iNew V3 - ROM/ROOT/FW[ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Odpovědět

LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od LPK_CZ » sob 30. srp 2014 10:58:43

no ja jeste zkusim az budu mit cas, tak zazalohovat puvodni Moly /11.2013/ z JB, ktere pak naroubuju do KK. Ono ani u JB mi GPS moc dobre nefungovalo s Moly 2.2014. Po upgradu na KK je verze 6.2014 a to muze byt na nekterych telefonech problem. Ja dozfam ze se problem podari vyresit, protoze KK funguje opravdu vyborne.





robertas
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: pon 20. led 2014 0:28:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 6 H60-L02 - B532
Mobil 2 / ROM: Nubia Z7 Mini _ ROM v.1.76
Tablet: SONY Xperia Z3 Compact Tablet

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od robertas » sob 30. srp 2014 21:28:35

LPK_CZ: Co znamena "NAROUBUJU" ?????????? :-) Co sa vykona, alebo ako sa to vykona, ked si pouzil tento vyraz ????????


MufCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 30. čer 2013 0:40:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P20 Lite

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od MufCZ » sob 30. srp 2014 23:29:54

Třeba to někomu pomůže jako mě. Předcházel jsem z verze J.B 1.0.8 mnshop, kde GPS jela dobře na K.K TWRP 2.7.0.0.
Systém jede svižně, baterie vydží daleko déle, až na GPS. Zkoušel jsem všechno možné, ale nic. Pak jsem nainstaloval
program z google play - MT GPS EPO Fix. Nechal stáhnout data a čekal. První fix trval 61 sekund. Od té doby fix trvá
do 10 sekund bez dat. Zatím jsem jí testnul jen na nějakých 100 km a šlape dobře. :palec:

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1265
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kralovicek » ned 31. srp 2014 18:36:47

tak mam iNew V3 1.0.13 z NEEDROM

Nemusel sem pri flashy davat format all ale stacilo upgrade firmware!
Test GPS prosel, prvi fix 5min, pote "ihned", uvidi se po testu jak bude drzet. System bez lagu...a baterka coz je hlavni proc delam update se uvidi...

edit:
baterka zlepseni cca 20-30% po 2dnech uzivani.
Naposledy upravil(a) kralovicek dne pon 01. zář 2014 17:36:00, celkem upraveno 2 x.


robertas
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: pon 20. led 2014 0:28:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 6 H60-L02 - B532
Mobil 2 / ROM: Nubia Z7 Mini _ ROM v.1.76
Tablet: SONY Xperia Z3 Compact Tablet

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od robertas » ned 31. srp 2014 19:33:51

Asi mam smolu ...... vyskusal som vyssie spomenutu appku a aj ine, ale gps je na KK u mna hluche :-(



levorrad
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: ned 16. pro 2012 11:34:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od levorrad » pon 01. zář 2014 13:13:19

KK dobry ale krome GPS jsem taky zjistil, ze se mi nejak snizila hlasitost pri hovoru, min slysim toho kdo mi vola... nema nekdo podobny problem nebo nevi nekdo popripade jak bych mohl zvysit hlasitost? Diky

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1265
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kralovicek » pon 01. zář 2014 13:28:28

napr Viper4android umi se zvukem dobre veci, jen si nejsem jist zda dokazte nastavovat reproduktor, mrknu odpo...

edit: tak ten viper umi pracovat jen s repro a sluchatky.


pavbures
Stálý androiďák
Příspěvky: 195
Registrován: ned 03. črc 2011 19:33:31
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3C /Omni 8.1.0
Mobil 2 / ROM: iNewV3 /CM12
Tablet: Chuwi Hi8Pro

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od pavbures » pon 01. zář 2014 18:39:31

Hlasitost sluchátka (příp. repro / vyzvánění nebo i citlivost mikrofonu) by měla jít zvýšit v engineer modu jak je popsáno tady.


combat341
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 11. úno 2012 10:20:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D
Mobil 2 / ROM: INEW V3

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od combat341 » úte 02. zář 2014 9:31:58

Tak som sa odhodlal aj ja.
Prechod z 1.0.4 - bez problemov.
Použil som iba upgrade firmware! (nie format) - IMEI sa nestratili. :)
Zatial všetko funguje - GPS fix do 30s... :)
Baterka (orig.) sa nabíja do 4,35V !!! (pri JB to bolo iba do 4,2) :)
Hlasitosť hovoru je naozaj nižšia :(
Kvalita zvuku z repráku sa zhoršila :(
Antutu - 18200 :)
HTC EVO 3D
Inew V3


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » úte 02. zář 2014 13:36:58

http://www.needrom.com/download/inew-v3 ... /#comments snažím sa nainštalovať toto,wipol som všetko,nainštaloval,ale stále sa mi mobil len zapne,mám tam logo bootu,vypne a zase to isté..čo s tým mám urobiť?


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od LPK_CZ » úte 02. zář 2014 14:51:33

tak MOLY z původního JB zabrala, ale pořád to nejni žádná hitparáda. GPS už se fixuje poměrně svižně a satelitů také vidí a využívá víc, ale síla signálu je pořád mizerná ... cca o 25 - 30% nižší než u JB. Bohužel problém s GPS stále přetrvává a já už opravdu nevím proč :(

EDIT: všemožným testováním jsem ještě zjistil, že, v KK má problém načíst a využívat EPO. Při ručním stažení EPO a zapnutých datech se jakš takš fixne (síla signálu mizerná), ale jakmile vypnu data a chci fixnout tak bez šance i po hodině prostě ani ťuk a pokud se náhodou fixne tak přesnost maximálně 4 m a signál vypadává.
Přílohy
Screenshot_2014-09-02-15-47-42.png
Screenshot_2014-09-02-15-47-42.png (153.47 KiB) Zobrazeno 4499 x
Naposledy upravil(a) LPK_CZ dne stř 03. zář 2014 10:43:55, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1265
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kralovicek » stř 03. zář 2014 10:16:54

u me je divoka GPS s KK rom...resp jednou se fixne za 20s doma u okna a napr dnes rano ji to trvalo v aute nekolik min...
Jinak baterka supr!!

Uživatelský avatar

kostinqo
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: pon 10. bře 2014 14:54:57
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iNEW v3
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade / MIUI v 5

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kostinqo » pát 05. zář 2014 15:46:13

Po zavretí nejakej aplikácie alebo po prejdení na základnú obrazovku mi vypisuje ze launcher3 - teda základný launcher ktorý tam je ...prestal pracovať ...akože ked kliknem na OK tak ide dalej normálne len ja som detajlista a začína mi to vadiť kedže stále s tým niečo robím a vraciam sa na zakladnu obrazovku a podobne a stále mi to vyhadzuje ...nemáte s tým niekto tiež podobné skúsenosti ? mám KK 1.0.13.


ondrascz
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: stř 11. črc 2012 14:13:58
Reputace: 2

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od ondrascz » pát 05. zář 2014 15:58:23

Launcher 3 bylo snad první, co letělo z telefonu ven. Doporučuji totéž ;). GEL funguje báječně.

Uživatelský avatar

kostinqo
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: pon 10. bře 2014 14:54:57
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iNEW v3
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade / MIUI v 5

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kostinqo » sob 06. zář 2014 9:30:35

tiež používam viacero iných launcherov ...ale tak skúšal som používať istý čas predvolený a toto som si tam všimol.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1265
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kralovicek » sob 06. zář 2014 9:47:01

ja tedy taky dal jiny, pouzivam nova a slape supr.


cita333
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: sob 23. srp 2014 10:27:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4
Mobil 2 / ROM: iNEW V3

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od cita333 » sob 06. zář 2014 15:19:35

Manzelke tiez hlasi ze Launcher 3 prestal pracovat ale potom to normalne funguje. Teda neviem ci je normalne na KK ale ta lista kde je Google vyhladavanie tak ta tam je, ale nie GOOGLe a neda sa vobec odstranit! Je to normalne??

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od mapotn » sob 06. zář 2014 23:14:38

mne to tiez robi, pouzivam iny launcher uz
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


wizards
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 01. lis 2010 16:47:39
Reputace: 0

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od wizards » ned 14. zář 2014 12:19:55

Ahoj,
zkusil jsem prejit z (vse na needrom) Marsapa rom v5 na iNew V3 1.0.13, standardne pres SP flash tool. Flash prosel v pohode na Method 1 – Jellybean users only – Stock Firmware, problem je, ze ted mam jako recovery nejaky cinsky blbost (repsk mam cinske recovery). Coz je pekne nanic.
Takze nemuzu dal Method 2 – Kitkat users / JB Users after completing Method 1 – Rooted Firmware. A nejak se mi tam nepodarilo zatim dostat zpet CWM nebo TWRP. Vratil jsem to zas zpet.

Potkal se s tim nekdo , nebo nejaky navrh? Optimalne jak dostat do tel primo rooted verzi 1.0.13 :) Zkusil jsem jeste Marsapa rom KK v1,ale ta mi nejde.

Dik
Adam

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1265
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od kralovicek » pon 15. zář 2014 8:31:29

mam za to, ze stisknutim power & + = cinsky znaky recovery a kdyz das power & - = tak to bude engl. (nebo opacne)


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » pon 15. zář 2014 12:39:56

píše mi "ivalid imei"..Romka aj všetko ide,len ma to znepokojuje..čo s tým mám robiť? o.O

edit:backup imei som spravil v MTKDroid tools..teraz keď zapnem MTK tak mi píše,že mám pripojiť zariadenie.pritom pripojené je..čo mám prosím vás robiť?


LPK_CZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: úte 30. říj 2012 12:26:19
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: inew V3 - 1.1.5

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od LPK_CZ » pon 15. zář 2014 14:55:26

No pokud ti to tam šlo připojit i předtim, tak to musí jít i teď a nebo to děláš na jiném stroji ? Taky zkontroluj s jakými právy ten MTKDt spouštíš.


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » pon 15. zář 2014 17:20:38

Robím to na tom isto počítači :) ako myslíš tie práva? :roll: :oops:


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od jjur » pon 15. zář 2014 20:16:22

Máš root, povolené USB ladenie? Ako si dal zálohu imei? Zálohoval si celý systém alebo len imei? Pri celom systéme dostaneš nvram.bin, ktorý flashnes pomocou SP flash tool a všetko funguje ako má.
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » pon 15. zář 2014 20:32:34

root aj povolenie mám..Tuším,že len imei,ale podarilo sa mi ho dostať naspäť cez engineermode..vždy mi zmizne,keď tam nainštalujem MUIU,čo mi pred tým nerobilo :?


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od jjur » úte 16. zář 2014 18:11:50

Ak tam chceš narvať imei "trvalo" (do doby, kedy sa nenaformatuje nvram) tak skus toto:
http://blog.antelife.com/2014/04/01/ine ... 1-0-8.html
Ovladače použi z http://www.ulozto.cz/xEUMQXAq/inew-v3-oprava-rar
Niektoré rom môžu vyžadovať naformatovanie nvram, ak maju trochu iné rozloženie. Preto je dobré robiť kompletnú zálohu nvram.bin. Imei je len jedna z tých najdôležitejších vecí. Ale sú tam uschované aj iné údaje. Cez SN_Write_tool tam vložíš ale asi všetky. ;)
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


Šimon97
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 14. čer 2014 14:08:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: AOSP Build7
Bydliště: Tvrdošín

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od Šimon97 » úte 16. zář 2014 20:17:20

prepáč,ale moc som nerozumel čo si napísal :D dal som si tam KITKAT 4.4.2 a skúšam to znova cez enginer mode,čo mi išlo v 4.2.2,len teraz mi píše,že to nie je dovolené v USERBUILD :evil: nechápem prečo mi to zmizlo tak zrazu


wizards
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 01. lis 2010 16:47:39
Reputace: 0

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od wizards » sob 20. zář 2014 10:37:01

Ahoj,
tak pravda to je ze, power + minus je recovery, ale problem je, ze tam nemuzu dostat recovery pro KK.
Pokud pouziji build z JB s recovery tak je to v poradku, ale jakmile tam zkusim nahrat treba build pro KK s recovery, tak mi to proste ji nenacte. Zkousel jsem recovery i samostatne pres MobileUT, ale to mi ji taky nevzalo, tzv. kdyz dam proste power + minus tak mi to misto recovery ukaze jen tmavou stranku a preskoci to dal.

Nejaky napad :(. Optimalne jak dostat na tel KK s root, popr. nejaky navod na KK + TWRP nebo CWM.

Dik

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od mapotn » sob 20. zář 2014 12:27:08

ja chodim do twrp power+ volume+ (mam KK)
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


wizards
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 01. lis 2010 16:47:39
Reputace: 0

Re: [ROM] Oficiální ROM pro iNew V3

Příspěvek od wizards » sob 20. zář 2014 13:17:54

Jsem to otocil ... jak rikas power + plus mi nic neukaze :( power + minus mi vrati cinske recovery.
Prave jsem zkousel i recovery TWRP pres MobileUT, ale to mi taky nefunguje. A koukal jsem a bez recovery proste KK skoro nejde udelat, respk. root a neco lepsiho tam dostat.

Odpovědět

Zpět na „iNew V3 - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti