LG Optimus L7 (P700) - Obecná diskuzeLG Optimus L7 II P710

Moderátor: IQLogic

Odpovědět

ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » čtv 25. zář 2014 20:32:31

Klasická otázka, dělals po updatu factory reset?

píšu z mobilu


LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.



Lubošák
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 26. zář 2012 17:02:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG 710
Tablet: Archos 80 G9

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od Lubošák » pát 26. zář 2014 7:10:11

Ne, neudělal. Jen jsem odinstaloval nějaké aplikace a nějaké vypnul. Baterie se už nevybíjí. Reset mám v plánu dnes. Pak napíšu.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » pát 26. zář 2014 8:21:47

Jj, většinou problémy po updatu vyřeší factory reset.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Sagi3335
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 10. lis 2012 9:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus535_LG L7 II_
Tablet: U30GT-H

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od Sagi3335 » pát 10. říj 2014 18:18:14

Poradí prosím někdo?
Přihlašovací obrazovku pro ID a heslo u aplikace Skype vidím na mém L7 jen po odinstalaci a nové instalaci software. Když chci odhlásit a přihlásit k jinému Skype účtu v běžném provozu, už tu přihlašovací obrazovku nenajdu a telefon se pokaždé tvrdošíjně přihlásí k předchozímu účtu. Přitom např. na tabletu zcela shodné Skype software již možnost k přihlášení k jinému účtu nabízí.
Víte prosím někdo, jak a kde se dá přihlásit k jinému účtu? Anebo je to záležitost tohoto LG L7 a opravdu to najít nelze?
Děkuji za požduchnutí


roy100
Droid
Příspěvky: 1522
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od roy100 » pát 10. říj 2014 20:32:06

To opravdu není záležitost founu, ale nastavení Skype, v obecných nastaveních zruš zaškrtnuté automatické přihlášení a je to.
Děkovat nemusíš, na to je tu palec nahoru ;)



minijo
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 22. říj 2014 21:21:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L7 II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od minijo » stř 22. říj 2014 21:27:20

Po aktualizaci na KItkat 4.4.2 najde kopírovat na SD kartu. Zkoušel jsem pár návodů na ROOt, ale žádný neproběhl. Nevíte jaký postup by fungoval?
Díky


ludvik2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 03. led 2011 17:03:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L7 II P710 - LG P500 root

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludvik2 » pon 27. říj 2014 17:07:10

No já mám problém s novým softem 4.4.2 telefon je o dost pomalejší , rychleji se vybíjí, vyzkoušel jsem už několik způsobů jak se vrátit ke starší verzi android ale nic nejde, zkoušel to někdo?


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » pon 27. říj 2014 17:30:31

Dělals po updatu factory reset?

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od M.I.R. » pon 27. říj 2014 20:47:38

Tak jaké jsou všeobecné zkušenosti s KitKatem na tomhle telefonu? Funguje vše jak má?
T-Mobile G1 -> LG Optimus One -> Samsung Nexus S -> Huawei Honor 2 -> LG Nexus 4-> LG Nexus 5X


work666
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 13. dub 2012 13:14:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L7 II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od work666 » pon 27. říj 2014 21:38:02

Po updatu na Kitkat mi v ruce zůstala ufuněná placka zralá tak na důchod...po dotazu na LG podporu,jestli hodlají tento průser dále řešit mi bylo sděleno,že o dalším ladění fiqmwaru nejsou žádné informace a samozřejmě downgrade zpět oficiálně není možný..a sbohem. Toť vše...takže doporučují všem pořídit si tuhle skvělou značku. Nechápu jak mohli pustit takhle podělaný update a ještě k tomu přes OTA. Měl jsem před tím HTC Desire S a když měl výrobce hotov update na ICS, pustil ho pouze přes RUU update, protože se přiznal že na některých kouscích se stalo že to trochu drhlo diky slabému hardware. Tihle slavní Korejci nemají problém s ničím a problémy uživatelů je moc neberou...


ludvik2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 03. led 2011 17:03:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L7 II P710 - LG P500 root

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludvik2 » pon 27. říj 2014 22:28:12

Ano dělal jsem faktory reset, po updatu je to děs, bohužel jsem nenašel nic čím bych se dokázal vrátit ke starší verzi androidu, zkoušel jsem KDZ updater nic-error, zkoušel jsem i nějaký servisní LG software s návodem a při 3% error a telefon běží dál, přijde mi to jako by se telefon uzamknul a nejde s tim hnout


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od M.I.R. » pon 27. říj 2014 23:27:57

Dobrý no,
ona to je docela ufuněná placka i bez toho update. Právě jsem čekal od KitKatu, že to trošku zrychlí. Máte někdo zkušenosti s alternativními ROM? Že bych nahodil přítelkyni něco svižnějšího?
T-Mobile G1 -> LG Optimus One -> Samsung Nexus S -> Huawei Honor 2 -> LG Nexus 4-> LG Nexus 5X


ludvik2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 03. led 2011 17:03:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L7 II P710 - LG P500 root

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludvik2 » úte 28. říj 2014 16:34:14

Romek je dost, i upravený kitkaty s rootem, ale zkušenější to neaktualizovali přes LG on-line ale ve starší verzi rootli nahráli bootloader a potom romku, my co jsme udělali update on-line máme asi smůlu, já měl tel rootlej a teď stim nemůžu hnout s jakýmkoliv návodem, problém bute v tom že jsem tam nedostal ten bootloader. Takže jelikož jsem nahrál update online tím pádem neupravenej tak s tim teď neni k hnutí.

Uživatelský avatar

LP3W7
Androiďák!
Příspěvky: 275
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od LP3W7 » čtv 27. lis 2014 20:50:58

Zdravím, měl bych dotaz k LG L7 II. Táta chce k Vánocům nějaké odklapovací pouzdro, které když otevře, tak se rozsvítí displej. Zkoušel jsem tohle: http://www.alza.cz/krusell-malmo-flipca ... 571174.htm a i když magnet v pouzdře je, tak mobil nijak na otevření nereaguje.

Můj dotaz tedy: umí to vůbec L7 II ? Nemusí se někde něco nastavit (povolit) v mobilu? Nějaké jiné pouzdro s kterým by to fungovalo? Moc díky :)
LG G6 32GB Astro Black, Android 7.0 Nougat


gottfried1184
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 06. pro 2014 10:54:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P8000 Android 5.1
Bydliště: Rýmařov

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od gottfried1184 » sob 06. pro 2014 11:09:50

minijo píše:Po aktualizaci na KItkat 4.4.2 najde kopírovat na SD kartu. Zkoušel jsem pár návodů na ROOt, ale žádný neproběhl. Nevíte jaký postup by fungoval?
Díky

Ten samý problém mám já. Co z toho, že telefon má 4Gb interní paměti když většinu zabere OS. Zbývá mi kolem 650Mb volného místa a instalace na externí kartu nejde. Tak rád bych vrátil android jelly bean, ale nejde to!! Ani žádný návod na root jsem nikde na netu nenašel. A to už hledám měsíc.


dzury
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 29. led 2014 8:00:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P710 L7 II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od dzury » pon 08. pro 2014 0:05:44

Byl by někdo hodný a popsal postup na re-flash room z KK na JB pro L7 II.Děkuji moc. Přeplňuje se mě tel mailem a nijak jinak to nesmažu než přes root. Děkuji


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » pon 08. pro 2014 14:07:16

To je nesmysl, musí to jít smazat.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


dzury
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 29. led 2014 8:00:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P710 L7 II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od dzury » pon 08. pro 2014 14:18:11

Nikde jsem to neobjevil, nikdo mně to neporadil.
Ukladá se to do data-data....lge email atd. tak ty maily fyzicky jsou.
Jinak mám samozřejmě nastavené to, že je chci jen po dobu týdne, ale v telefonu zůstanou.
Ted zabírají firemní maily 1,5GB. Vždy jsem to smazal natvrdo a fungovalo to,
za chvili mně bude tel řvát, že nemá dostatek místa na disku.
Jestli znáte jiný způsob, poraďte.
Přes aplikace tato možnost nejde, položka smazat data je nepoužitelná.
Ne jako u jiných app.
Díky


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » pon 08. pro 2014 15:17:44

Že by? To se mi moc nezdá. No ale pokud to nejde mazat v základní aplikaci, tak to vyřešíš snadno instalací jiné lepší mailové aplikace, jako např. K-9 mail.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


dzury
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 29. led 2014 8:00:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P710 L7 II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od dzury » pon 08. pro 2014 18:52:04

Tak asi by to bylo řešení pokud umí s exchange serverem. Ale pak taky potřebuji těch 1,5GB smazat, aby tam netrčelo.


bakeLit
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 18. lis 2011 22:23:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od bakeLit » pon 15. pro 2014 10:20:31

na XDA se nedávno objevila metoda, jak zaručeně rootnout KK rom.
http://forum.xda-developers.com/optimus ... t-t2950532


Sagi3335
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 10. lis 2012 9:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus535_LG L7 II_
Tablet: U30GT-H

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od Sagi3335 » ned 28. pro 2014 13:34:09

Mám asi 1,5 roku starý LG L7II. Vyzkoušeno mám spojení přes Bluetooth nejméně se 3 zařízeními ( Mono repro BT110T, Stereo Beats Pill a soupravu do ucha Jabra Easygo). Nastaveny mají všechny profil audiotelefon a profil sluchátka -zvuková media. Všechny správně pracují jak při přehrávání hudby tak při přijetí telefonního hovoru jako Handsfree.
Jen v případě pokusu připojit se jako Handsfree u aplikace Skype mám problém, já sám slyším z Bluettoth přístroje dobře zvonění, pak protistranu taky jakž takž dobře, ale mne pořádně nikdo neslyší, protistraně se ozývá jen hluboké mručení a náznaky slov, která se nedají rozpoznat. Při vypnutí Bluetooth a přepnutí přímo na reproduktor LG L7II ale Skype pracuje opět dobře a srozumitelně.
Vím, že takto podobně "zlobil" Skype u některých tabletů, které mají jen profil sluchátka (přehrávání) ale nikoliv profil Handsfree. Ale u tohoto telefonu jsem očekával, že bude fungovat přes Bluetooth i jako Handsfree, když v módu telefonu to funguje.
Dovolím se zeptat kolegů, kteří mají nějaké Bluetooth připojení a nainstalovaný Skype, zda by to laskavě vyzkoušeli. Jinak nevím co s tím, do opravy to dát nemohu, když telefon funguje a Skype je jen tam nainstalovaný cizí software. Potřeboval bych proto vědět, zda to tak dělá všem anebo zda Skype někomu funguje i přes Bluetooth. Děkuji za zprávu a vaše zkušenosti. http://androidforum.cz/posting.php?mode ... 42&t=42509#


Foldyna
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: úte 31. črc 2012 7:48:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od Foldyna » stř 01. dub 2015 16:39:59

Mám LG L7ii. Nejde mi dálkové ovládání fotoaparátu přes 3,5 konektor.


Dalikm
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: ned 21. zář 2014 4:38:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od Dalikm » stř 16. zář 2015 8:17:59

LG L7II - Mám ten samý problém co psali kolegové výše......několikrát servis ve Smarty.cz v PH....v servise LG evidentně nevěděli co s telefonem tak nakonec zaruky nahráli 4.4 a telefon je totálně v pr.eli......vše se načítá strašně pomalu.....posílá na messenger max 10 sec. videa dříve i 2 min. dlouhá....pořád se čeká na kteroukoliv app. než se otevře.....dost často druhá strana neslyší co přítelka říká.....prostě totálně mobil k ho.nu.....co teď? Vyhodit a koupit novej? Nebo dát do servisu za peníze si nechat downgrade na 4.3? to by nemělo být tak drahé ne? 500? :(

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rebas
Droid
Příspěvky: 1336
Registrován: úte 18. pro 2012 22:11:48
Reputace: 30
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 3 + Lightning Launcher

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od rebas » stř 21. říj 2015 16:07:48

jak už jsem psal někde na začátku...

měl jsem problém s tím, že mě při volání lidé neslyšeli, já je ano. Řešení - reklamace a nechat si vrátit prachy, koupit si něco jiného. Měl jsem už hodně telefonů, ale tenhle byla špatná volba.
Tak jde čas s telefony: Huawei G300 --> LG Optimus L7 II P710 --> Lenovo P770 --> Lenovo P780 --> THL 5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi Redmi Note 3 SE --> Ulefone Power 3 --> Xiaomi Mi Max 3
Vždy používám launcher pro geeky a to: Lightning Launcher


vkref
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 24. pro 2011 12:36:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus P710 L7-II
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Mini GT-S5570 [Android v2.3.4]

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od vkref » úte 12. črc 2016 14:20:43

Zdravím, měl bych prosbu o radu s takovým zajímavým případem:
Po výměně prasklého digitizéru mi telefon velmi špatně rozlišuje krátký a dlouhý dotyk, resp. většinou nepozná, zda už prst zmizel, nebo se ještě dotýká... výsledkem je samozřejmě téměř neovladatelný přístroj :(
Už mám třetí dotykovou vrstvu, 2 byly z českého obchodu, jedna z Číny. Zkusil jsem hrát si s nastavením, pár programů na ladění citlivosti, factory reset, dělal jsem flash... No change. Hledám všude možně, ale bez úspěchu. Neměl byste někdo poslední zoufalý tip co dělat, než mobil poletí do koše? Moc díky!


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16598
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 202
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od ludekbrno » úte 12. črc 2016 15:40:18

Ono je to tím, že výrobci zásadně nepouští originální náhradní díly do volného prodeje. Takže to co koupils v českém obchodu je ta samá druhovýroba, jako ten z číny.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


vkref
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 24. pro 2011 12:36:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus P710 L7-II
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Mini GT-S5570 [Android v2.3.4]

Re: LG Optimus L7 II P710

Příspěvek od vkref » úte 12. črc 2016 16:28:10

To jsem tušil, ale co s tím? Na navigaci tomtom jsem také vyměnil digitizer z Číny a funguje perfektně, tak proč ne na mobilu LG? Takže jediné řešení je sehnat originální díl? Neexistuje kalibrace? Nemůže to být nějakým problémem s konektorem nebo tak něco? Nepomůže ani přeflashování?
Origo dotyková plocha se cenou pohybuje myslím na úrovni celého L7-II z bazaru, takže :(

Odpovědět

Zpět na „LG Optimus L7 (P700) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů