjeví žádná data. Nemám original Inew kabel používám z jiného mobilu pro nabíjení. Telefom je uzamčen pinem obrazovky. Děkuji za info....




Uživatelský avatar

ax1qwer
Moderátor
Příspěvky: 1679
Registrován: pát 12. srp 2011 17:06:01
Reputace: 98
Typ mobilu / ROM: BlackBerry Passport QWERTZ

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od ax1qwer » sob 19. bře 2016 0:36:03

Videl bych asi jedinou moznost. Pres Flashtool nahrat klasicke CWM recovery, ktere se neovlada dotykem a pak poslepu udelat kompletni backup na kartu. Zalohu si pak muzes v PC otevrit a vybrat co je potrebne.

cwm link zde: http://androidforum.cz/cwm-a-twrp-pro-i ... 51879.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vyber prvni verzi, ktera se jeste neovlada dotykem.

Je treba si na netu najit screeny k dane verzi cwm, nejlepe screeny z daneho cwm na Inew V3, popripade se tady na foru zeptat nekoho, kdo dane cwm pouziva, aby ti rekl kolikrat ktere tlacitko zmacknout.
Smartphone: BlackBerry Passport QWERTZ

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11044
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od Jumbo78 » sob 19. bře 2016 6:38:40

Přes adb by to mohlo jít
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1100
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo X

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od policak » sob 19. bře 2016 9:05:09

kolikrat uz jsem tyto dotazy cetl a kolikrat jsem premyslel, proc si nekdo koupi smartphone a kontakty nezalohuje na Google ucet...
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 869
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od |Mio| » sob 19. bře 2016 10:26:11

Tohle tema bych tu nenacinal, bylo by to tu samy ot.

Jestli ten telefon nejevi znamky zivota kdyz se pripoji kabelem k PC, tedy PC vubec nic nezaregistruje, pak mozna nejde ani zapnout.

Tak jako tak jestli ti to za to stoji resil bych to pres servis, bud oprava, nebo docasne funkcni display a zaloha kontaktu.


Uživatelský avatar

ax1qwer
Moderátor
Příspěvky: 1679
Registrován: pát 12. srp 2011 17:06:01
Reputace: 98
Typ mobilu / ROM: BlackBerry Passport QWERTZ

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od ax1qwer » sob 19. bře 2016 12:43:35

Jumbo78 píše:Přes adb by to mohlo jít
Jen v pripade, ze ma zaple ladeni usb, coz mit nemusi. Nevim, zda by kvuli spravnemu fungovani adb nemusel telefon nejdrive odemknout gestem. V mem pripade na 5.1 LP je jeste nutne potvrdit ladeni na obrazovce smartphonu, jinak pise v adb devices : unauthorized.

To cwm je podle me nejsnazsi volba.
Smartphone: BlackBerry Passport QWERTZ

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1100
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo X

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od policak » sob 19. bře 2016 13:16:32

On by panacek nejdriv musel nejak regovat. Z toho jeho popisu, ze nejdou videt zadana data po pripojeni k PC nejde moc poznat, protoze to taky muze znamenat, ze krome displeje zlomil i desku, mobil nejde detekovat a pak ma po starostech.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


DallasCZ
Androiďák!
Příspěvky: 618
Registrován: čtv 08. pro 2011 15:07:33
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: google nexus S i9023
Tablet: Cube U30GT
Rom: viz. podpis

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od DallasCZ » sob 19. bře 2016 14:08:00

myphoneexplorer nainstalovat z google play z pc do mobilu (jestli jede a je prasklej jen display). Pak nainstalovat do pc myphoneexplorer a spustit a pripojit mobil k pc.
TELEFON 1:ALCATEL OneTouch IDOL 3, 5.5, stock 5.0.2 root,TWRP
TELEFON 2:Lenovo VIBE P1m, stock S027
TABLET 1:Cube U30GT-H, [4.2.2] AOSP OMA ROM, CWM, root.
TABLET 2:Lenovo Yoga tablet 2, 10.0, stock 5.0.1

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7624
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od Cleric » sob 19. bře 2016 14:11:07

Nepomůže, v telefonu jej musíš potvrdit a pak tě to pustí dál.


Autor tohoto vlákna
seldau
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 15. led 2014 15:16:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony ericsson Xperia Ray

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od seldau » ned 20. bře 2016 14:44:45

policak píše:On by panacek nejdriv musel nejak regovat. Z toho jeho popisu, ze nejdou videt zadana data po pripojeni k PC nejde moc poznat, protoze to taky muze znamenat, ze krome displeje zlomil i desku, mobil nejde detekovat a pak ma po starostech.
Omlouvám se, ale nejsem z těch lidí co sedí každý den u počítače dávám přednost radostnějším věcem. Jinak telefon plně funguje. Display jsem zlomil. Prasklo mi dotykové sklo které je přilepené UV lepidlem na displeji. Sklo jsem ohřál fenem aby lepidlo změklo a pomalu jsem odlepoval sklo bohužel displej jsem prasknul. To´t vše.


Autor tohoto vlákna
seldau
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 15. led 2014 15:16:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony ericsson Xperia Ray

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od seldau » ned 20. bře 2016 14:47:19

Jinak Vám všem moc děkuji za komentáře. Objednal sem nový display s dotykem a komplet vyměním. Data jsem zálohoval ale už je to delší dobu ty novější kontakty a fotky v záloze nemám.

Uživatelský avatar

ax1qwer
Moderátor
Příspěvky: 1679
Registrován: pát 12. srp 2011 17:06:01
Reputace: 98
Typ mobilu / ROM: BlackBerry Passport QWERTZ

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od ax1qwer » ned 20. bře 2016 20:09:24

Mas moznost to zalohovat pres recovery, jak jsem psal. Vec jednoducha a za chvilku hotovo :-)
Smartphone: BlackBerry Passport QWERTZ


Franik v3
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 19. srp 2014 19:53:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: iNew V3

Re: Jak dostat kontakty... prasknul display

Příspěvek od Franik v3 » ned 17. črc 2016 13:18:06

Tak jsem s V3 taky skončil podobně. Prasklo jemně sklo, skoro neviditelně. Nejde spodní půlka displeje. Bohužel zamknuto přes znak jenž nejde napsat. Jinak funkční. Bohužel nevím jak provést zálohu třeba na paměťovku Tel. seznam. Připádně udělat zálohu na Google. Tam nějakou mám ale nevím přesně s jakého data. Pokud by měl někdo zájem přenechám zbytek na díly. Nejde hlavní repro nebo velmi slabě, prasklý displej, baterie po 2 letech je skoro KO jinak funkční. černý. Jde provest nějak ovládání např Myší nebo jinak?

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host