Navigace/GPSSygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

vsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: sob 18. pro 2010 23:23:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z ----> Samsung Note 8 / NOKIA 8.1

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od vsa » sob 27. čer 2020 17:30:10

S7 Android 8 z března 2020
Nastavení- Pznámení a zvuky - Bluetooth - "Vždy hrát z reproduktoru" a Petr normálně mluví.

V systému: Aplikace - Sygic - Oznámení ... zde mám vše povoleno mimo "sygic service chanel" a vše bez zvuku mimo "Information"

----
To, vyhnutí se dálnicím v jednom státě jsem před 2 lety potřeboval a taky mě napsal, že to není možné. Je smutné, že to po tolika letech stále neopravili (alespoň, že routování už funguje normálně, 3 roky zpět mě stáhnul z dálnice a po 2 km otočil zpět na dálnici na stejné exit. Toto šílené nebylo vůbec ojedinělé.)

Sygic bych řekl, že v Praze je o ždibíček lepší než ME, s kterým jinak denně jezdím.




Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » ned 28. čer 2020 1:11:24

Ne, u mě to nefunguje. Mám Vodafone verzi FW a poslední aktualizaci z ledna, ale to snad nebude problém. Prostě po připojení k BT v autě už Sygic přes reproduktor v mobilu nevydá ani hlásek, vyzkoušeno s Petrem i systémovým hlasem. Všechno mám nastavené stejně, jako ty. Vtipné je, že jsem Sygic kupoval v době, kdy jsem měl noname čínský mobil a s ním to jede. Problém mám jen s Galaxy S7. Anebo nakonec bude fakt problém v tom Vodafone FW. Ale nemám to jak ověřit.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11210
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 278
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » ned 28. čer 2020 13:11:02

Taky jsem s tím trochu bojoval. Zjistil jsem, že jsem měl ztlumenou hlasitost na mobilu.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » ned 28. čer 2020 14:10:20

To není můj případ. Samsung mě varuje, že vysoká hladina zvuku může poškodit můj sluch a ani nepípne 😁
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


roy100
Droid
Příspěvky: 1574
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od roy100 » ned 28. čer 2020 16:36:00

Hmmm, jenže tahle hláška se objevuje jen a pouze když máš zvuk do sluchátkového výstupu, ne do repro telefonu, tady tedy bude asi ten zakopaný pes.


Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » ned 28. čer 2020 22:24:54

No jo, ale kde? Chová se mi tak jen Sygic, místo něj používám střídavě Waze, Mapy od Seznamu a Magic Earth, všechny se systémovým TTS a všechny mají normální výstup do repra mobilu. Jen Sygic si tedy myslí, že hraje do sluchátek. A jen na tomhle Samsungu, na předchozím Vernee Apollo Lite i Apollo X fungoval normálně, problém se objevil, když jsem přešel na Galaxy S7. A zdůrazňuji, jen když je připojený k BT v autě, pokud ne, zvuk je normálně v repru.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11210
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 278
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Jumbo78 » pon 29. čer 2020 11:31:16

Jak máš nastaveno připojení k autu (v nastavení BT v telefonu)? Zvuk telefonu i média? Povoleny všechny profily?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » pon 29. čer 2020 13:25:37

Jasně.
Screenshot_20200629-114052_Sygic.jpg
Screenshot_20200629-114052_Sygic.jpg (408.71 KiB) Zobrazeno 750 x
Screenshot_20200629-142252_Settings.jpg
Screenshot_20200629-142252_Settings.jpg (226.33 KiB) Zobrazeno 750 x
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


roy100
Droid
Příspěvky: 1574
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od roy100 » pon 29. čer 2020 17:24:44

Jen tak cvičně, co to udělá, když vypneš média pro auto?

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » pon 29. čer 2020 19:23:21

Když vypnu média pro auto, tak to samozřejmě funguje. Nicméně to není řešení, ani vysvětlení, proč Sygicu nefunguje tak triviální věc, jako směrovat zvuk do reproduktoru telefonu.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


roy100
Droid
Příspěvky: 1574
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od roy100 » úte 30. čer 2020 8:31:56

Co na to celé říká podpora Sygicu? Telefon je dost rozšířený.

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1244
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » úte 30. čer 2020 11:32:44

Odinstalovat, nainstalovat znovu. Samozřejmě bez výsledku. Možná je to jen problém s konkrétním rádiem od Škody, máme ve firmě 5 stejných aut a chová se to ve všech stejně. Úplně nejlepší je, když mám zapnutou funkci Zvuk do reproduktoru, navigace celou cestu mlčí, ale ve chvíli, kdy mám telefonní hovor, začne mluvit do toho hovoru. Najednou mám v reprácích jak protistranu, tak navigační pokyny. To už je úplný blázinec. Vzdal jsem to a používám jiné navigace.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti